سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

ارائه مدل مسجد محوری به عنوان توسعه پایدار شهری

Publish Year: 1394
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 720

This Paper With 20 Page And PDF Format Ready To Download

این Paper در بخشهای موضوعی زیر دسته بندی شده است:

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

FINMGT03_096

Index date: 6 September 2016

ارائه مدل مسجد محوری به عنوان توسعه پایدار شهری abstract

در این مقاله، مسجد را از منظر علم مدیریت شهری مورد بررسی قرار داده، چرا که موضوع علم مدیریت شهری، به توسعه پایدار و پویای شهری می پردازد و مسجد به عنوان محور اساسی در توسعه شهرها می باشد . تجربه دهه های اخیر بسیاری از کشورهای توسعه یافته و نیز برخی از کشورهای درحال توسعه در ساماندهی مدیریت شهریحاکی از این است که با تحلیل دقیق مولفه های این نوع مدیریت و چالشهای شهرهای بزرگ و مدرن ، می توان به مدلی مناسبی برای برون رفت از این چالشها دست یافت. بی تردید بهره گیری ازنهادهای مدنی و سرمایه های اجتماعی از جمله مساجد می تواند در نهادینه سازی توسعه پایدار شهری نقش بسیار تاثیرگذاری داشته باشد و مدیریت شهری را کارآمد و کارا سازد .در مقاله حاضر پس از مروری بر ادبیات تحقیق به موضوع مسجد نگریسته است و در پایان به ارائه مدل می پردازد. . این مدل، محصول مصاحبه با 43 نفر از استادان حوزوی و دانشگاهی و صاحب نظران و پژوهشگران نخبه حوزه مطالعات مسجد است. دادههای این مصاحبهها، با روش تحلیل مضمونی، تحلیل و گونهشناسی شدهاند این مقاله ازنوع توصیفی-تحلیلی است . هدف این مقاله بازشناسی وبازآفرینی وتبیین ساختاری جایگاه مساجد درروند برنامه ریزی توسعه شهری و پیشنهاداتی برای اجرای مدل آن در مدیریت توسعهشهر اسلامی می باشد

ارائه مدل مسجد محوری به عنوان توسعه پایدار شهری Keywords:

ارائه مدل مسجد محوری به عنوان توسعه پایدار شهری authors

امیرحسین نادعلی جلوخانی

دانشجویی دکتری مدیریت دولتی دانشگاه آزاد اسلامی واحد دهاقان و مسئول برنامه ریزی شهرداری منطقه ۵ اصفهان

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
_ ا نقلاب ا سلامی ایر ان یا نهضت مسجد ...
بر ا تی، نا صر و سر د ا ری، ...
_ خمینی، ر وح ا ... (1371) . شحیفه نو ...
مو ظف ر ستمی، محمد علی (1381)، آیین مسجد، تهر ...
_ قو چا نی، محمد (1379) . یقه سفید ها ...
قو چا نی، محمد (2/6/ 1383) _ رسا له فیلسوف ...
(1380) . آما ر و کا ربرد آن د ر ...
همکا ر ا ن (1381) . پرستشگا ه د ر ...
هها ی کیفی» (پا ییز و زمستا ن 0 139) ...
شکو هی، فا طمه (1382) . بر ر سی عملکر ...
فلیک، ا و و ه (1382)، د ر آمد ی ...
امسعد هاء 1394. سالن ها بی ه ی نلاس ...
ر ا هبر د ی» (خرد ا د و تیر ...
مسا جد به عنو ا ن یک سا زما ن ...
_ کلینی، محمب یعقو ب (1365) ا صو ل کا ...
کا شا نی ز ا د ه _ ا میرمسلم ...
ا رشد، ر شته تبلیغ و ا رتبا طا ت ...
همکا ر ان (1378) . سا زما ن فر د ...
امسعد هاء 1394. سالن ها بی ه ی نلاس ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "ارائه مدل مسجد محوری به عنوان توسعه پایدار شهری" توسط امیرحسین نادعلی جلوخانی، دانشجویی دکتری مدیریت دولتی دانشگاه آزاد اسلامی واحد دهاقان و مسئول برنامه ریزی شهرداری منطقه ۵ اصفهان نوشته شده و در سال 1394 پس از تایید کمیته علمی سومین کنفرانس بین المللی حسابداری و مدیریت با رویکرد علوم پژوهشی نوین پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله تعریف مسجد ، مدیریت راهبردی مساجد، استراتژیهای مساجد ، برنامه ریزی شهری ، مدل پیشنهادی هستند. این مقاله در تاریخ 16 شهریور 1395 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 720 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که در این مقاله، مسجد را از منظر علم مدیریت شهری مورد بررسی قرار داده، چرا که موضوع علم مدیریت شهری، به توسعه پایدار و پویای شهری می پردازد و مسجد به عنوان محور اساسی در توسعه شهرها می باشد . تجربه دهه های اخیر بسیاری از کشورهای توسعه یافته و نیز برخی از کشورهای درحال توسعه در ساماندهی مدیریت شهریحاکی ... . این مقاله در دسته بندی موضوعی مدیریت شهری طبقه بندی شده است. برای دانلود فایل کامل مقاله ارائه مدل مسجد محوری به عنوان توسعه پایدار شهری با 20 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.