سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

بررسی اثر محل مهارمکانیکی فشاری برروی رفتار تیرهای بتنی تقویت شده باورقهای FRP

Publish Year: 1394
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 571

This Paper With 10 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

CEUCONF03_545

Index date: 6 September 2016

بررسی اثر محل مهارمکانیکی فشاری برروی رفتار تیرهای بتنی تقویت شده باورقهای FRP abstract

یکی ازموضوعات روزمهندسی، مقاوم سازه های بتنی موجودی است که باگذشت سالها ازعمرمفید آن ها هنوزمورد بهره برداری قراردارند.استفاده از کامپوزیت های FRP به منظورتقویت سازه های بتنی و حتی فولادی به دلیل خواص منحصر به فرد آن بسیاررایج شده است .تقویت خمشی تیرهای بتنی بااستفاده از مصالح FRP به طورمعمول بااستفاده ازروش نصب سطحی (EBR) دروجه کششی تیرصورت میگیرد. مطالعات وپژوهش های صورت گرفته موید این واقعیت است که اکثرتیرهای تقویت شده با FRP باجداشدکی ناگهانی همراه بوده است که موجب عدم امکان استفاده ازحداکثر ظرفیت کششی ورق FRP میشود. دراین پژوهش ازتکنیک مهاری جدیدی به منظورتعویق در جداشدگی ویاحذف آن استفاده شده است .بااستفاده از این سیستم مهار، ازایجاد ترک ها و تنش هایی که موجب جداشدگی ورق FRP میشود، جلوگیری به عمل آمد وباعث مهارورق درجلوگیری ازلغزش وجداشدگی درطول تیر در نواحی بحرانی ترک خوردگی شد. دراین پژوهش تعداد 6 تیربه ابعاد 1700*300*150 میلی متر موردآزمایش قرارگرفت.دراین آزمایشات تیرهای تقویت شده درچهارحالت بدون تقویت ، تقویت بدون مهار، تقویت بامهارانتهایی و تقویت بامهارمیانی موردآزمایش وبررسی قرارگرفت. نتایج حاصل نشان دادکه استفاده از این سیستم باعث حذف حالت جداشدگی ورق و بالابردن ظرفیت باربری تیرها شده است. ضمنا استفاده از مهارمکانیکی درناحیه بحرانی ترک خوردگی موثرتر ازانتهای ورق میباشد.

بررسی اثر محل مهارمکانیکی فشاری برروی رفتار تیرهای بتنی تقویت شده باورقهای FRP Keywords:

مهارمکانیکی , ورقه های کامپوزیتی FRP , جداشدگی

بررسی اثر محل مهارمکانیکی فشاری برروی رفتار تیرهای بتنی تقویت شده باورقهای FRP authors

سیدعلی نبوی زاده

دانشجوی کارشناسی ارشد سازه، دانشکده مهندسی عمران، دانشگاه یزد، یزد، ایران

رضا مرشد

استادیارگروه مهندسی عمران ، دانشکده مهندسی عمران، دانشگاه یزد، یزد، ایران

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
S.T. Smith, J.G. Teng, _ _ FRP -strengthened RC beams. ...
ACI 440 R. (2004). State-of-the- art report On fiber reinforced ...
Mostofinejad, D., M ahmoudabadi, E., 2010, "Grooving as an Alternative ...
Mostofinejad, D., Shameli, S. M., 2012, _ Externally Bonded Reinforcement ...
Bencadino, F., Spadea, G. and Swamy, R. N.(2002). "Strength and ...
Carolin, A., 2003, "Carbon Fiber Reinforced Polymers for Strengthening of ...
Sena-Cruz, J. M., Barros J. A. O., Coelho, M. R. ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "بررسی اثر محل مهارمکانیکی فشاری برروی رفتار تیرهای بتنی تقویت شده باورقهای FRP" توسط سیدعلی نبوی زاده، دانشجوی کارشناسی ارشد سازه، دانشکده مهندسی عمران، دانشگاه یزد، یزد، ایران؛ رضا مرشد، استادیارگروه مهندسی عمران ، دانشکده مهندسی عمران، دانشگاه یزد، یزد، ایران نوشته شده و در سال 1394 پس از تایید کمیته علمی سومین کنفرانس بین المللی پژوهشهای کاربردی در مهندسی عمران، معماری و مدیریت شهری پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله مهارمکانیکی، ورقه های کامپوزیتی FRP ، جداشدگی هستند. این مقاله در تاریخ 16 شهریور 1395 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 571 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که یکی ازموضوعات روزمهندسی، مقاوم سازه های بتنی موجودی است که باگذشت سالها ازعمرمفید آن ها هنوزمورد بهره برداری قراردارند.استفاده از کامپوزیت های FRP به منظورتقویت سازه های بتنی و حتی فولادی به دلیل خواص منحصر به فرد آن بسیاررایج شده است .تقویت خمشی تیرهای بتنی بااستفاده از مصالح FRP به طورمعمول بااستفاده ازروش نصب سطحی (EBR) دروجه کششی تیرصورت میگیرد. ... . برای دانلود فایل کامل مقاله بررسی اثر محل مهارمکانیکی فشاری برروی رفتار تیرهای بتنی تقویت شده باورقهای FRP با 10 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.