سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

یادگیری الکترونیکی در وب معنایی بر اساس هستان شناسی

Publish Year: 1395
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 1,395

This Paper With 13 Page And PDF and WORD Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

CITCOMP01_155

Index date: 6 September 2016

یادگیری الکترونیکی در وب معنایی بر اساس هستان شناسی abstract

با توجه به گسترش روزافزون پژوهش های علمی درزمینه وب معنایی و با توجه به فناوری های علمی تمایل بیشتری به آموزش های از راه دور به وجود آمده است. امروزه سیستم های WWW، فن آوری کامپیوتر و آموزش الکترونیکی سبک های یادگیری و آموزش را تغییر دادند. علاوه بر آموزش و یادگیری در کلاس درس، دانش آموزان و معلمان دوست دارند برای کشف موضوع در یک حوزه علاوه بر جستجو در کتاب، نشریات، یادداشت ها،و غیره در اینترنت نیز بپردازند. در آموزش الکترونیکی مبتنی بر وب معنایی برخلاف روش سنتی یادگیری الکترونیکی که یادگیری با انتقال اطلاعات از آموزش دهنده به آموزش گیرنده بوده، یادگیری با ساخت وساز دانش نیز همراه است به این معنی که به صورت همزمان علاوه بر اینکه انتقال اطلاعات ، توسط آموزش دهنده به آموزش گیرنده با بهره گیری از فناوری وب معنایی و معماری سرویس گرا(SOA) و کلاس های جاوا صورت می گیرد ، تولید دانش جدید نیز انجام می پذیرد. و همچنین داده پیوندی به کاربران اجازه می دهد تا مرور را از یک منبع داده شروع کرده و سپس به وسیله لینک ها به منابع داده مرتبط هدایت شوند این کار باعث سهولت در نوآوری و خلق دانش نیز می گردد. به همین دلیل فن آوری معنایی مانند هستی شناسی و اطلاعات باز پیوندی ، می تواند ابزار قدرتمندی برای به اشتراک گذاری اطلاعات و همکاری با یکدیگر در جهت تولید دانش و یادگیری در مورد یک موضوع باشد. به همین علت در این مقاله سعی شده است که بیشتر در این زمینه تمرکز کرده و به مواردی از قبیل ارتباط بین وب معنایی، داده های باز پیوندی ، هستی شناسی و همکاری آموزش الکترونیکی ، روش یادگیری و تولید دانش توسط همکاری بین منابع داده ای مختلف و ارائه مدل معنایی بر اساس آموزش الکترونیکی خودکار بپردازد.

یادگیری الکترونیکی در وب معنایی بر اساس هستان شناسی Keywords:

یادگیری الکترونیکی در وب معنایی بر اساس هستان شناسی authors

آزاده رصدی

دانشجوی کارشناسی ارشد کامپیوتر گرایش نرم افزار دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران مرکز

بابک وزیری

استادیار دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران مرکز

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
smaili, K. S., & Abolhassani, H. (2006, March). A Categorization ...
Rocha, C., Schwabe, D., & Aragao, M. P. (2004, May). ...
on World Wide Web (pp. 374-383). ACM. ...
Anyanwu, K., & Sheth, A. (2002). The p operator: discovering ...
Heath, T., Dzbor, M., & Motta, E. (2005). Supporting user ...
J. Cardoso, G. Alexandre , "The Web Ontology Language (OWL) ...
Patel, S. K., & Bhadka, H. B. (2015). Semantic Web ...
Bhimavaram, S., & Govindarajulu, P. (2015). An Enhanced Approach for ...
Fermoso, _ M., Mateos, M., Beato, M. E., & Berjon, ...
Alomari, J., Hussain, M., Turki, S., & Masud, M. (2015). ...
Guizzardi, G., & Halpin, T. (2008). Ontological foundations for conceptual ...
Moreale, E., & Vargas-Vera, M. (2004). Semantic Services in e-Learning: ...
Tiropanis, T., Davis, H., Millard, D., & Weal, M. (2009). ...
Yu, H., Mine, T., & Amamiya, M. (2005, July). An ...
Services, 2005. ICWS 2005. Proceedings. 2005 IEEE International Conference on ...
Dicheva, D. (2008). Ontologies and semantic web for e-learning. InHandbook ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "یادگیری الکترونیکی در وب معنایی بر اساس هستان شناسی" توسط آزاده رصدی، دانشجوی کارشناسی ارشد کامپیوتر گرایش نرم افزار دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران مرکز؛ بابک وزیری، استادیار دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران مرکز نوشته شده و در سال 1395 پس از تایید کمیته علمی کنفرانس بین المللی مهندسی کامپیوتر و فناوری اطلاعات پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله وب معنایی ، هستان شناسی ، آموزش الکترونیکی ، داده های باز پیوندی (LOD) ، همکاری الکترونیکی،RDF ،OWL هستند. این مقاله در تاریخ 16 شهریور 1395 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 1395 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که با توجه به گسترش روزافزون پژوهش های علمی درزمینه وب معنایی و با توجه به فناوری های علمی تمایل بیشتری به آموزش های از راه دور به وجود آمده است. امروزه سیستم های WWW، فن آوری کامپیوتر و آموزش الکترونیکی سبک های یادگیری و آموزش را تغییر دادند. علاوه بر آموزش و یادگیری در کلاس درس، دانش آموزان و معلمان ... . برای دانلود فایل کامل مقاله یادگیری الکترونیکی در وب معنایی بر اساس هستان شناسی با 13 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.