اقتصاد توسعه و برنامه ریزی
Publish Year: 1392
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: Persian
View: 1,397
This Paper With 11 Page And PDF Format Ready To Download
- Certificate
- من نویسنده این مقاله هستم
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
ICPEEE01_1087
تاریخ نمایه سازی: 16 شهریور 1395
Abstract:
هدف از نگارش مقاله حاضر بیان برنامه ریزی ،اقتصاد و توسعه است.این مقاله که ابزار جمع آوری اطلاعات آن به روش کتابخانه ای است به روش توصیفی تحلیلی به بررسی اقتصاد و توسعه و تأثیر آن در جامعه می پردازد وسعی شده است ابتدا مفهوم اقتصاد و توسعه ارائه شده و سپس تجزیه و تحلیل می شود و در پایان پیشنهاد هایی ارائه می گردد.با توجه به کارکردهای متنوع شرکت ها، یافته های این تحقیق مشخص نمود که عملا شرکت ها توفیق چندانی را در عملکرداقتصادی در میزان تاثیرگذاری بر اقتصاد خانوار دارا نبودند. توسعه مبتنی بر دانایی در حقیقت تغییر نوع نگرش و تفکر نسبت به مبحث توسعه است. مهم ترین ویژگی اقتصاد مبتنی بر دانایی، توانایی کسب درآمد از اقتصاد دانش محور است. در این خصوص کشورهایی که شیوه کسب درآمدهایشان را اقتصاد دانش محور قرار بدهند، مطمئنا رشد اقتصادی سریع تر و ظرفیت های اقتصادی بالاتری نیز پیدامی کنند. رسیدن به توسعه منطقه ای نیز چیزی جز تحقق توسعه در سطح ملی را به دنبال ندارد. در نتیجه هدف ازبرنامه ریزی ، برنامه ریزی منطقه ای و پیوند دادن آن با برنامه ملی است. قانون برنامه چهارم توسعه، الزاماتی را برای توسعه مطرح کرده و دولت را مکلف به تهیه اسناد ملی توسعه نموده است. در این جهت هر یک از استان های کشور نیز ملزم به تهیه سند توسعه بر اساس قابلیت ها و مزیت های موجود در هر منطقه شده اند. باتوجه به آنچه گفته شد مشخص می شود که در اکثر کشورهای جهان سوم، شکاف عمیقی بین طبقه ی پایین جامعه و طبقه ی بالای جامعه وجود دارد. عامل اصلی این توزیع بسیار نابرابر به دلیل توزیع نابرابر ثروت های تولیدی ، نظیر زمین و سرمایه های مالی است.
Keywords:
Authors
سید احمد هاشمی
عضو هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی، واحد لامرد،گروه علوم تربیتی،لامرد،ایران
علی کرمی
ابواب جمعی اداره کل آموزش و پرورش استان فارس،واحد آموزش و پرورش مهر ، دانشجوی کارشناس ارشد دانشگاه آزاد اسلامی، واحد لامرد،گروه علوم تربیتی، ایران
فرشته خوشاب
دانشجوی کارشناس ارشد دانشگاه آزاد اسلامی، واحد لامرد،گروه علوم تربیتی، ،ایران
مسعود دست پاک
استاددانشگاه آزاد اسلامی واحد لامرد آموزش و پرورش هرمزکان
مراجع و منابع این Paper:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :