بررسی رابطه بین درآمدهای مالیاتی و فرهنگ مالیاتی مودیان شهر کرمان
Publish Year: 1392
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: Persian
View: 1,218
This Paper With 10 Page And PDF Format Ready To Download
- Certificate
- من نویسنده این مقاله هستم
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
ICPEEE01_1492
تاریخ نمایه سازی: 16 شهریور 1395
Abstract:
از آنجا که ارزش و اهمیت مالیات ها در سیستم های مالیاتی طی زمان ، خود بخود تغییر می کند همیشه اصلاح و تغییر مالیات ها ضروری است .امروزه اندیشمندان اقتصادی اتفاق نظر دارند که مالیات سالم ترین منبع مالی برای سرمایه گذاری های زیر بنایی ومحرکی مهم برای رشد و توسعه اقتصادی است.درعین حال قوانین ومقررات مالیاتی به عنوان اهرمی قوی در سیاست های کلان نقش ایفا می کنند همچنین مدیریت نظام مالیاتی یک کشور نمی تواند بدون شناخت ازفرهنگ مالیاتی حاکم ومدیریت آن به اهدافش برسد این پژوهش به بررسی رابطه بین درآمدهای مالیاتی دولت با فرهنگ مالیاتی حاکم بر مودیان مالیاتی پرداخت کنندگان مالیات می پردازد. و موضوعاتی همچون مالیات وانواع آن، مالیات درقانون اساسی و اسلام،انواع مالیات ها ،ویژگی های مالیات های مستقیم و غیر مستقیم، اهداف برقراری مالیات، فرهنگ مالیاتی ونظام مالیاتی ایران از بعد فرهنگی، مباحث آن راتشکیل می دهند. در این تحقیق از روش های آمار توصیفی شامل جدول فراوانی، نمودارهای ستونی در جهت توصیف متغیرهای تحقیق (اصلی و میانجی) و نمودار پراکنش به منظور توصیف رابطه ی بین میزان وصول مالیات و در برابر عوامل فرهنگ مالیاتی و مؤلفه های آن استفاده شده است و در کنار آن با روش های آمار استنباطی شامل آزمون کروسکال والیس، همبستگی کندال و اسپیرمن با استفاده از نرم افزار SPSS نسبت به تجزیه و تحلیل داده ها اقدام گردید وتحقیق درسطح معنی داری 0/05 نشان داد: بین درآمدهای مالیاتی دولتو فرهنگ مالیاتی مودیان درسطح شهر کرمان رابطه معنا داری وجود دارد. و پیشنهاد گردید برای گسترش و توسعه این فرهنگ بایستی علاوه بر تبلیغات، اطلاع رسانی بموقع، کافی و مستمر مودیان،شفاف ساز قوانین و روش های مالیات ستانی، آموزش ماموران مالیاتی، به کارگیری سیستمهای تشویق وتنبیه صورت پذیرد.
Keywords:
مالیات , درآمدهای مالیاتی , مالیات برارزش افزوده , مالیات مشاغل , مالیات اشخاص حقوقی کلمات کلیدی فرهنگ مالیاتی , درآمدهای مالیاتی , کرمان , مشاغل
Authors
عبدالمجید جلائی
استاد یار، دانشکده مدیریت واقتصاد... ، دانشگاه باهنر کرمان
لیلا اصغرپور
دانشجوی کارشناسی ارشد، دانشکده مدیریت.. ، دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرمان
مراجع و منابع این Paper:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :