سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

کنترل تولید خودکار برای سیستم های به هم پیوسته ی هیدروترمال مبتنی بر منطق فازی

Publish Year: 1394
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 670

This Paper With 14 Page And PDF Format Ready To Download

این Paper در بخشهای موضوعی زیر دسته بندی شده است:

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

ITCC02_197

Index date: 11 September 2016

کنترل تولید خودکار برای سیستم های به هم پیوسته ی هیدروترمال مبتنی بر منطق فازی abstract

در شبکه ی مدرن سیستم قدرت تعدادی از تولید کنندگان صنایع همگانی و به هم پیوسته از طریق خطوط ارتباط با هم ارتباط دارند. به منظور دسترسی به عملیات مجتمع یک سیستم قدرت، یک سیستم انرژی الکتریکی باید در سطح عملیات مطلوب مشخص شده و به وسیله ی فرکانس اسمی، مشخصات ولتاژ و وضعیت جریان بار حفظ شود. روش های کنترل هوشمند فرآیندها مانند کنترل منطق فازی موفقیت بزرگی است، به خصوص در محیط تجربی، نیاز چشمگیری به ارزیابی عملکرد آنها در زمان واقعی نسبت به روش های کنترل معمولی وجود دارد. چنین ارزیابی های، به کنترل فرآیند هوشمندسازی کمک می کند و زمینه کاربردهای پیچیده تر آنها را در جهان واقعی فراهم می سازد. در کاربردهای صنعتی معمولاً از کنترل کننده ساده PI که پارامترهای آن بر اساس آزمون سعی و خطا و یا کنترل کلاسیک در نقطه کار مشخص تعیین می شود، برای کنترل فرکانس استفاده می نمایند. بنابراین هدف این تحقیق ارائه ی چگونگی بدست آوردن مقادیر نامی با استفاده از کنترل حلقه ی بسته ی توان حقیقی و راکتیو تولید شده در منبع قابل کنترل سیستم با کمک کنترل کننده های مرسوم می باشد.

کنترل تولید خودکار برای سیستم های به هم پیوسته ی هیدروترمال مبتنی بر منطق فازی Keywords:

کنترل تولید خودکار برای سیستم های به هم پیوسته ی هیدروترمال مبتنی بر منطق فازی authors

فرزاد قاسم زاده خیاوی

گروه مهندسی برق قدرت، پردیس علوم و تحقیقات اردبیل دانشگاه آزاد اسلامی، اردبیل، ایران

میلاد سیدجعفری

گروه مهندسی برق قدرت، دانشگاه آزاد اسلامی واحد مشگین شهر، مشگین شهر، ایران

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
جلیلی ایرانی0 عارف؛ حسین شایقی و حیدرعلی شایانفر، 1384، کنترل ...
Nathan Cohn, "Control of Generation & Power Flow on an ...
H. Ying, Fuzzy Control and Modeling: Analytical Foundations and Applications ...
«4 Internationl Conferecnce k 3« National Confcrencc on New Technologies ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "کنترل تولید خودکار برای سیستم های به هم پیوسته ی هیدروترمال مبتنی بر منطق فازی" توسط فرزاد قاسم زاده خیاوی، گروه مهندسی برق قدرت، پردیس علوم و تحقیقات اردبیل دانشگاه آزاد اسلامی، اردبیل، ایران؛ میلاد سیدجعفری، گروه مهندسی برق قدرت، دانشگاه آزاد اسلامی واحد مشگین شهر، مشگین شهر، ایران نوشته شده و در سال 1394 پس از تایید کمیته علمی دومین کنفرانس بین المللی و سومین همایش ملی کاربرد فناوری های نوین در علوم مهندسی پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله کنترل تولید خودکار، کنترل کننده فازی، کنترل کننده کلاسیک، کنترل انتگرالی و کنترل تناسبی هستند. این مقاله در تاریخ 21 شهریور 1395 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 670 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که در شبکه ی مدرن سیستم قدرت تعدادی از تولید کنندگان صنایع همگانی و به هم پیوسته از طریق خطوط ارتباط با هم ارتباط دارند. به منظور دسترسی به عملیات مجتمع یک سیستم قدرت، یک سیستم انرژی الکتریکی باید در سطح عملیات مطلوب مشخص شده و به وسیله ی فرکانس اسمی، مشخصات ولتاژ و وضعیت جریان بار حفظ شود. روش های ... . این مقاله در دسته بندی موضوعی منطق فازی طبقه بندی شده است. برای دانلود فایل کامل مقاله کنترل تولید خودکار برای سیستم های به هم پیوسته ی هیدروترمال مبتنی بر منطق فازی با 14 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.