سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

استفاده مجدد از پساب تصفیه شده فاضلاب در اجتماعات کوچک – مطالعه موردی طرح شهریاری

Publish Year: 1387
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 1,803

This Paper With 9 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

WRM03_547

Index date: 16 April 2008

استفاده مجدد از پساب تصفیه شده فاضلاب در اجتماعات کوچک – مطالعه موردی طرح شهریاری abstract

تصفیه طبیعی فاضلاب توسط زمین، کاربرد کنترل شده فاضلاب با سرعت معین در خاک به منظور دستیابی به درجه ای از تصفیه با استفاده از فرآیند های فیزیکی، شیمیایی و بیولوژیکی است که توسط سه عامل گیاه ، خاک و آب صورت می گیرد. معمولاً در سیستم های طبیعی تصفیه توسط زمین، فرآیند تصفیه مقدماتی ثانویه یا پیشرفته جهت افزایش راندمان این سیستم ها طراحی می گردد.طرح مجتمع فرهنگی – تفریحی شهریاری به وسعت ۴۰۰ هکتار در استان چهارمحال و بختیاری، شهرستان فارسان واقع شده و حداکثر جمعیت استفاده کننده در فصول مختلف سال ۱۵۰۰ نفر در هفته پیش بینی شده است.در مطالعه حاضر، به منظور استفاده مجدد از فاضلاب خانگی تصفیه شده مجتمع شهریاری ، کاربرد آن در سیستم های تصفیه طبیعی با سه روش نفوذ آهسته، پخش سطحی در خاک و سیستم نفوذ سریع توسط روش آبیاری تحت فشار بررسی شده و روش نفوذ آهسته در خاک به عنوان گزینه برتر استفاده مجدد انتخاب گردیده است. لازم به ذکر است که پیش از کاربرد پساب در زمین، فاضلاب تولیدی مجتمع بایستی با استفاده از پکیج های تماس دهنده بیولوژیکی چرخان و یا لجن فعال هوادهی ممتد و حوضچه کلرزنی تصفیه شود. استفاده توام از روشهای مذکور علاوه بر تامین بالاترین سطح استاندارد پساب ، موجب استفاده بهینه فاضلاب برای آبیاری فضای سبز مجتمع با یک میلیون اصله درخت می گردد که نه تنها سبب صرفه جویی در منابع آ ب شده بلکه عدم تخلیه هرگونه پسابی را حتی با کیفیت استاندارد و قابل قبول به منابع آبهای سطحی منطقه (رودخانه بیرگان و دریاچه آتی سد کوهرنگ) تضمین خواهد نمود.

استفاده مجدد از پساب تصفیه شده فاضلاب در اجتماعات کوچک – مطالعه موردی طرح شهریاری Keywords:

تصفیه طبیعی توسط زمین , نفوذ آهسته , نفوذ سریع , پخش سطحی در خاک

استفاده مجدد از پساب تصفیه شده فاضلاب در اجتماعات کوچک – مطالعه موردی طرح شهریاری authors

یلدا بسیم

کارشناس ارشد شرکت مهندسی مشاور سازآب پردازان

محمود حاجیشاه

کارشناس ارشد شرکت مهندسی مشاور سازآب پردازان

نعمت اله جعفر زاده

دانشیار دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
سازمان مدیریت و برنامه ریزی چهار محال و بختیاری- "طرح ...
سازمان مدیریت و برنامه ریزی چهار محال و بختیاری- "طرح ...
ندافی- کاظم- "تصفیه فاضلاب" -انتشارات سازمان سازندگی و آموزش وزارت ...
مهندسین مشاور طرح و تحقیقات آب و فاضلاب- "راهنمای بهره ...
کی نژاد، محمد علی- ابراهیمی، سیروس- "مهندسی محیط زیست" - ...
وزارت نیرو- نشریه شماره 237- "راهنمای بهره برداری و نگهداری ...
Metcalf Eddy, 2005, "wastewater Engineering (Disposal , Treatment, reuse). _ ...
APHA, 2005, 'Standard Methods for the Examination of water and ...
Tch obanoglous- Crites- "small and Decentralized wastewater Management Systems"- 1998 ...
The Water quality program committee, Virginia Tech- "Small community Wastewater ...
WPCF- "Operation of municipal wastewater treatment plants" - Manual of ...
WEF- "Design of municipal Wastewater treatment plants"- Volume II- Manual ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "استفاده مجدد از پساب تصفیه شده فاضلاب در اجتماعات کوچک – مطالعه موردی طرح شهریاری" توسط یلدا بسیم، کارشناس ارشد شرکت مهندسی مشاور سازآب پردازان؛ محمود حاجیشاه، کارشناس ارشد شرکت مهندسی مشاور سازآب پردازان؛ نعمت اله جعفر زاده، دانشیار دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز نوشته شده و در سال 1387 پس از تایید کمیته علمی سومین کنفرانس مدیریت منابع آب پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله تصفیه طبیعی توسط زمین، نفوذ آهسته، نفوذ سریع، پخش سطحی در خاک هستند. این مقاله در تاریخ 28 فروردین 1387 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 1803 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که تصفیه طبیعی فاضلاب توسط زمین، کاربرد کنترل شده فاضلاب با سرعت معین در خاک به منظور دستیابی به درجه ای از تصفیه با استفاده از فرآیند های فیزیکی، شیمیایی و بیولوژیکی است که توسط سه عامل گیاه ، خاک و آب صورت می گیرد. معمولاً در سیستم های طبیعی تصفیه توسط زمین، فرآیند تصفیه مقدماتی ثانویه یا پیشرفته جهت افزایش ... . برای دانلود فایل کامل مقاله استفاده مجدد از پساب تصفیه شده فاضلاب در اجتماعات کوچک – مطالعه موردی طرح شهریاری با 9 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.