سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

بررسی مقادیر تبخیر-تعرق به روش جنسن-هیز در شرایط اقلیمی متفاوت

Publish Year: 1387
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 2,357

This Paper With 10 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

WRM03_579

Index date: 16 April 2008

بررسی مقادیر تبخیر-تعرق به روش جنسن-هیز در شرایط اقلیمی متفاوت abstract

با توجه به اهمیت مقدار تبخیر-تعرق برای برنامه ریزی صحیحتر در مدیریت منابع آب، هدف از انجام این تحقیق بررسی و مقایسه مقادیر احتمالاتی تبخیر- تعرق محاسبه شده از روش جنسن-هیز در ایستگاههای سینوپتیک استان گلستان با اقلیم های متفاوت بود. برای انجام این تحقیق پس از محاسبه تبخیر-تعرق گیاه مرجع (ETo) از روش جنسن-هیز و همچنین تبخیر –تعرق پتانسیل محصولات شاخص منطقه (ETc) ، مقادیر این پارامتر در سطوح مختلف احتمالاتی برآورد و منحنیهای مورد نظر ترسیم گردید. بررسیها نشان داد که: تغییر در مقدار سطح احتمالاتی بر روند تغییرات ETo بطور مستقیم تأثیر میگذارد و هرچه اقلیم خشکتر شود، مقدار ETo روزانه برآورد شده از روش جنسن-هیز در سطوح مختلف احتمالاتی بیشتر می شود . از سوی دیگر مقایسه مقادیر ETo روزانه بین دو روش جنسن-هیز و روش فائو-پنمن-مانتیث (استاندارد) نتیجه شد که در هر سه اقلیم، هرچه سطح احتمالاتی بزرگتر شود، مقدار اختلاف ETo روزانه بین دو روش بیشتر میشود. همچنین برای هر یک از سطوح احتمالاتی معین در اقلیمهای خشکتر، اختلاف مقدار ETo روزانه بین دو روش بیشتر به چشم میخورد. از سوی دیگر در کلیه اقلیم ها و سطوح احتمالاتی مختلف ، روش جنسن-هیز مقدار ETo بزرگتری را تخمین میزند.

بررسی مقادیر تبخیر-تعرق به روش جنسن-هیز در شرایط اقلیمی متفاوت Keywords:

بررسی مقادیر تبخیر-تعرق به روش جنسن-هیز در شرایط اقلیمی متفاوت authors

حسین شریفان

استادیار گروه مهندسی آب، دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان

جعفر نیک بخت

استادیار گروه مهندسی آب، دانشکده کشاورزی، دانشگاه زنجان

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
رحیم زادگان، ر. 1371، جست و جوی روش مناسب برآورد ...
شریفان، ح.، قهرمان، ب.، علیزاده، ا. و میرلطیفی، س. م.، ...
علیزاده، ا (1385). اصول طراحی سیستم‌های آبیاری. چاپ اول، موسسه ...
نیک‌بخت، ج، میرلطیفی، س م، (1382). تاثیر روش محاسبه، ETo ...
شریفان، ح. 1386. بررسی نیاز آبی با احتمالات مختلف در ...
نیک‌بخت، ج و شریفان، ح. 1387، بررسی تاثیر روش محاسبه ...
رضائی، ع (1379). مفاهیم آمار و احتمالات (با تجدید نظر ...
بی نام (1383)، طرح نظام و ترکیب کشت استان گلستان، ...
Allen, R.G., Pereira, L.S., Raes, D. and Smith, M. (1998). ...
Pruitt, W.O., Von Oettigen, S. and Morgan, D.L. (1972). Central ...
Wright, J.L. and Jensen, M.E. (1972). Peak Water requirements in ...
Jensen, M.E., Broma, R.D. and Allen R.G. (1990). Evapo transpiration ...
Nixon, P.R., Lawless, G.P. and Richardson, G.V. (1972). Coastal Califormian ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "بررسی مقادیر تبخیر-تعرق به روش جنسن-هیز در شرایط اقلیمی متفاوت" توسط حسین شریفان، استادیار گروه مهندسی آب، دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان؛ جعفر نیک بخت، استادیار گروه مهندسی آب، دانشکده کشاورزی، دانشگاه زنجان نوشته شده و در سال 1387 پس از تایید کمیته علمی سومین کنفرانس مدیریت منابع آب پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله تبخیر-تعرق، احتمالات، جنسن-هیز، گلستان هستند. این مقاله در تاریخ 28 فروردین 1387 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 2357 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که با توجه به اهمیت مقدار تبخیر-تعرق برای برنامه ریزی صحیحتر در مدیریت منابع آب، هدف از انجام این تحقیق بررسی و مقایسه مقادیر احتمالاتی تبخیر- تعرق محاسبه شده از روش جنسن-هیز در ایستگاههای سینوپتیک استان گلستان با اقلیم های متفاوت بود. برای انجام این تحقیق پس از محاسبه تبخیر-تعرق گیاه مرجع (ETo) از روش جنسن-هیز و همچنین تبخیر –تعرق پتانسیل ... . برای دانلود فایل کامل مقاله بررسی مقادیر تبخیر-تعرق به روش جنسن-هیز در شرایط اقلیمی متفاوت با 10 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.