سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

بررسی پارامترهای مؤثر در فرآیندکشش عمیق ورقهای آلومینیومی

Publish Year: 1395
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 858

This Paper With 18 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

MECHCONF01_019

Index date: 11 September 2016

بررسی پارامترهای مؤثر در فرآیندکشش عمیق ورقهای آلومینیومی abstract

کشش عمیق از مهمترین فرآیندهای شکل دادن ورق است که به طور وسیعی در صنعت برای تغییر شکل ورقهای فلزی و تبدیل آنها به قطعات توخالی و بدون درز به کار میرود. چروکیدگی یکی از عیوب عمده در فرآیند کشش عمیقمحسوب میشود و مشکلی است که اغلب در فرآیند کشش عمیق با آن مواجه هستیم، این عیب میتواند موجب آسیب دیدگی قالب و تأثیر نامطلوب بر روی قطعه و عملکرد آن شود، بنابراین پیش بینی و جلوگیری از چروکیدگی بسیار مهممیباشد. جنس ماده مورد استفاده آلومینیوم بوده و بلانک مورد استفاده دایرهای میباشد. کلیه شبیهسازی ها با نرم افزار ABAQUS انجام شده است و تأثیر آلیاژهای مختلف آلومینیوم، شعاع سر سنبه، شعاع لبه ماتریس، نیروی ورق گیر، فاصله ثابت بین ماتریس و ورقگیر و ضریب اصطکاک بر پدیده چروکیدگی بررسی شده است. همچنین با استخراجکرنشهای فرعی و کرنشهای اصلی ظرف تولید شده و مقایسه با نمودار حد چروکیدگی و نیز بدست آوردن ارتفاع چروکها در ظرف، حداقل نیروی ورقگیر برای جلوگیری از چروکیدگی بدست آمد. نتایج بدست آمده حاکی از این مطلب است که باافزایش نیروی ورقگیر، افزایش ضریب اصطکاک، کاهش فاصله بین ورق و ورقگیر، کاهش شعاع سر سنبه و شعاع لبه ماتریس میتوان چروکیدگی را در فرآیند کشش عمیق کاهش داد. همچنین نتایج بدست آمده با نتایج تجربی موجود بررسی و مقایسه گردیده است.

بررسی پارامترهای مؤثر در فرآیندکشش عمیق ورقهای آلومینیومی Keywords:

کشش عمیق ورق آلومینیومی روش هیدرومکانیکی

بررسی پارامترهای مؤثر در فرآیندکشش عمیق ورقهای آلومینیومی authors

بهزاد محمدخانی حاجی خواجه لو

مربی گروه مکانیک موسسه آموزش عالی ایرانمهر قروه

نعمت قربانی

دانشجوی کارشناسی ارشد مکاترونیک دانشگاه آزاد اسلامی واحد اهر

جواد جامی

دانشجوی کارشناسی ارشد مکاترونیک دانشگاه آزاد اسلامی واحد اهر

پیام پرغو

مربی گروه مکانیک موسسه آموزش عالی ایرانمهر قروه

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
افضلی، م، شکل دادن فلزات، انتشارات علمی دانشگاه صنعتی شریف ...
T. Naka, F. Yoshida, Deep drawability of type 5083 abminium- ...
H. Takuda, K. Mori, I. Masuda, Y. Abe, M. Matsuo, ...
Q. F. Chang, D. Y. Li, Y. H. Peng, X. ...
G. Palumbo, L. Tricarco, Numerical1 and expermental investigations on the ...
G. Paumbo, D. Sorgente, L. Trcarico, S. Zhang, W. Zheng, ...
expermental ivestigations on the effect of the heating strategy and ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "بررسی پارامترهای مؤثر در فرآیندکشش عمیق ورقهای آلومینیومی" توسط بهزاد محمدخانی حاجی خواجه لو، مربی گروه مکانیک موسسه آموزش عالی ایرانمهر قروه؛ نعمت قربانی، دانشجوی کارشناسی ارشد مکاترونیک دانشگاه آزاد اسلامی واحد اهر؛ جواد جامی، دانشجوی کارشناسی ارشد مکاترونیک دانشگاه آزاد اسلامی واحد اهر؛ پیام پرغو، مربی گروه مکانیک موسسه آموزش عالی ایرانمهر قروه نوشته شده و در سال 1395 پس از تایید کمیته علمی اولین کنفرانس بین المللی دستاوردهای نوین پژوهشی در مکانیک، مکاترونیک و بیومکانیک پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله کشش عمیق ورق آلومینیومی روش هیدرومکانیکی هستند. این مقاله در تاریخ 21 شهریور 1395 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 858 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که کشش عمیق از مهمترین فرآیندهای شکل دادن ورق است که به طور وسیعی در صنعت برای تغییر شکل ورقهای فلزی و تبدیل آنها به قطعات توخالی و بدون درز به کار میرود. چروکیدگی یکی از عیوب عمده در فرآیند کشش عمیقمحسوب میشود و مشکلی است که اغلب در فرآیند کشش عمیق با آن مواجه هستیم، این عیب میتواند موجب آسیب ... . برای دانلود فایل کامل مقاله بررسی پارامترهای مؤثر در فرآیندکشش عمیق ورقهای آلومینیومی با 18 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.