تأثیر روش های مختلف عمل آوری، استفاده از الیاف و مقاومت در برابر حرارت بالا و آتش بر روی خصوصیات مکانیکی بتن پودری واکنش پذیر
Publish place: کنفرانس بین المللی مهندسی عمران
Publish Year: 1395
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: Persian
View: 787
- Certificate
- من نویسنده این مقاله هستم
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
CCIVIL01_020
تاریخ نمایه سازی: 21 شهریور 1395
Abstract:
در چند دهه اخیر با توجه به پیشرفت های حاصل شده در زمینه تکنولوژی بتن، انواعی از بتن های توانمند و فوق توانمند معرفی شده اند. از جمله بتن های فوق توانمندی که در سال 1994 توسط یک شرکت ساختمانی فرانسوی به ثبت رسید، بتن پودری واکنش پذیر می باشد. در این نوع بتن با حذف درشت دانه ها و جایگزینی آن ها با ماسه سیلیسی ریزدانه و با به کار بردن مقدار زیادی میکروسلیس و با نسبت آب به سیمان پایین به خواص فوق العاده ای از جمله مقاومت فشاری بسیار بالا (حداقل MPa 150)، چگالی تراکمی زیاد، نفوذپذیری کم و دوام بسیار بالا دست یافته اند. از دیگر مصالح مهم به کار رفته در این نوع بتن، الیاف فولادی ریز با مقاومت کششی بالا می باشد که سبب افزایش قابل ملاحظه ای در مقاومت خمشی، شکل پذیری و جذب انرژی بتن می شود. در این مقاله علاوه بر معرفی بتن پودری واکنش پذیر و مشخصات آن، با استفاده از نتایج تحقیقات انجام شده، روش های عمل آوری، استفاده از الیاف و مقاومت در برابر حرارت بالا و آتش بتن پودری واکنش پذیر مورد بررسی قرار گرفته است. نتایج نشان داده است که با عمل آوری در حرارت، تحت فشار مناسب و استفاده از الیاف در این نوع بتن، می توان به مشخصات بسیار ویژه ای دست یافت. از جمله ویژگی های مهم بتن پودری واکنش پذیر مقاومت های بسیار بالا در خمش، کشش و فشار، شکل پذیری زیاد، چگالی بالا که باعث نفوذ ناپذیر شدن این نوع بتن می شود، مقاومت در برابر یخبندان و ذوب شدگی مداوم، دوام بالا و مقاومت در برابر ضربه می باشند.
Keywords:
Authors
مهرداد حجازی
دانشیار مهندسی سازه، گروه عمران، دانشکده فنی و مهندسی، دانشگاه اصفهان
حسین عبدالهی
کارشناس ارشد مهندسی سازه، گروه عمران، دانشکده فنی و مهندسی، موسسه آموزش عالی غیرانتفاعی دانش پژوهان
مراجع و منابع این Paper:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :