سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

اهمیت و نقش اقلیم و توسعه پایدار در شکل گیری معماری و شهرسازی بر پایه الگوهای معماری سنتی ایران نمونه موردی شهر یزد

Publish Year: 1394
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 673

This Paper With 12 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

RSTCONF02_120

Index date: 11 September 2016

اهمیت و نقش اقلیم و توسعه پایدار در شکل گیری معماری و شهرسازی بر پایه الگوهای معماری سنتی ایران نمونه موردی شهر یزد abstract

فعالیتهای نابهنجار معماری، شیوه های ساخت و ساز و سبک زندگی در بناهای متداول ، سهم عمده ای در بروزبحرانهای ) تغیر اقلیم،تقلیل منابع و آلودگی محیط زیست داشته است( از این جهت ،ابداع ایده ها و ایجاد راهکارهایمناسب در بهبود وضع موجود در اهداف برنامه های توسعه معماری قرارگرفته و مجموعه اندیشه ها و اقدامات مرتبط با این نوع معماری با عنوان ) معماری پایدار( شناخته شده است.معماری سنتی در دوره های مختلف برای تنظیمشرایط زندگی در آب و هوا به طوری که شرایط مناسب برای لذت بردن انسانها از زندگی بوده است.و همچنین با توجه به مشکلاتی که در حال حاضر در معماری شاهد هستیم تشخیص و تحلیل ویژیگی های معماری هر منطقه و تاثیرات اقلیمی آن ، می تواند اطلاعات مفیدی را برای طراحی بهینه برای ما داشته باشد. بنابراین شناخت معماری سنتی ایرانبه عنوان جلوه ی کامل معماری پایدار حائز اهمیت است.در حال حاضر مسائل مهم در بسیاری از کشورها به ویژه در کشورهای در حال توسعه ، مفاهیم پایداری و توسعه پایدار هستند و این امر باعث حرکت و رسیدن به معماری پایدار شده. مقاله قصد دارد تا در تصویب معماری سنتی نگاه در زمینه اقلیم ایران به عنوان یک نمونه از معماری پایدار در توانای خود برای پاسخ به مشکلات زیست محیطی در طی یک دوره زمانی طولانی ، همچنین کنکاش در رابطه اشکال سنتی معماری و نقش اقلیم در آنها است. و نتیجه این پژوهش نشان دهنده نقش اقلیم در شکل گیری معماری سنتی بوده که یکی از حوزه های اصلی توسعه پایدار می باشد.

اهمیت و نقش اقلیم و توسعه پایدار در شکل گیری معماری و شهرسازی بر پایه الگوهای معماری سنتی ایران نمونه موردی شهر یزد Keywords:

اهمیت و نقش اقلیم و توسعه پایدار در شکل گیری معماری و شهرسازی بر پایه الگوهای معماری سنتی ایران نمونه موردی شهر یزد authors

الناز صمیمی لنبانی

مربی دانشگاه آزاد اسلامی واحد خوراسگان اصفهان

زهرا کرامت

مربی دانشگاه آزاد اسلامی واحد خوراسگان اصفهان

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
کسمایی مرتضی، "پهنه بندی و راهنمای طراحی اقلیمی استان آذربایجان ...
رمضانی گورابی، کاظم نژادزهرا، "رابطه بین توسعه پایدار معماری محیطی ...
شمس مجید، خداکرمی مهناز، "بررسی معماری سنتی همساز با اقلیم ...
ارمغان، مریم؛ گرجی مهلبانی، یوسف، 1387رزشهای معماری بومی ایرانی در ...
پیرنیا، کریم، (سبک شناسی معماری ایرانی) چاپ ششم _ تهران، ...
شاخصهای همسازی با اقلیم در مسکن روستایی استان گیلان"، مجله ...
طاوسی تقی، عبدالهی آرام، "ارزیابی شاخصهای آسایش دمایی و معماری ...
فصلنامه نماد گلستان"، پاییز . « فرهاد، شراره، کاشانی، اریک، ...
قبادیان وحید، "بررسی اقلیمی ابنیه سنتی ایران، تهران"، انتشارات دانشگاه ...
قبادیان وحید، فیض مهدوی محمد، "طراحی اقلیمی، اصول نظری و ...
زمرشیدی، حسین، «معماری ایران اجرای ساختمان با مصالح سنتی »، ...
مرکز ملی آمار ایران، آمار سرشماری عمومی نفوس و مسکن، ...
منصوری دانشور محمد رضا، یحیی شیبانی شیرین، "ارزیابی پهنهبندی اکوتوریسم ... [مقاله کنفرانسی]
نصر سها، "معماری پایدار و ضرورت توجه به راهکارهای پایداری ...
نوروزیان ملکی سعید، حسینی سید باقر، رضایی محمود، "معماری در ...
نوحی حمید، " تاملات در هنر و معماری"، تهران، 1389 ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "اهمیت و نقش اقلیم و توسعه پایدار در شکل گیری معماری و شهرسازی بر پایه الگوهای معماری سنتی ایران نمونه موردی شهر یزد" توسط الناز صمیمی لنبانی، مربی دانشگاه آزاد اسلامی واحد خوراسگان اصفهان؛ زهرا کرامت، مربی دانشگاه آزاد اسلامی واحد خوراسگان اصفهان نوشته شده و در سال 1394 پس از تایید کمیته علمی دومین کنفرانس بین المللی پژوهش در مهندسی، علوم و تکنولوژی پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله معماری سنتی ایرانی،اقلیم ، توسعه پایدار ، طراحی اقلیم هستند. این مقاله در تاریخ 21 شهریور 1395 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 673 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که فعالیتهای نابهنجار معماری، شیوه های ساخت و ساز و سبک زندگی در بناهای متداول ، سهم عمده ای در بروزبحرانهای ) تغیر اقلیم،تقلیل منابع و آلودگی محیط زیست داشته است( از این جهت ،ابداع ایده ها و ایجاد راهکارهایمناسب در بهبود وضع موجود در اهداف برنامه های توسعه معماری قرارگرفته و مجموعه اندیشه ها و اقدامات مرتبط با این نوع ... . برای دانلود فایل کامل مقاله اهمیت و نقش اقلیم و توسعه پایدار در شکل گیری معماری و شهرسازی بر پایه الگوهای معماری سنتی ایران نمونه موردی شهر یزد با 12 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.