سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

تاثیر دما و نوع ماده اولیه در سنتز هرسینیت (FeAl2O4)

Publish Year: 1386
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 1,888

This Paper With 10 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

SCMEMI07_015

Index date: 2 May 2008

تاثیر دما و نوع ماده اولیه در سنتز هرسینیت (FeAl2O4) abstract

هرسینیت، اسپینل نرمال با ترکیب FeAl2O4 می باشد. نقطه ذوب آن °C 1780 بوده و دانسیته تئوری آن4/29gr/cm3 است که در سیستم ایزومتری بصورت هگزا اکتائدرال متبلور می شود. هرسینیت در طبیعت بصورت محلول جامد در کرومیت یافت می شود. به علت دشوار بودن استخراج آن، انواع خالص این ماده در صنعت از طریق سنتز بدست می آید. در فرآیندهای صنعتی هرسینیت از فرسایش دیرگدازهای مصرفی در کوره های فولاد سازی، واکنش پودر Al و Fe3O4 ، واکنش Fe2O3 و Al(OH)3 و ذوب در کوره قوس الکتریکی تشکیل می شود.در تحقیق حاضر با ساخت نمونه های مختلف تشکیل هرسینیت به دو روش واکنش اکسید آهن و آلومینا و واکنش اکسید آهن و اسپینل غنی از آلومینا در دماهای مختلف مورد بررسی قرار گرفت. نتایج حاصل از آنالیز فازی و میکروسکوپ الکترونی روبشی نشان دهنده تشکیل هرسینیت از هر دو روش بود. در روش اول هرسینیت درشت دانه در دمای بالاتر از°C1650 همراه با محلول جامد FeAlO3 تشکیل شد و در روش دوم با استفاده از 40% اکسید آهن هرسینیت تقریباً بصورت خالص در دمای °C 1300 تشکیل شد. مزیت روش دوم دمای تشکیل بسیار پایین هرسینیت می باشد. آنالیز فازی و همچنین ریزساختار نمونه ها توسط XRD و SEM بررسی گردید و خواص هرسینیت بدست آمده از هر دو روش مورد مقایسه قرار گرفت.

تاثیر دما و نوع ماده اولیه در سنتز هرسینیت (FeAl2O4) authors

حسن اسلامی داشبلاغ

دانشکده مهندسی مواد و متالورژی، دانشگاه علم و صنعت ایران

محمد ولاشجردی

دانشکده مهندسی مواد و متالورژی، دانشگاه علم و صنعت ایران

حسین سرپولکی

دانشکده مهندسی مواد و متالورژی، دانشگاه علم و صنعت ایران - مرکز تحقیق

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
T. J. Gray, *High temprature oxides?, Edited by Allen M.Alper, ...
Buchebner G, Harmuth H.، ،M agn es ia-hercynite bricks: an ...
White, J and Richards, RG." Phase relations of iron-oxide containing ...
Mclean.A and Ward .R. G _ Themo dynamic s of ...
PABLOM .BOTTA .F AGLIETT _ JOSEM POROTO ...
LOP EZ ?me chano chemhcal synthesis of hercynite «, material ...
Baldvin, @. _ and decomposition of hercynite (FeO. A l ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "تاثیر دما و نوع ماده اولیه در سنتز هرسینیت (FeAl2O4)" توسط حسن اسلامی داشبلاغ، دانشکده مهندسی مواد و متالورژی، دانشگاه علم و صنعت ایران؛ محمد ولاشجردی، دانشکده مهندسی مواد و متالورژی، دانشگاه علم و صنعت ایران؛ حسین سرپولکی، دانشکده مهندسی مواد و متالورژی، دانشگاه علم و صنعت ایران - مرکز تحقیق نوشته شده و در سال 1386 پس از تایید کمیته علمی هفتمین همایش علمی دانشجویی مهندسی مواد و متالورژی ایران پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله هستند. این مقاله در تاریخ 13 اردیبهشت 1387 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 1888 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که هرسینیت، اسپینل نرمال با ترکیب FeAl2O4 می باشد. نقطه ذوب آن °C 1780 بوده و دانسیته تئوری آن4/29gr/cm3 است که در سیستم ایزومتری بصورت هگزا اکتائدرال متبلور می شود. هرسینیت در طبیعت بصورت محلول جامد در کرومیت یافت می شود. به علت دشوار بودن استخراج آن، انواع خالص این ماده در صنعت از طریق سنتز بدست می آید. در ... . برای دانلود فایل کامل مقاله تاثیر دما و نوع ماده اولیه در سنتز هرسینیت (FeAl2O4) با 10 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.