سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

بررسی اثرات تعدادی از پایه های رویشی سیب روی سه رقم سیب تابستانه براساس برخی صفات مورفولوژیکی در منطقه مشگین شهر

Publish Year: 1395
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 622

This Paper With 7 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

AASCONFERENCE01_018

Index date: 16 September 2016

بررسی اثرات تعدادی از پایه های رویشی سیب روی سه رقم سیب تابستانه براساس برخی صفات مورفولوژیکی در منطقه مشگین شهر abstract

در این پژوهش اثرات برخی پایه های رویشی سیب روی سه رقم سیب تابستانه گالا، گلاب اصفهان و گلاب کهنز براساس حجم تاج درخت، طول شاخه های سال جاری، قطر شاخه های سال جاری، ارتفاع درخت، عرض برگ و طول برگ در منطقه مشگین شهر اردبیل موردارزیابی قرار گرفت. هدفاز این پژوهش، بررسی اثرات پایه های رویشی MM106، MM111 و M9 بر روی سه رقم مذکور و انتخاب مناسب ترین رقم هماهنگ با اکوسیستم منطقه مشگین شهر هست. آزمایش در قالب طرح آماری بلوک های کامل تصادفی در 9 تیمار و سه تکرار و در هر تکرار دو درخت که در مجموع 54 درخت پیوندی بود اجرا شد. تیمارها شامل سه پایه ی MM106، MM111 و M9 و سه رقم گالا، گلاب کهنز و گلاب اصفهان بودند. درختان از نظر ظاهری یکنواخت و از نظر سنی دو ساله بودند و عملیات باغی یکنواخت در مورد آن ها اعمال شد. داده برداری پس از پایان رشد سالانه درخت در طی مدت یک فصل رشد انجام و فاکتورهای مربوط به این آزمون ها براساس استانداردهای لازم برداشت شد. نتایج داده ها نشان داد که از نظر حجم تاج درخت، طول شاخه های سال جاری، ارتفاع درخت و عرض برگ به ترتیب رقم گلاب اصفهان بر روی پایه MM111، بیشترین مقدار رشد داشت، از نظر قطر شاخه های سال جاری و طول برگ ترکیب رقم گالا روی پایه ی MM111، نیز بیشترین رشد را نشان داد.

بررسی اثرات تعدادی از پایه های رویشی سیب روی سه رقم سیب تابستانه براساس برخی صفات مورفولوژیکی در منطقه مشگین شهر Keywords:

بررسی اثرات تعدادی از پایه های رویشی سیب روی سه رقم سیب تابستانه براساس برخی صفات مورفولوژیکی در منطقه مشگین شهر authors

جواد ستاروند

دانشجوی کارشناسی ارشد، گروه علوم باغبانی، دانشگاه محقق اردبیلی

علیرضا قنبری

استادیار گروه علوم باغبانی، دانشگاه محقق اردبیلی

عادل پیرایش

مربی مرکز تحقیقات جهاد کشاورزی واحد مگشین شهر ادربیل

اصغر استاجی

دانشجوی دکتری، گروه علوم باغبانی، دانشگاه ارومیه

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
ربیعی، ولی ؛انگورانی، حسین؛ زنگانی، اسماعیل، "بررسی صفات کمی و ...
رسول زادگان، یوسف، میوه کاری در مناطق معتدله، انتشارات دانشگاه ...
مظفری، علی اکبر، "شناسایی ارقام بومی گلابی در بخشهای مرکزی ...
منیعی، عباسعلی، مبانی علمی پرورش درختان میوه، شرکت انتشارات فنی ...
یگانه مظهر؛ مصطفوی، مصطفی؛ زمانی، ذبیح اله، "بررسی خصوصیات کمی ...
_ _ _ _ اردیبهشت1395 . _ . _ _ ...
E. Jadczuk, A. Pietranek, , and A. Sadowski. "Influence of ...
M. Kirprijanovski, V. Gjamovski, K. Damosvski, "Study of certain introduced ...
M. Militaru, N. Braniste, and M. Butac." Fruit quality of ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "بررسی اثرات تعدادی از پایه های رویشی سیب روی سه رقم سیب تابستانه براساس برخی صفات مورفولوژیکی در منطقه مشگین شهر" توسط جواد ستاروند، دانشجوی کارشناسی ارشد، گروه علوم باغبانی، دانشگاه محقق اردبیلی؛ علیرضا قنبری، استادیار گروه علوم باغبانی، دانشگاه محقق اردبیلی؛ عادل پیرایش، مربی مرکز تحقیقات جهاد کشاورزی واحد مگشین شهر ادربیل؛ اصغر استاجی، دانشجوی دکتری، گروه علوم باغبانی، دانشگاه ارومیه نوشته شده و در سال 1395 پس از تایید کمیته علمی اولین همایش سراسری پژوهش های نوین در کشاورزی و علوم دامی پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله سیب، پایه های رویشی، گالا، گلاب هستند. این مقاله در تاریخ 26 شهریور 1395 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 622 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که در این پژوهش اثرات برخی پایه های رویشی سیب روی سه رقم سیب تابستانه گالا، گلاب اصفهان و گلاب کهنز براساس حجم تاج درخت، طول شاخه های سال جاری، قطر شاخه های سال جاری، ارتفاع درخت، عرض برگ و طول برگ در منطقه مشگین شهر اردبیل موردارزیابی قرار گرفت. هدفاز این پژوهش، بررسی اثرات پایه های رویشی MM106، MM111 و ... . برای دانلود فایل کامل مقاله بررسی اثرات تعدادی از پایه های رویشی سیب روی سه رقم سیب تابستانه براساس برخی صفات مورفولوژیکی در منطقه مشگین شهر با 7 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.