سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

آسیب شناسی توسعه ی گردشگری روستایی در ایران

Publish Year: 1394
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 625

This Paper With 14 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

TOURISMJOR01_030

Index date: 16 September 2016

آسیب شناسی توسعه ی گردشگری روستایی در ایران abstract

گردشگری روستایی بعنوان عاملی برای توسعه روستایی معرفی می شود که با بوجود آوردن فعالیت های مکمل کشاورزی ، زمینه ی توسعه و رشد اقتصادی ، فرهنگی اجتماعی و زیست محیطی روستا را فراهم می آورد و - باعث بهبود سطح کیفیت زندگی جامعه ی محلی با ایجاد اشتغال و توزیع متعادل و مناسب تسهیلات و خدمات ،در این مناطق می گردد . در این میان جاذبه ها ، قابلیت ها و منابع طبیعی فراوان و گوناگونی در مناطق روستایی ایران وجود دارد که می توانند با ایجاد فرصت هایی توسعه ی روستایی را موجب شوند . اما همین جاذبه ها و منابع در برابر رشد و توسعه ی گردشگری آسیب پذیرند . بنابراین این سوال مطرح است که تهدید ها و آسیبهای توسعهی گردشگری روستایی چیست ؟ و چه راهکارهایی برای رفع این تهدید ها و آسیب ها وجود دارد ؟ . بدین منظور در این تحقیق با استفاده از روش توصیفی کتابخانه ای سعی شده تا با بررسی عوامل مثبت و منفی فرهنگی- اجتماعی ، اقتصادی و زیست محیطی حاصل از توسعه ی گردشگری روستایی ، کمبود ها ، ضعف ها ، موانع ومشکلات را شناسایی کرده و راهکارها و راهبردهایی را برای رفع آنها ارائه دهد .یافته های پژوهش نشان می دهد که با اجرای سیاست های مناسب و برنامه ریزی های صحیح در جهت رفع آسیب ها و تهدید های موجود و با بهره گیری صحیح ،اصولی و پایدار از منابع ، موجب توسعه ی گردشگری در روستاها (با کمترین اثر منفی) و به طبعآن توسعه روستایی شد

آسیب شناسی توسعه ی گردشگری روستایی در ایران Keywords:

آسیب شناسی توسعه ی گردشگری روستایی در ایران authors

زهرا گلی گرمستانی

دانشجوی کارشناسی ارشد مدیریت جهانگردی، موسسه آموزش عالی حکیم جرجانی گرگان

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
-باقری نشانی ع عبدالله و زارعی، علی اکبر و بهادری ...
-رضوانی، محمدرضا (1390)، توسعه گردشگری روستایی، انتشارات دانشگاه تهران _ ...
سقایی، مهدی (1383)، بررسی قابلیت های گردشگری روستایی در ایران، ...
یاوری، جسین و همکاران (1391)، اقتصاد گردشگری، انتشارات آذر، چاپ ...
رنجبریان، بهرام و زاهدی، محمد (1388)، شناخت گردشگری، اصفهان _ ...
تقوی، مهدی و پورسلیمانی، علی قلی (1388)، عوامل موثر بررشد ...
شارپلی ریچارد، جولیا (1380)، گردشگری روستایی، ترجمه ی رحمت الله ...
رکن الدین افتخاری _ علیرضا و قادری، اسماعیل (1381)، نقش ...
community development .edited by Derek Hall and Greg Richard, Rutledge ...
رکن الدین افتخاری، علیرضا و مهدوی، داوود (1384)، راهکارهای توسعه ...
قدیری معصوم مجتبی و استعلاجی، علیرضا و پازکی _ معصومه ...
پورجعفر، محمدرضاو محمودی نژاد، هادی و ایلکا _ شاهین و ...
مشهدی، سحر و بورقانی فراهانی _ سهیلا و فرهنگی _ ...
-Lanea, B. , What Is Rural Tourism ? , In ...
Mcintyre _ Sustainable Tourism Development: Guide For Local Planners .Madrid ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "آسیب شناسی توسعه ی گردشگری روستایی در ایران" توسط زهرا گلی گرمستانی، دانشجوی کارشناسی ارشد مدیریت جهانگردی، موسسه آموزش عالی حکیم جرجانی گرگان نوشته شده و در سال 1394 پس از تایید کمیته علمی همایش ملی جایگاه علوم گردشگری در آمایش سرزمین و توسعه منطقه ای با تاکید بر استان گلستان پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله گردشگری روستایی ، گردشگری ، توسعه ی گردشگری روستایی ، راهکارهایتوسعه هستند. این مقاله در تاریخ 26 شهریور 1395 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 625 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که گردشگری روستایی بعنوان عاملی برای توسعه روستایی معرفی می شود که با بوجود آوردن فعالیت های مکمل کشاورزی ، زمینه ی توسعه و رشد اقتصادی ، فرهنگی اجتماعی و زیست محیطی روستا را فراهم می آورد و - باعث بهبود سطح کیفیت زندگی جامعه ی محلی با ایجاد اشتغال و توزیع متعادل و مناسب تسهیلات و خدمات ،در این مناطق ... . برای دانلود فایل کامل مقاله آسیب شناسی توسعه ی گردشگری روستایی در ایران با 14 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.