سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

جامعه شناسی رفتاری ،سنخیت و تجانس گروهی براساس اندیشه های مولانا جلال الدین رومی در مثنوی معنوی

Publish Year: 1395
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 823

This Paper With 10 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

IBSCONF03_046

Index date: 16 September 2016

جامعه شناسی رفتاری ،سنخیت و تجانس گروهی براساس اندیشه های مولانا جلال الدین رومی در مثنوی معنوی abstract

مثنوی معنوی اثر گرانسنگ و از ارزشمندترین آثار اخلاقی،عرفانی ،تربیتی و اجتماعی است. هیچ کتابی از ساخته های فکری بشری به اندازه مثنوی شریف افکار تازه و ارزنده و مطالب زنده جاودانی ندارد. رفتارهای اجتماعی انسان همیشه زمینه جالبی برای مطالعه اندیشمندان بوده است. جماعت جمعی است بر تجانس ،مرکب از افرادی که در یک جا گرد می آیند و با یکدیگر ربط می یابند. سنخیت در تشکیل گروه های اجتماعی اهمیت بسیار دارد از این نظر اولیا و انبیا الهی از جنس بشر هستند . تا بتوانند عهده دار هدایت مردم شوند. این سنخیت در تمام جنبه های زندگی فردی و اجتماعی انسان وجود دارد. اگر موجودی برتر با موجودی فروتر هم دوش و همرا شوند قطعا از وجهی با هم نقطه مشترک پیدا کرده اند. می توان با بررسی دقیق و عمیق مسایل و واقعیت هایی که مورد توجه قرار گرفته اسست در جهت تکامل و پویایی جوامع امروزی گام برداشت. این تحقیق و چنین تحقیقاتی می تواند راهگشای ساخت جامعه ای سالم مبتنی بر اخلاق و ایمان و معرفت و شناخت ،و جامعه ای الهی باشد.

جامعه شناسی رفتاری ،سنخیت و تجانس گروهی براساس اندیشه های مولانا جلال الدین رومی در مثنوی معنوی Keywords:

جامعه شناسی رفتاری ،سنخیت و تجانس گروهی براساس اندیشه های مولانا جلال الدین رومی در مثنوی معنوی authors

زهرا زارع

کارشناسی ارشد زبان و ادبیات فارسی،دکتری زبانشناسی

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
_ قرآ ن کریم، ترجمه مهدی الهی قمشه ای ...
- اگ برن، یم کوف، 1356 زمینه ی جامعه شناسی، ...
- جعفری، محمد تقی، 1364، از دریا به دریا، کشف ...
- مولوی، جلالدین، 1369، مثنوی معنوی، تصحیح، رنیولدالدین نیکلسون تهران، ...
- همایی، جلالدینی، 1366، مولوی نامه، تهران، نشر هما ...
-زمانی، کریم، 1385، مینا گر عشق، تهران، نشر، نی ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "جامعه شناسی رفتاری ،سنخیت و تجانس گروهی براساس اندیشه های مولانا جلال الدین رومی در مثنوی معنوی" توسط زهرا زارع، کارشناسی ارشد زبان و ادبیات فارسی،دکتری زبانشناسی نوشته شده و در سال 1395 پس از تایید کمیته علمی سومین کنفرانس بین المللی علوم رفتاری و مطالعات اجتماعی پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله مثنوی،اجتماع،گروه،سنخیت هستند. این مقاله در تاریخ 26 شهریور 1395 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 823 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که مثنوی معنوی اثر گرانسنگ و از ارزشمندترین آثار اخلاقی،عرفانی ،تربیتی و اجتماعی است. هیچ کتابی از ساخته های فکری بشری به اندازه مثنوی شریف افکار تازه و ارزنده و مطالب زنده جاودانی ندارد. رفتارهای اجتماعی انسان همیشه زمینه جالبی برای مطالعه اندیشمندان بوده است. جماعت جمعی است بر تجانس ،مرکب از افرادی که در یک جا گرد می آیند و ... . برای دانلود فایل کامل مقاله جامعه شناسی رفتاری ،سنخیت و تجانس گروهی براساس اندیشه های مولانا جلال الدین رومی در مثنوی معنوی با 10 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.