سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

پیش بینی شرایط هیدرولوژیکی رودخانه زاینده رود با استفاده از الگوریتم k-نزدیکترین همسایه

Publish Year: 1395
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 736

This Paper With 9 Page And PDF Format Ready To Download

این Paper در بخشهای موضوعی زیر دسته بندی شده است:

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

ICDAN02_334

Index date: 16 September 2016

پیش بینی شرایط هیدرولوژیکی رودخانه زاینده رود با استفاده از الگوریتم k-نزدیکترین همسایه abstract

نظر به وقوع پدیده خشکسالی درحوضه رودخانه زاینده رود و وابستگی محصولات زراعی به اب سطحی، با پیش بینی جریان رودخانه می توان مدیریت دقیق تری برای استفاده بهینه از آب رودخانه درمنطقه انجام داد. بدین منظور این مقاله با هدف پیش بینی شرایط هیدرولوژیکی رودخانه زاینده رود انجام شده است.برای دست یابی به هدف تحقیق از مدل نزدیک ترین همسایه k استفاده شد. داده های مورد نیاز از شرکت مدیریت منابع اب ایران و سازمان هواشناسی کل کشور جمع آوری گردید. بدین منظور اطلاعات دما و بارش به صورت سری زمانی طی سال های آبی93-1362 برای دو ایستگاه اصفهان و سدچادگان جمع آوری شد. سپس برای تخمین مدل داده ها به دو دسته تقسیم بندی شد که 80 درصد داده ها به منظور آموزش مدل و 20 درصد دادهها برای صحت سنجی مدل در نظر گرفته شد. با استفاده از ترکیبات مختلف متغیرهای دبی ایستگاه هیدرومتری موسیان(ایستگاه ورودی به حوضه) بارش ایستگاه اصفهان و سدچادگان،دمای ایستگاه اصفهان و سدچادگان و وقفه آنها مدل تخمین زده شد و شبیه سازی انجام گرفت. به منظور یافتن بهترین همسایگی از تابع فاصله سنج اقلیدسی استفاده شد. پس از برآورد مدل های مورد نظر و ارزیابی عملکرد آنها با استفاد از شاخص های RMSE و R2مدلی انتخاب شد که در آن دبی تابعی از بارش ایستگاه اصفهان و سدچادگان، وقفه بارش ایستگاه اصفهان وسدچادگان و وقفه دمای سد چادگان و وقفه دبی و نزدیک ترین همسایگی برابر 2 در نظر گرفته شد. همچنین بهترین همسایگی با روش سعی و خطا معین گردید.

پیش بینی شرایط هیدرولوژیکی رودخانه زاینده رود با استفاده از الگوریتم k-نزدیکترین همسایه Keywords:

پیش بینی شرایط هیدرولوژیکی رودخانه زاینده رود با استفاده از الگوریتم k-نزدیکترین همسایه authors

اعظم رضایی

استادیارگروه اقتصاد کشاورزی، دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان

سیدابوالقاسم مرتضوی

استادیار گروه اقتصاد کشاورزی دانشگاه تربیت مدرس

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
سازمان هواشناسی کل کشور ...
سازمان آب منطقه‌ای اصفهان. وبسایت: www.esrw.ir ...
Nikouei, A. and Ward, F.A. (2013) Pricing irrigation water for ...
سلطانی، س و سعادتی، س (1386). پهنه بندی خشکسالی در ...
Sundquist, B. (2003) Grazing lands degradation: A gobal perspectie The ...
IWMI. 2012. Web siteIWMI, Available at: www.wrm.ir ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "پیش بینی شرایط هیدرولوژیکی رودخانه زاینده رود با استفاده از الگوریتم k-نزدیکترین همسایه" توسط اعظم رضایی، استادیارگروه اقتصاد کشاورزی، دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان؛ سیدابوالقاسم مرتضوی، استادیار گروه اقتصاد کشاورزی دانشگاه تربیت مدرس نوشته شده و در سال 1395 پس از تایید کمیته علمی دومین کنگره سراسری در مسیر توسعه علوم کشاورزی و منابع طبیعی پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله الگوریتم نزدیکترین همسایه، رودخانه زاینده رود، پیش بینی، دبی، خشکسالی، شرایط هیدرولوژیکی هستند. این مقاله در تاریخ 26 شهریور 1395 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 736 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که نظر به وقوع پدیده خشکسالی درحوضه رودخانه زاینده رود و وابستگی محصولات زراعی به اب سطحی، با پیش بینی جریان رودخانه می توان مدیریت دقیق تری برای استفاده بهینه از آب رودخانه درمنطقه انجام داد. بدین منظور این مقاله با هدف پیش بینی شرایط هیدرولوژیکی رودخانه زاینده رود انجام شده است.برای دست یابی به هدف تحقیق از مدل نزدیک ترین ... . این مقاله در دسته بندی موضوعی خشکسالی طبقه بندی شده است. برای دانلود فایل کامل مقاله پیش بینی شرایط هیدرولوژیکی رودخانه زاینده رود با استفاده از الگوریتم k-نزدیکترین همسایه با 9 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.