سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

رمز عبور گرافیکی کارامد مبتنی بر شناخت با بهبود قابلیت کاربری

Publish Year: 1394
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 1,049

This Paper With 23 Page And PDF and WORD Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

EIAICC03_004

Index date: 26 October 2016

رمز عبور گرافیکی کارامد مبتنی بر شناخت با بهبود قابلیت کاربری abstract

این واقعیت که عکس ها و تصاویر توسط انسان بهتر از متن به خاطر آورده می شوند ، این طرح پیشنهادی را برانگیخت که رمز های عبور گرافیکی جایگزین های امکان پذیر رمز های عبور متنی می توانند باشند.هدف عمده و اصلی این مطالعه ، بررسی مشخصات و ویژگی های قابلیت استفاده ی مدلهای موجود مبتنی بر تشخیص رمز عبور گرافیکی و ارائه یک مدل جدید که مرتبط با مشخصات و ویژگی های قابلیت استفاده ی استاندارد ISOو مشخصات و ویژگی های قابلیت استفاده ی کلی می باشد . سپس ، مشخصات و ویژگی های قابلیت استفاده پذیری و ویژگی های فرعی به منظور به دست آوردن ویژگی های قابلیت استفاده پذیری جدید که بتوانند در مدل جدید ارائه شده رمز عبور گرافیکی استفاده شوند مقایسه شدند . مدل رمز عبور گرافیکی ارائه شد و به دو مرحله تقسیم بندی شد که شامل کاربران جدید و کاربران از قبل موجود میباشد . پس از این مرحله ، سیستم به عنوان یک سیستم نمونه اولیه اجرا شد و بررسی و ارزیابی آن از طریق پرسشنامه برای ارزیابی ویژگی های قابلیت استفاده و کاربرد سیستم نمونه اولیه مورد استفاده قرار گرفت .سپس ، بازخورد کاربران در ارتباط با کل سیستم به همراه نتایج ویژگی ها و مشخصات قابلیت استفاده ی نمونه ی اولیه ی رمز عبور گرافیکی گردآوری شده و مورد تجزیه و تحلیل قرار خواهند گرفت . تمامی در صد های بدست آمده در ارتباط با یافته ها و نتایج از نقطه نظر قابلیت استفاده در این رساله طوری هستند که می توان گفت سیستم رمز عبور گرافیکی جدید قابل قبول میباشد.

رمز عبور گرافیکی کارامد مبتنی بر شناخت با بهبود قابلیت کاربری Keywords:

رمز عبور گرافیکی کارامد مبتنی بر شناخت با بهبود قابلیت کاربری authors

سمیرا خدادادی

فناوری اطلاعات، دانشکده پردیس بین الملل، دانشگاه گیلان

حمید رضا احمدی فر

فناوری اطلاعات، دانشکده پردیس بین الملل، دانشگاه گیلان

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
سومی‌ن کنفرانس ملی توسعه کاربردهای صنعتی اطلاعات، ارتباطات و محاسبات ...
سومی‌ن کنفرانس ملی توسعه کاربردهای صنعتی اطلاعات، ارتباطات و محاسبات ...
سومی‌ن کنفرانس ملی توسعه کاربردهای صنعتی اطلاعات، ارتباطات و محاسبات ...
سومی‌ن کنفرانس ملی توسعه کاربردهای صنعتی اطلاعات، ارتباطات و محاسبات ...
S. Komanduri and D. R. Hutchings, "Order and entropy in ...
rt National Conference on Extendled Industrial Applications of Information, C ...
H. Gao, Z. Ren, X. Chang, X. Liu, and U. ...
H. L. Arash, A. Abdul Manaf, and M. Masrom, "Security ...
N. Wright, A. S. Patrick, and R. Biddle, "Do you ...
Z. Erlich and M Zviran, _ 'Authentication methods for computer ...
S. Brostoff and M. A. Sasse, "Are Passfaces more usable ...
R. Dhamija and A. Perrig, " D ej a Vu: ...
L. Sobrado and J.-C. Birget, "Graphical passwords, " The Rutgers ...
W. Jansen, "Authentic ating mobile device users through image selection, ...
D. Davis, F. Monrose, and M. K. Reiter, "On User ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "رمز عبور گرافیکی کارامد مبتنی بر شناخت با بهبود قابلیت کاربری" توسط سمیرا خدادادی، فناوری اطلاعات، دانشکده پردیس بین الملل، دانشگاه گیلان؛ حمید رضا احمدی فر، فناوری اطلاعات، دانشکده پردیس بین الملل، دانشگاه گیلان نوشته شده و در سال 1394 پس از تایید کمیته علمی سومین کنفرانس ملی توسعه کاربردهای صنعتی اطلاعات، ارتباطات و محاسبات پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله رمزعبور گرافیکی،احراز هویت، قابلیت کاربری هستند. این مقاله در تاریخ 5 آبان 1395 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 1049 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که این واقعیت که عکس ها و تصاویر توسط انسان بهتر از متن به خاطر آورده می شوند ، این طرح پیشنهادی را برانگیخت که رمز های عبور گرافیکی جایگزین های امکان پذیر رمز های عبور متنی می توانند باشند.هدف عمده و اصلی این مطالعه ، بررسی مشخصات و ویژگی های قابلیت استفاده ی مدلهای موجود مبتنی بر تشخیص رمز عبور ... . برای دانلود فایل کامل مقاله رمز عبور گرافیکی کارامد مبتنی بر شناخت با بهبود قابلیت کاربری با 23 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.