اثر فناوری واحدهای احیای مستقیم بر میزان انرژی مصرفی و ویژگی آهن اسفنجی تولیدی
Publish place: 11th Congress of the Iranian Metallurgical Society
Publish Year: 1386
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: Persian
View: 1,863
This Paper With 12 Page And PDF Format Ready To Download
- Certificate
- من نویسنده این مقاله هستم
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
CIMS11_152
تاریخ نمایه سازی: 24 اردیبهشت 1387
Abstract:
طراحی و توسعه پایدار واحدهای احیای مستقیم در گرو برتری های فنی- اقتصادی، عرضه و تقاضای مواد اولیه مصرفی، کیفیت آهن اسفنجی تولیدی و مسائل زیست محیطی است. برای نشان دادن اثر این متغیرها، اطلاعات یک دوره کار واحدهای زم- زم، میدرکس و قائم در ایران برای تولید آهن اسفنجی مقایسه شده اند. ویژگی کوره احیا برای تولید آهن اسفنجی در واحدهای زم- زم، میدروکس و قائم تا حدودی، یکسان اما وجه تمایز عمده در فناوری تولید گاز احیا کننده از گاز طبیعی است. در روش زم- زم و میدروکس، گاز طبیعی و گاز خروجی کوره احیا در مجاورت کاتالیزور، در صورتی که در واحد قائم گاز طبیعی و مخلوط گاز خروجی کوره احیا و اکسیژن بدون استفاده از کاتالیزور اما در دمایی نسبتا بیشتر از واحد زم- زم و میدروکس مبادله می گردد. این تغییر فناوری موجب تغییر سرمایه گذاری برای واحد، مصرف گاز طبیعی و ویژگی آهن اسفنجی، مزیت واحدها نسبت به یکدیگر مشخص می گردد.
Keywords:
اثر فناوری بر مصرف انرژی در واحدهای احیای مستقیم , نرخ و کیفیت آهن اسفنجی تولیدی , آلاینده های زیست محیطی واحدهای احیلی مستقیم
Authors
ناصر توحیدی
دکتری، دانشکده مهندسی متالورژی و مواد، پردیس دانشکده های فنی، دانشگاه
آرمان ربیعی فر
دانشجوی کارشناسی ارشد، دانشگکده تحصیلات تکمیلی، دانشگاه آزاد تهران
مراجع و منابع این Paper:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :