سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

افزایش طول عمرشبکه با استفاده ازسیستم جایگزینی فازی، به هنگام خرابی یک سنسور درشبکه های حسگربیسیم دارای قابلیت تحرک

Publish Year: 1394
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 655

This Paper With 9 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

ICTCK02_154

Index date: 29 October 2016

افزایش طول عمرشبکه با استفاده ازسیستم جایگزینی فازی، به هنگام خرابی یک سنسور درشبکه های حسگربیسیم دارای قابلیت تحرک abstract

در شبکه های حسگر بی سیم، به علت عدم دسترسی مستقیم به سنسورها، محدودیت منابع انرژی، خرابی هایفیزیکی و ... بحث بازیابی اتصالات از دست رفته، پس از خرابی یک سنسور در شبکه از اهمیت بالایی برخوردار است.انرژی مصرفی جهت انجام جا به جایی های لازم برای بازیابی اتصالات، همواره یکی از معیارهای اساسی است. هدفاین مقاله طراحی سیستمی، جهت اولویت بندی گره های کاندید برای جابه جایی ، به گونه ای که پراکندگی مناسبی ازمصرف انرژی را روی کل سطح شبکه داشته باشیم، است. برای دست یابی به این هدف، نیازمند تاثیرگذاری مناسبتمامی پارامترهای مهم، جهت انتخاب گره مناسب برای جایگزینی با گره خراب شده هستیم. از سیستم فازی، جهتوزن دهی به همسایه های گره خراب شده یا گرهی که محل آن در اثر جابه جایی خالی مانده است، استفاده خواهیمکرد. نتایج بدست آمده از آزمایش های انجام شده، پراکندگی متعادل مصرف انرژی در کل شبکه و عدم گیر افتادنطولانی مدت در حلقه های کوچک را نشان داده است. این امر، ضمن بازیابی اتصالات پوشش- محور، افزایشچشمگیری را در طول عمر شبکه نسبت به روش های قبل، بخصوص نسبت به روش پایه DRFN در پی داشته است.

افزایش طول عمرشبکه با استفاده ازسیستم جایگزینی فازی، به هنگام خرابی یک سنسور درشبکه های حسگربیسیم دارای قابلیت تحرک Keywords:

بازیابی اتصالات , پراکندگی متعادل مصرف انرژی , سیستم های فازی , شبکه های حسگر بی سیم با قابلیت تحرک , طول عمر شبکه

افزایش طول عمرشبکه با استفاده ازسیستم جایگزینی فازی، به هنگام خرابی یک سنسور درشبکه های حسگربیسیم دارای قابلیت تحرک authors

محمدحسن خادم

گروه هوش مصنوعی، دانشگاه آزاد اسلامی واحد مشهد

سیدجواد سیدمهدوی چابک

گروه هوش مصنوعی، دانشگاه آزاد اسلامی واحد مشهد

عباسعلی رضایی

گروه مهندسی کامپیوتر و فناوری اطلاعات، دانشگاه پیام نور مشهد

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
Mohamed Younis, Izzet F. Senturk , Kemal Fatih ...
Senel, "Topology management techniques for tolerating node failures in wireless ...
S. Vaidya, M. Younis, "Efficient failure recovery in wireless sensor ...
Noman Haider, Muhammad Imran, Naufal Mohamad Saad, Mohd Azman Zakariya ...
Connectivity Restoration Algorithms for Wireless Sensor and Actor Networks", IEEE ...
P. Basu, J. Redi, " Movemment control algorithms for realization ...
Asim, M ;Sch. of Comput. & Math. Sci, John ...
Advanced Information Networking Applications (WAINA), IEEE 2011 _ ...
Ameer Ahmed Abbasi, Kemal Akkaya _ Distributed in ...
IEEE Conference on Networks, 2007. ...
Mohamed F. Younis, Senior Member, IEEE, Sookyoung Lee, and Ameer ...
Neelofer Tamboli and Mohamed Younis _ _ _ C overage-Aware ...
Abdelmalek Boudries _ Makhlouf Aliouat _ Patrick Siarry, "Detection and ...
Electrical Engineering 40, 2014. ...
Jiun-Huei Ho, Hong-Chi Shih, Bin-Yih Liao, diffusion ...
Information Sciences192, 2012. ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "افزایش طول عمرشبکه با استفاده ازسیستم جایگزینی فازی، به هنگام خرابی یک سنسور درشبکه های حسگربیسیم دارای قابلیت تحرک" توسط محمدحسن خادم، گروه هوش مصنوعی، دانشگاه آزاد اسلامی واحد مشهد؛ سیدجواد سیدمهدوی چابک، گروه هوش مصنوعی، دانشگاه آزاد اسلامی واحد مشهد؛ عباسعلی رضایی، گروه مهندسی کامپیوتر و فناوری اطلاعات، دانشگاه پیام نور مشهد نوشته شده و در سال 1394 پس از تایید کمیته علمی دومین کنگره بین المللی فن آوری، ارتباطات و دانشICTCK۲۰۱۵ پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله بازیابی اتصالات ، پراکندگی متعادل مصرف انرژی ، سیستم های فازی، شبکه های حسگر بی سیم با قابلیت تحرک، طول عمر شبکه هستند. این مقاله در تاریخ 8 آبان 1395 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 655 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که در شبکه های حسگر بی سیم، به علت عدم دسترسی مستقیم به سنسورها، محدودیت منابع انرژی، خرابی هایفیزیکی و ... بحث بازیابی اتصالات از دست رفته، پس از خرابی یک سنسور در شبکه از اهمیت بالایی برخوردار است.انرژی مصرفی جهت انجام جا به جایی های لازم برای بازیابی اتصالات، همواره یکی از معیارهای اساسی است. هدفاین مقاله طراحی سیستمی، جهت ... . برای دانلود فایل کامل مقاله افزایش طول عمرشبکه با استفاده ازسیستم جایگزینی فازی، به هنگام خرابی یک سنسور درشبکه های حسگربیسیم دارای قابلیت تحرک با 9 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.