سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

ارائه یک الگوریتم مسیریابی تحمل پذیر اشکال کارآمد برای شبکه مبنا-بالای هایپرایکس

Publish Year: 1394
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 666

This Paper With 10 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

ICTCK02_168

Index date: 29 October 2016

ارائه یک الگوریتم مسیریابی تحمل پذیر اشکال کارآمد برای شبکه مبنا-بالای هایپرایکس abstract

با افزایش تقاضای روزافزون به قدرت محاسبات بیشتر، سیستم های موازی به جزء جدانشدنی زندگی بشر تبدیل شدهاست. شبکه میان ارتباطی تأثیر قابل توجهی روی اطمینان پذیری و قابلیت دسترسی این قبیل سیستم ها ایفا می کند. باپیشرفت فناوری و افزایش پهنای باند روی هر تراشه، نوع جدیدی از شبکه های میان ارتباطی مبتنی بر مسیریاب های مبنا-بالابه وجود آمده اند. هایپرایکس یک توپولوژی شبکه میان ارتباطی مبنا-بالا است که با توجه به خواص توپولوژیکی مطلوب آن، بهیکی از جذاب ترین توپولوژی ها برای شبکه های با مقیاس بزرگ تبدیل شده است. این قبیل شبکه ها غالباً شامل صدها تا هزارانگره محاسباتی هستند که از طریق مؤلفه های فیزیکی شامل مسیریاب ها و کابل های ارتباطی بهم وصل می شوند. از یک طرفافزایش درجه مسیریاب ها و از طرف دیگر رشد اندازه شبکه، احتمال خرابی مؤلفه های فیزیکی را تشدید می کند. در این نتیجه،طراحی یک الگوریتم مسیریابی با قابلیت تحمل پذیری اشکال امری انکارناپذیر است به گونه ای که شبکه بتواند بی وقفه بهعملکرد خود ادامه دهد. در این مقاله، یک الگوریتم مسیریابی تحمل پذیر اشکال برای شبکه مبنا-بالای هایپرایکس ارائه دادهمی شود. نتایج حاصل از آزمایش های متعدد شبیه سازی نشان می دهد که الگوریتم پیشنهادی قادر است که درصد بسیار بالاییاز خرابی مسیریابها و لینک های ارتباطی را تحمل کند. علاوه بر این، الگوریتم پیشنهادی کارایی قابل قبولی نیز ارائه میدهد.

ارائه یک الگوریتم مسیریابی تحمل پذیر اشکال کارآمد برای شبکه مبنا-بالای هایپرایکس Keywords:

شبکه های میان ارتباطی مبنا-بالا , توپولوژی هایپرایکس , مسیریابی تحمل پذیر اشکال , ارزیابی کارایی

ارائه یک الگوریتم مسیریابی تحمل پذیر اشکال کارآمد برای شبکه مبنا-بالای هایپرایکس authors

آرش جوکاربهمنیاری

کارشناسی ارشد مهندسی کامپیوتر، دانشگاه آزاد اسلامی، سیرجان، ایران

سعدون عزیزی

دانشجوی دکترای علوم کامپیوتر، دانشگاه صنعتی امیرکبیر تهران، ایران

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
WJ.Dally, B.Towles, "Principles and practices networks. ...
Kaufman", San Francisco, 2004. S .Yalamanchili, ...
Interc onnection networks: An engineering approach", Morgan Kauffmann, San Francisco, ...
butterfly: a cost-efficient topology for high- radix networks", Proceedings of ...
JH.Ahn, N.Binkert, A.Davis, M.McLaren, RS.Schreiber, "HyperX: topology, routing, and packaging ...
S.Azizi, F.Safaei, N.Hashemi, ...
Journal of S upercomputing Vol. 66, No. 1, 2013 572-593. ...
Computer Sci. 9, 2014, 111-122. ...
A.Nayebi, S.Meraji, A.Shamaei, H.Sarbazi- Li stener-B ased for ...
Ihterc onnection Networks", Modelling & Simulation, AMS '07. First Asia ...
S.Azizi, F.Safaei, M.Roozikhar, "A fault- tolerant routing algorithm in HyperX ...
Architecture (ISCA), June 2008, pp 77-88, Beijing, China. ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "ارائه یک الگوریتم مسیریابی تحمل پذیر اشکال کارآمد برای شبکه مبنا-بالای هایپرایکس" توسط آرش جوکاربهمنیاری، کارشناسی ارشد مهندسی کامپیوتر، دانشگاه آزاد اسلامی، سیرجان، ایران؛ سعدون عزیزی، دانشجوی دکترای علوم کامپیوتر، دانشگاه صنعتی امیرکبیر تهران، ایران نوشته شده و در سال 1394 پس از تایید کمیته علمی دومین کنگره بین المللی فن آوری، ارتباطات و دانشICTCK۲۰۱۵ پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله شبکه های میان ارتباطی مبنا-بالا، توپولوژی هایپرایکس، مسیریابی تحمل پذیر اشکال، ارزیابی کارایی هستند. این مقاله در تاریخ 8 آبان 1395 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 666 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که با افزایش تقاضای روزافزون به قدرت محاسبات بیشتر، سیستم های موازی به جزء جدانشدنی زندگی بشر تبدیل شدهاست. شبکه میان ارتباطی تأثیر قابل توجهی روی اطمینان پذیری و قابلیت دسترسی این قبیل سیستم ها ایفا می کند. باپیشرفت فناوری و افزایش پهنای باند روی هر تراشه، نوع جدیدی از شبکه های میان ارتباطی مبتنی بر مسیریاب های مبنا-بالابه وجود آمده ... . برای دانلود فایل کامل مقاله ارائه یک الگوریتم مسیریابی تحمل پذیر اشکال کارآمد برای شبکه مبنا-بالای هایپرایکس با 10 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.