سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

کاربرد سامانه های حمل و نقل هوشمند در هدایت و بهینه سازی مسیر حمل و نقل دریایی

Publish Year: 1384
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 2,671

متن کامل این Paper منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل Paper (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دانلود نمایند.

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

ICMST06_272

Index date: 8 January 2006

کاربرد سامانه های حمل و نقل هوشمند در هدایت و بهینه سازی مسیر حمل و نقل دریایی abstract

مناسب ترین مسیر، لزوماً کوتاه ترین مسیر نبوده و متغیرهای مختلفی مثل ایمنی، مقدار سوخت مصرفی و … در انتخاب مسیر جابجایی شناورها تاثیر گذار می باشند. این رویه، در واقع بهینه سازی یک تابع چند متغیره بر اساس هدف کاری مورد نظر می باشد. انتخاب مسیر در گذشته به صورت تجربی انجام می پذیرفت، اما با پپیشرفت تکنولوژی اطلاعات و تجهیزات سخت افزاری، علاوه بر تخمین مناسب شرایط محیطی (موقعیت شناور، شرایط آب و هوایی و …)، امکان ورود، ذخیره، بسته بندی و تحلیل حجم بالای داده ها فراهم آمده است. این مقاله به بررسی پیشرفت های انجام شده در بخش های ماهواره ای، ارتباطات خودکار، سیستم موقعیت یابی جهانی، سیستم نمایش و ثبت الکترونیک و هوشمند نقشه های دریایی و کاربرد آنها در سامانه های حمل و نقل هوشمند می پردازد.

کاربرد سامانه های حمل و نقل هوشمند در هدایت و بهینه سازی مسیر حمل و نقل دریایی Keywords:

سیستمهای حمل و نقل هوشمند , بهینه سازی مسیر , نقشه های دریایی

کاربرد سامانه های حمل و نقل هوشمند در هدایت و بهینه سازی مسیر حمل و نقل دریایی authors

مقاله فارسی "کاربرد سامانه های حمل و نقل هوشمند در هدایت و بهینه سازی مسیر حمل و نقل دریایی" توسط محمد اسدیان؛ روزبه پناهی؛ محمد سعید سیف نوشته شده و در سال 1384 پس از تایید کمیته علمی ششمین همایش علوم و فنون دریایی پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله سیستمهای حمل و نقل هوشمند ، بهینه سازی مسیر ، نقشه های دریایی هستند. این مقاله در تاریخ 18 دی 1384 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 2671 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که مناسب ترین مسیر، لزوماً کوتاه ترین مسیر نبوده و متغیرهای مختلفی مثل ایمنی، مقدار سوخت مصرفی و … در انتخاب مسیر جابجایی شناورها تاثیر گذار می باشند. این رویه، در واقع بهینه سازی یک تابع چند متغیره بر اساس هدف کاری مورد نظر می باشد. انتخاب مسیر در گذشته به صورت تجربی انجام می پذیرفت، اما با پپیشرفت تکنولوژی ... . برای دانلود فایل کامل مقاله کاربرد سامانه های حمل و نقل هوشمند در هدایت و بهینه سازی مسیر حمل و نقل دریایی با 1 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.