سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

بررسی فناوری نوین سیستم های فتولتائیک ( برق خورشیدی ) ، در ترکیب با ساختمان

Publish Year: 1395
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 1,073

This Paper With 16 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

ARCHCONF03_066

Index date: 29 October 2016

بررسی فناوری نوین سیستم های فتولتائیک ( برق خورشیدی ) ، در ترکیب با ساختمان abstract

سوخت های فسیلی منابعی رو به زوال هستند که جامعه و توسعه انسانی را در آینده ای ه چندان دور دچار کمبود سوخت خواهد ساخت؛ از این رو کارشناسان و صاحب نظران به دنبال منابعی هستند که به تدریج جایگزین سوخت های فسیلی شود، امروزه فنون ساخت و ساز و استفاده از فناوری های نوین از جمله عوامل موثر در پائین آوردن انرژی مصرفی در ساختمان محسوب می شوند. در این گزارش ضمن بررسی اجمالی منبع عظیم و رایگان انرژی خورشیدی به معرفی و کاربرد یکی از این فناوری ها تحت عنوان سیستم های فتوولتائیک و مصالح نوین آن و شیوه های طراحی ساختمان های یکپارچه با فتوولتائیک از قبیل تعیین جهت و شیب فتوولتائیک، سایه اندازی ها، هماهنگی با سیستم های غیرفعال خورشیدی، تهویه سیستم، ترکیب فتوولتائیک ها با ساختمان ها و تاثیراتی که بر یکدیگر می گذارند، تاثیر فرم پلان و به طور کلی مسائلی که در طول فرآیند طراحی ساختمان یکپارچه با فتوولتائیک مطرح می شود، بررسی و در هر زمینه پیشنهادها و راهکارهایی عرضه شده است. در پایان سعی شده است با بازبینی و مزایای این شیوه گامی موثر در جهت استفاده بهینه از انرژی خورشیدی در ساختمان برداشته شود.

بررسی فناوری نوین سیستم های فتولتائیک ( برق خورشیدی ) ، در ترکیب با ساختمان Keywords:

انرژی خورشیدی , سیستم های فتوولتائیک , مصالح و فناوری های نوین , فتوولتائیک یکپارچه با ساختمان

بررسی فناوری نوین سیستم های فتولتائیک ( برق خورشیدی ) ، در ترکیب با ساختمان authors

فائزه سالاری ساردوئی

دانشجوی کارشناسی ارشد معماری، دانشگاه آزاد اسلامی کرمان، ایران

رویا رنگیان طهرانی

دانشجوی کارشناسی ارشد معماری، دانشگاه آزاد اسلامی مشهد، ایران

محسن گرامی

دانشیار گروه عمران، دانشگاه آزاد اسلامی مشهد، ایران

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
تارنمای سازمان انرژیهای نو ایران، _ suna.org.ir ...
دادگر، مهدی، تامین برق روستائی با سیستم های فتوولتائیک مستقل ...
سعیدی، پونه، سیستم های فتوولتائیک، منبع انرژی پاک، 1383 ...
فرامرز، مرتضی، عزیزی لرد، لادن، بررسی و معماری ذخیره انرژی ...
معاونت برنامه ریزی و نظارت راهبردی رئیس جمهور، راهنمای طراحی ...
منشی پور، سمیرا، خلفی، فرید، آشنایی با سیستمهای برق خورشیدی ...
مهدی نژاد، محمدرضا، معماران و فناوری نوین ساخت ...
وفائی، راحیل، بررسی شیوه های طراحی سیستم های فتوولتائیک یکپارچه ...
Ted James, Alan Goodrich, Michael Woodhouse, Robert Margolis, and Sean ...
Vats Kanchan, G.N. Tiwari, (2012), Performance evaluation of a building ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "بررسی فناوری نوین سیستم های فتولتائیک ( برق خورشیدی ) ، در ترکیب با ساختمان" توسط فائزه سالاری ساردوئی، دانشجوی کارشناسی ارشد معماری، دانشگاه آزاد اسلامی کرمان، ایران؛ رویا رنگیان طهرانی، دانشجوی کارشناسی ارشد معماری، دانشگاه آزاد اسلامی مشهد، ایران؛ محسن گرامی، دانشیار گروه عمران، دانشگاه آزاد اسلامی مشهد، ایران نوشته شده و در سال 1395 پس از تایید کمیته علمی اولین کنفرانس بین المللی و سومین کنفرانس ملی معماری و منظر شهری پایدار پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله انرژی خورشیدی، سیستم های فتوولتائیک، مصالح و فناوری های نوین، فتوولتائیک یکپارچه با ساختمان هستند. این مقاله در تاریخ 8 آبان 1395 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 1073 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که سوخت های فسیلی منابعی رو به زوال هستند که جامعه و توسعه انسانی را در آینده ای ه چندان دور دچار کمبود سوخت خواهد ساخت؛ از این رو کارشناسان و صاحب نظران به دنبال منابعی هستند که به تدریج جایگزین سوخت های فسیلی شود، امروزه فنون ساخت و ساز و استفاده از فناوری های نوین از جمله عوامل موثر در ... . برای دانلود فایل کامل مقاله بررسی فناوری نوین سیستم های فتولتائیک ( برق خورشیدی ) ، در ترکیب با ساختمان با 16 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.