سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

بررسی کاربرد بایونیک و هندسه فراکتال در معماری کاخ هشت بهشت

Publish Year: 1395
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 1,638

This Paper With 13 Page And PDF and WORD Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

SCEAUG01_127

Index date: 1 November 2016

بررسی کاربرد بایونیک و هندسه فراکتال در معماری کاخ هشت بهشت abstract

احترام به طبیعت ریشه های عمیق فرهنگی در فرهنگ ایرانی دارد و همزیستی انسان، معماری و طبیعت در معماری سنتی ایران کاملاً مشهود است. تفکر درباره طبیعت، اجزا، و عناصر آن، قوانین و نظام حاکم بر جهان یکی از مقولات بسیار مهمی است که فرهنگ ایرانی به آن تکیه دارد. معماری سنتی ایران متاثر از عنصر نور ، آب ، طبیعت ، باد و خاک بوده است. همینطور در هندسه معماری ایرانی می توان به ویژگی های هندسی، نظیر پیچیدگی در کثرت، پیچیدگی در قابلیت های ترکیبی پنهان و بازگشت به وحدت و مرکزیت اشاره کرد. معماری بیونیک فقط محدود به استفاده از عناصر طبیعی در معماری نیست بلکه باید قوانین درون اجزای طبیعی را نیز کشف کند تا بتواند فضاهای قابل زیست برای انسان خلق کند. امروزه معماری بیونیک بارها از ساختار ها و اشکال طبیعی و طبیعت الهام گرفته است زیرا ارتباط انسان امروزی با محیط طبیعی و رابطه معماری و محیط طبیعی در دوره معاصر کاهش یافته است، موضوعی که معماران ایرانی مدتها قبل در طراحی بناها در نظر داشته اندو برای ساخت بناها از الگوهای همیشگی هندسه طبیعت که به هندسه فطری یا هندسه مقدس تعبیر می شود بهره جسته اند. درادامه با روش مقایسه ای و تطبیقی به بررسی تشابهات موجوددر معماری بیونیکی که ساختارش بر اساس هندسه ای به غیر از هندسه منظم و ذاتی است، یعنی همان «هندسه فرکتال»، با زیر ساخت های هندسی درمعماری کاخ هشت بهشت پرداخته شده است تا تشابهات هندسی شکل گرفته در این بنا با اصول موجود در هندسه فراکتال تطبیق داده شود.

بررسی کاربرد بایونیک و هندسه فراکتال در معماری کاخ هشت بهشت Keywords:

بررسی کاربرد بایونیک و هندسه فراکتال در معماری کاخ هشت بهشت authors

فاطمه السادات کاظمی

دانشجوی کارشناسی ارشد معماری ، دانشگاه آزاد اسلامی واحد قزوین

آتوسا بیات

پژوهشگر دکتری،هیئت علمی، گروه معماری، دانشگاه آزاد اسلامی واحد قزوین

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
_ اصل فلاح، ‌مهدی، 387 1، جزوه تاریخ طراحی صنعتی، ...
پورجعفر.محمدرضا و همکاران، 1386، "رویکرد اندیشه ای در تداوم معماری ...
_ دیبا، داراب وانصاری، مجتبی 374 1، »با غ‌های ایرانی» ...
_ نجیب اوغلو، گلرو، 1379 _ هندسه و تزئین در ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "بررسی کاربرد بایونیک و هندسه فراکتال در معماری کاخ هشت بهشت" توسط فاطمه السادات کاظمی، دانشجوی کارشناسی ارشد معماری ، دانشگاه آزاد اسلامی واحد قزوین؛ آتوسا بیات، پژوهشگر دکتری،هیئت علمی، گروه معماری، دانشگاه آزاد اسلامی واحد قزوین نوشته شده و در سال 1395 پس از تایید کمیته علمی کنفرانس سالانه علمی - تخصصی عمران، معماری، شهرسازی و علوم جغرافیا در ایران باستان و معاصر پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله بیونیک،بیودیزاین، هندسه طبیعت،هندسه فراکتال،کاخ هشت بهشت هستند. این مقاله در تاریخ 11 آبان 1395 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 1638 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که احترام به طبیعت ریشه های عمیق فرهنگی در فرهنگ ایرانی دارد و همزیستی انسان، معماری و طبیعت در معماری سنتی ایران کاملاً مشهود است. تفکر درباره طبیعت، اجزا، و عناصر آن، قوانین و نظام حاکم بر جهان یکی از مقولات بسیار مهمی است که فرهنگ ایرانی به آن تکیه دارد. معماری سنتی ایران متاثر از عنصر نور ، آب ، ... . برای دانلود فایل کامل مقاله بررسی کاربرد بایونیک و هندسه فراکتال در معماری کاخ هشت بهشت با 13 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.