سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

بررسیهای ژئوشیمیایی، پترولوژیکی و دگرسانی کانسار طلایی کوه زر و ارتباط آنها با کانی سازی طلا (باغو- دامغان)

Publish Year: 1378
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 2,738

This Paper With 15 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

SMEC01_006

Index date: 27 May 2008

بررسیهای ژئوشیمیایی، پترولوژیکی و دگرسانی کانسار طلایی کوه زر و ارتباط آنها با کانی سازی طلا (باغو- دامغان) abstract

کانسار طلای کوه زر در 10 کیلومتری جنوب دامغان و هشت کیلومتری شرق روستای کوه زر قرار دارد. این کانسار در محدوده رشته کوه آتشفشانی نفوذی باغو و نیز در راستای گسل ناحیه ای بغو بین دو گسل هم جهت شرقی- غربی انجیلوو ترود واقع شده است. جهت مطالعات ژئو شیمیایی، سنگ شناسی و دگرسانی در محدوده ای به مساحت حدود 300 هکتار در جنوب آبادی باغو، 600 نمونه ژئوشیمی از سنگ بستر و نیز نمونه های سنگی (دستی) از سنگهای مختلف اعم از دگرسان شده یا سالم برداشت گردید. نمونه های ژئوشیمیایی پس از آماده سازی مورد آنالیز شیمیای به روش جذب اتمی و فلوئورسانس اشعه ایکس قرار گرفته و نیز از نمونه های سنگی مقاطع میکروسکوپی (تیغه نازک- صیقلی) تهیه و مطالعه گردید. کانی سازی در ناحیه بیشتر از نوع پرفیبری، رگه ای و افشان می باشد مهمترین کانیهای تشکیل دهنده شامل پیریت، کالکوپیریت، کانیهای سولفوره دیگری از مس، سیلیس، تورمالین، اکسیدهای آهن و سریسیت میباشند که به همراه دگر سانی های سریسیتی، ارژیلیتی، پروپیلیتی، سیلیسی و پتاسیک به طور عمده و نیز دگرسانیهای محلی تورمالینی و پیریتی دیده می شوند. در نتیجه مطالعات مقاطع میکروسکوپی، سنگهای آتشفشانی- آذر آواری عموما دارای ترکیب داسیت، تراکیت، تراکی و آندریت و سنگهای نفوذی دارای ترکیب گرانیتوئیدی می باشند. از نقطه نظر مدل های پترولوژیکی- تکنوماگمایی سنگهای منطقه بیشتر در قلمرو سنگهای نوع کالکوالکالن قرار می گیرند. مطالعات ژئوشیمیایی کانسار بر روی داده های حاصل از 600 نمونه ژئوشیمی و بررسی های آماری داده ها با توجه به توالی استاندارد قرار گیری عناصر معرف نسبت به هم و نیز با استفاده از آمار چند متغیره به روش آنالیز خوشه ای، عناصر معرف به چهار گروه تقسیم شده اند که عبارتند از: Au-Cu-As-Sb-Be ,Co-V-Ni-Cr-Mn ,Bi-Mo-W-Sn ,Pb-Ag با مشخص شدن عناصر تحت کانساری و فوق کانساری در این ناحیه و بررسی وضعیت فرسایش منطقه با توجه به موقعیت قرارگیری عناصر معرف عمده ترین نقاط امیدبخش به ترتیب اهمیت عبارتند از: آنومالی پازو، آنومالی عموییو آنومالی خانی.

بررسیهای ژئوشیمیایی، پترولوژیکی و دگرسانی کانسار طلایی کوه زر و ارتباط آنها با کانی سازی طلا (باغو- دامغان) authors

حمید آقاجانی

کارشناسی ارشد اکتشاف معدن دانشگاه تهران

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
حنی پاک، علی اصغر؛ 1370:" اصول اکتتثافات ژئو شیمیایی" 600 ...
درویش زاده علی، آسیابانها، عباس (ترجمه)؛ 1370: -ماگماها و سنگهای ...
رثیدنزاد عمران، نعمت‌اله: 1371: بررسی. تحولات سنگ‌شناسی وماگمایی و ارتباط ...
سرابی، فریدون، 1373: -سنگ شناسی آذرین، 309 صفحه، ثماره 2246، ...
شرکت مهندسی: مشاور کانساران؛ 1371: "طرح پی جویی سراسری طلا ...
هو نشمندزاده، عبدالکریم و دیگران: 1357: "تحول پدیده‌های زمین:شناسی ناحیه ...
Creasy, S.C., 1959: "Som Phase rclations in _ hydrothermully altcنred ...
Burnham, C.Wayne. 1962: "Facies and types of hydrothermal alteration. Economic ...
Govet, G.J.S.. "Hqndbook ol Exploration gcp chcmistry".Vol 2. Amesterdam: Elsevier, ...
_ V:unce. R.Kelly - Condie, Kent C. 1987: "Geochemistry of ...
Wilson, M.., 1989: "Igneous Petrogensis, 466P., Published by Acudemic Division ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "بررسیهای ژئوشیمیایی، پترولوژیکی و دگرسانی کانسار طلایی کوه زر و ارتباط آنها با کانی سازی طلا (باغو- دامغان)" توسط حمید آقاجانی، کارشناسی ارشد اکتشاف معدن دانشگاه تهران نوشته شده و در سال 1378 پس از تایید کمیته علمی اولین کنفرانس دانشجویی مهندسی معدن پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله هستند. این مقاله در تاریخ 7 خرداد 1387 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 2738 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که کانسار طلای کوه زر در 10 کیلومتری جنوب دامغان و هشت کیلومتری شرق روستای کوه زر قرار دارد. این کانسار در محدوده رشته کوه آتشفشانی نفوذی باغو و نیز در راستای گسل ناحیه ای بغو بین دو گسل هم جهت شرقی- غربی انجیلوو ترود واقع شده است. جهت مطالعات ژئو شیمیایی، سنگ شناسی و دگرسانی در محدوده ای به مساحت حدود ... . برای دانلود فایل کامل مقاله بررسیهای ژئوشیمیایی، پترولوژیکی و دگرسانی کانسار طلایی کوه زر و ارتباط آنها با کانی سازی طلا (باغو- دامغان) با 15 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.