ارائه نظریات و الگو های پست مدرن در ایجاد هویت بخشی و خلق فضاهای مسکونی در ایران
Publish place: 3rd International Conference on Research in Civil Engineering, Architecture and Urban Planning and Sustainable Environment
Publish Year: 1395
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: Persian
View: 820
This Paper With 10 Page And PDF Format Ready To Download
- Certificate
- من نویسنده این مقاله هستم
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
CAUEM03_050
تاریخ نمایه سازی: 11 آبان 1395
Abstract:
برای اینکه شهر بتواند خود را در فضا مشخص کرده و قابلیت خوانایی پیدا کند، می باید نظام های نشانه شناختی را با نظام هایی دیگر از معماری و شهرسازی ترکیب کند. شهرهای کنونی ما به رغم هویت های دیرینه بسیاری از آنها که در فضا و معماریشان ,وجود دارد سالهاست که به سوی نوعی بی شکلی می روند و صورت بروز بیرونی آنها بیش از هر چیز در یک معماری و شهرسازی بی هویت و در عین حال سودجویانه نمود پیدا کرده است .در این مقاله سعی بر آن است که به بررسی نظریات پست مدرن در خلق فضا در معماری، ایران پرداخته شود .نخست به طور خلاصه نظریات پست مدرن و نحوه ورود آنها به معماری را بیان کرده سپس با توجه به اهمیت به کارگیری این نظریات در روند طراحی و خلق فضا، به تعریف هر کدام از نظریات به صورت اجمالی می پردازیم .همچنین می دانیم که معماران به طورآگاهانه یا ناآگاهانه در خلق فضا ازاین نظریات استفاده می کنند . نظر به اینکه بحث فضا همواره یکی از بااهمیت ترین بحث هایی است که در حوزه معماری وجود داشته و لزوم ورود مفاهیم آن از حوزه نظر به عمل، یکی از چالش های پیش روی معماری معاصر است.ا با انجام مطالعات و تطبیق آن با شرایط کنونی جامعه ایران به چگونگی بازنمایی هویت های پست مدرن و نظریات آن در فضاهای مسکونی شهر پرداخته می شود. همجنین به بررسی تاثیرات متقابل بین انسان و محیط به چه صورت در فضاهای مسکونی ظهور می یابد و منجر به شکل گیری هویت ها می شود . می پردازیم.هدف از انجام این مقاله،این است که نظریات پست مدرن چه تاثیراتی در خلق فضای معماری در ایران دارند و نقش آنها در معرفی وشناخت فضای معماری و هویت چیست.
Keywords:
Authors
محمد نصرتی
دانشجوی کارشناسی ارشد معماری، گروه معماری، دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات بوشهر، ایران(
مراجع و منابع این Paper:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :