سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

لغزشهای سد باز در منطقه البرز مرکزی

Publish Year: 1378
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 1,627

This Paper With 8 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

SMEC01_017

Index date: 27 May 2008

لغزشهای سد باز در منطقه البرز مرکزی abstract

با شناسایی لغزشهای سدساز قدیمی و جدید می توان دید که تعداد آنها در البرز مرکزی قابل ملاحظه است. پراکندگی آنها بیشتر در مناطقی است که فعالیت های حرکت دامنه ای در آن منطقه مشاهده می شود. بدین ترتیب محدوده جاده هراز با دو لغزش جدید لاسم و امامزاده علی و لغزش قدیمی تر مبارک آباد و سپس دره هایی مانند دره رود کرج و سولقان چندین بار توسط این پدیده مسدود شده اند. از جمله لغزشهایی که در آینده با حرکت خود مستقیما و با ایجاد سد بطور غیر مستقیم می تواند خطرساز باشد، لغزش فعال مبارک آباد است که هم اکنون نیز باعث تخریب بخشی از جاده هراز می گردد. برداشت به صورت جستجوی لغزشهای جدید، سابقه حرکات دامنه ای، به همراه بررسی رسوبات دریاچه ای موجود در الببرز مرکزی بوده است. با توجه به این که این پدیده بطور فعال هم اکنون نیز رخ می دهد، چگونگی مهار آن با روش های متداول از مهمترین قسمتهای مقابله با خطرهای احتمالی است.

لغزشهای سد باز در منطقه البرز مرکزی authors

داود نوروزی

دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی اکتشاف معدن، دانشکده فنی، دانشگاه تهران

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
شهرابی. مصطفی، ز میز لغزی دره لاسم، رشد آموزش زمین ...
Clark, T.H., Two Recent Landslides in Quebec, Transactions، f 'he ...
Eisbacher, G.H., and Clague, J.J, , Destrucvive Mass Movements 1n ...
Evans, S.G., The 1880 Landside Dam on Thompson River _ ...
Gallino, G.L., and Pierson, T.C., Pola}lie Creek Debr1s F1ow and ...
Harp, E.L., Wilson, R.C., and Wieczorek, G.F., Lands!ides _ the ...
Kaliser, B.N., Geologic Hazard of 1983, SuTvey notes, Utah Gcological ...
Mason, Kenneth, Indus Flo0ds and Shyock Glaciers, The Himalayan JurnaI, ...
Schuster, R.L., and Cos1a, J.E., A PerSpective On [andslide Dams, ...
Sussli, P.E., The Geology of the Lower Haraz Valley ATea ...
Tchalenko, J.S., Gutline of Seismotectonic Provinces _ North-Centra Iran, Material ...
Tianchi, L., Schuster, R.L., Jishan, W., Landslide Dams in S ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "لغزشهای سد باز در منطقه البرز مرکزی" توسط داود نوروزی، دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی اکتشاف معدن، دانشکده فنی، دانشگاه تهران نوشته شده و در سال 1378 پس از تایید کمیته علمی اولین کنفرانس دانشجویی مهندسی معدن پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله هستند. این مقاله در تاریخ 7 خرداد 1387 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 1627 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که با شناسایی لغزشهای سدساز قدیمی و جدید می توان دید که تعداد آنها در البرز مرکزی قابل ملاحظه است. پراکندگی آنها بیشتر در مناطقی است که فعالیت های حرکت دامنه ای در آن منطقه مشاهده می شود. بدین ترتیب محدوده جاده هراز با دو لغزش جدید لاسم و امامزاده علی و لغزش قدیمی تر مبارک آباد و سپس دره هایی ... . برای دانلود فایل کامل مقاله لغزشهای سد باز در منطقه البرز مرکزی با 8 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.