سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

شناخت و فرآوری گرونای همدان

Publish Year: 1378
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 1,310

This Paper With 6 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

SMEC01_022

Index date: 27 May 2008

شناخت و فرآوری گرونای همدان abstract

آنچه در این مقاله به آن پرداخته شده است بررسی بهره برداری صنعتی از ذخیره گارنت ناحیه کمره از توابع شهرستان همدان و امکان فرآوری آن است. مطالعات با شناسایی میکروسکپی، شیمیایی و تجزیه سرندی نمونه های معرف آغاز شده و با انجام آزمایش های متعدد و بکارگیری روش های ثقلی سعی شده است ناخالصی های همراه جدا گشته و گرونایی با کیفیت مطلوب و مورد مصرف صنعت ساینده تولید گردد. انتخاب روش آرایش و تجهیزات در طرح مذکور به امکانات موجود و در دسترس بستگی داشته و با توجه به روش پر عیار کردن این کانی (روش ثقلی)، آرایش دو مرحله به کمک میزلرزان و جدا کننده مغناطسی تر با شدت بالا صورت گرفته است. در نهایت روش پیشنهادی برای این نوع کانی استفاده از میز لرزان با درنظر گرفتن شیب و دبی معین، با توجه به نتایج بدست آمده از عملیات فرآوری می باشد که در این نوشتار از نظر خوانندگان عزیز خواهد گذشت.

شناخت و فرآوری گرونای همدان authors

محمدرضا احمدی

مهندس استخراج معدن، دانشکده فنی، دانشگاه تهران.

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
دکتر رزعیان / مهندس فیض - هاشم، شناخت مواد معدنی ...
دکتر نعمت اللهی حسین، کانه آرایی، صفحه 325 الی 450، ...
Bateman & Jensen _ Economic Mineral Deposits _ 1979 , ...
Industrial Mineral (Juormal) , February 1995 , PP. 15 ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "شناخت و فرآوری گرونای همدان" توسط محمدرضا احمدی، مهندس استخراج معدن، دانشکده فنی، دانشگاه تهران. نوشته شده و در سال 1378 پس از تایید کمیته علمی اولین کنفرانس دانشجویی مهندسی معدن پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله هستند. این مقاله در تاریخ 7 خرداد 1387 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 1310 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که آنچه در این مقاله به آن پرداخته شده است بررسی بهره برداری صنعتی از ذخیره گارنت ناحیه کمره از توابع شهرستان همدان و امکان فرآوری آن است. مطالعات با شناسایی میکروسکپی، شیمیایی و تجزیه سرندی نمونه های معرف آغاز شده و با انجام آزمایش های متعدد و بکارگیری روش های ثقلی سعی شده است ناخالصی های همراه جدا گشته و گرونایی ... . برای دانلود فایل کامل مقاله شناخت و فرآوری گرونای همدان با 6 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.