سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

اسطوره و شناخت آن

Publish Year: 1387
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 3,063

متن کامل این Paper منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل Paper (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دانلود نمایند.

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

NCNRPL01_024

Index date: 29 May 2008

اسطوره و شناخت آن abstract

طرح مساله و روش : موضوع مقاله حاضردر شناخت مفهوم اسطوره وفوایدآن در زندگی بشر با توجه به کارکردوتفاوت آن باگونه های دیگر روایی ( افسانه ،نماد،تمثیل وحماسه ) این مقاله از دو بخش تشکیل شده است : بخش اول : تعریف و شناخت اسطوره به عنوان قسمت اصلی مقاله که به اسطوره با تکیه بر ریشه کلمه و ساختارآن می پردازد ،در خاتمه کارکرد اسطوره مورد بحث قرارگرفته است . بخش دوم : با توجه به عنوان مقاله اسطوره را با گونه های دیگر روایی مقایسه کرده ایم و شرح هر یک به اختصار ذکر شده است . درهر دو بخش منابع و مĤخذ اصلی در پایان عنوان شده است . هدف : شناخت مفهومی کلمه ی اسطوره و درک تفاوت اسطوره با دیگر گونه های روایی . نتیجه گیری : - دارند وبه نوعی با بشر درارتباطند . اسطوره ها برای هر یک از حواد ث طبیعی یک شخصیت قایلند که همه ایزدی ،ماورایی - اسطوره ها مملو از مفاهیم نمادین و تمثیل گونه اند که با استدلالات عقلی وعلمی بیگانه اند . - اسطوره ها بی زمان و بسی مکانند وگیتی و مینو را از هم جدا نمی دانند ،زمانشان زمان سرمدی است . - اسطوره ها زمانی از بشر جدا گشت که وی متمایل به خرد گرایی شد . - اسطوره ها در شکل گیری ادبیات ، هنر ، موسیقی و عرصه ها ی دیگر تاثیر فراوان داشت . - شناخت اسطوره های باستانی دلیلی در شناخت فرهنگ غنی یک سرزمین است .- اسطوره ها از دیگر گونه های روایی برتر است، بنیادی تر از افسانه است که در آن رسوخ میکند و مادر تمثیل و حم اسه است که آنها را می پروراند و بیانی نمادین است که نماد در جهان اسطوره به جاودانگی می رسد .

اسطوره و شناخت آن Keywords:

اسطوره و شناخت آن authors

فرشته رجبی

دانشگاه آزاد اسلامی واحد ورامین _ پیشوا، دانشکده زبان و ادبیات فارسی

مقاله فارسی "اسطوره و شناخت آن" توسط فرشته رجبی، دانشگاه آزاد اسلامی واحد ورامین _ پیشوا، دانشکده زبان و ادبیات فارسی نوشته شده و در سال 1387 پس از تایید کمیته علمی همایش ملی پژوهشهای نوین در زبان و ادبیات فارسی پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله اسطوره ، باستان ، نماد ، تمثیل هستند. این مقاله در تاریخ 9 خرداد 1387 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 3063 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که طرح مساله و روش : موضوع مقاله حاضردر شناخت مفهوم اسطوره وفوایدآن در زندگی بشر با توجه به کارکردوتفاوت آن باگونه های دیگر روایی ( افسانه ،نماد،تمثیل وحماسه ) این مقاله از دو بخش تشکیل شده است : بخش اول : تعریف و شناخت اسطوره به عنوان قسمت اصلی مقاله که به اسطوره با تکیه بر ریشه کلمه و ساختارآن ... . برای دانلود فایل کامل مقاله اسطوره و شناخت آن با 2 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.