سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

فروزانفر و تحقیقات عرفانی

Publish Year: 1387
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 2,396

متن کامل این Paper منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل Paper (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دانلود نمایند.

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

NCNRPL01_036

Index date: 29 May 2008

فروزانفر و تحقیقات عرفانی abstract

هر پژوهشگر خبره و فرهیخته ای که به شرح ناتمام مثنوی شریف فروزانفر و شارح فرزانه آن بیندیشد خواهد دانست که نه هر سراینده ای در خور صفتِ اندیشمند است و نه هر شارحی سزاوار نام فرزانه ! شرح مثنوی شریف فروزانفر همچون متن مثنوی دارای پیامهای معنوی است . گویی روح بزرگ مولانا جلال الدین محمد بلخی - سراینده متفکر مثنوی - با اندیشه والا و بالای استاد بدیع الزمان فروزانفر بهم درآمیخته اند . گاه بهم پیوستن دو رودخانه به اندازه وحدت دو روح، با شکوه و دیدنی است . دریای جان و وحدت عرفان از این دست همبستگی و پیوستگی کمتر به یاد دارد، چرا که مثنوی یک شاهکار عرفان تعلیمی و عرفان ذوقی به شمار می آید . از طرفی نیز متن مثنوی با رمز و ایما و اشاره بیان شده است . این دو ویژگی عمده را آن گاه خواهیم شناخت که شرح مثنوی شریف فروزانفر را از سر تأمل و تأنی بخوانیم و از مایه های فکری مولانا و فروزانفر در طول زمان بهره گیریم .

فروزانفر و تحقیقات عرفانی Keywords:

فروزانفر و تحقیقات عرفانی authors

غلامحسین عمرانی

عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد ورامین - پیشوا

مقاله فارسی "فروزانفر و تحقیقات عرفانی" توسط غلامحسین عمرانی، عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد ورامین - پیشوا نوشته شده و در سال 1387 پس از تایید کمیته علمی همایش ملی پژوهشهای نوین در زبان و ادبیات فارسی پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله مثنوی ، فروزانفر ، مولانا ، دفتر اول ، عرفان ، عشق هستند. این مقاله در تاریخ 9 خرداد 1387 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 2396 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که هر پژوهشگر خبره و فرهیخته ای که به شرح ناتمام مثنوی شریف فروزانفر و شارح فرزانه آن بیندیشد خواهد دانست که نه هر سراینده ای در خور صفتِ اندیشمند است و نه هر شارحی سزاوار نام فرزانه ! شرح مثنوی شریف فروزانفر همچون متن مثنوی دارای پیامهای معنوی است . گویی روح بزرگ مولانا جلال الدین محمد بلخی - سراینده متفکر ... . برای دانلود فایل کامل مقاله فروزانفر و تحقیقات عرفانی با 1 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.