سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

زبان ابزاری نمادین در ادبیات

Publish Year: 1387
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 1,453

متن کامل این Paper منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل Paper (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دانلود نمایند.

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

NCNRPL01_042

Index date: 29 May 2008

زبان ابزاری نمادین در ادبیات abstract

هدف : نشان دادن ارتباط زبان و ادبیات و جدایی ناپذیر بودن این دو از یکدیگ ر و از جامعه . و اینکه ارتقاع یکی موجب ارتقاع دیگری خواهد شد . پیدایش زبان برای انسان اولیه که یافتن غذا، خوراک، پوشاک، و سرپناه جزئی از آرزوهای او محسوب می شد، دستاوردی بزرگ است . و زبان زمانی آغاز شد که نیاز انسان به کمک دیگری آغاز شد . زبان پدیده ای اجتماعی است که به عنوان نماد با تفکر و جهان خارج رابطه ای دوگانه دارد . و زبان قوی و تاثیرگذار ادبیات برای انتقال مفاهیم خود از زبان استفاده می کند . زبان شعر زبانی متفاوت است و اگر قاعده جمله سازی در زبان فارسی را فاعل، مفعول، و سپس فعل بدانیم، شعر، کلامی است که ا ز این قاعده گریزان است . اما آثار ادبی که از تغذیه قرن ها در طول تاریخ به وجود آمده اند، میوه های رسیده فرایندهای مختلف تکامل واژگان بوده اند . و اگر زمانی رابطه اجتماعی تحلیل رفته و فرد گرایی جای آن را بگیرد، انسانی جدا افتاده و منزوی به وجود خواهد آمد که ب ا اجتماعی بودن انسان مغایرت دارد . اگر چه شرایط اجتماعی قرن بیست و یکم در انزوای انسان نقش فراوانی دارد .

زبان ابزاری نمادین در ادبیات authors

تهمینه کرد قراچورلو

کارشناسی ارشد در زبان و ادبیات انگلیسی، مدرس دانشگاه آزاد اسلامی واحد ورامین -

مقاله فارسی "زبان ابزاری نمادین در ادبیات" توسط تهمینه کرد قراچورلو، کارشناسی ارشد در زبان و ادبیات انگلیسی، مدرس دانشگاه آزاد اسلامی واحد ورامین - نوشته شده و در سال 1387 پس از تایید کمیته علمی همایش ملی پژوهشهای نوین در زبان و ادبیات فارسی پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله انسان، زبان، زبان شناسی، نماد یا نشانه، نشانه شناسی، نهاد اجتماعی، جامعه، ادبیات،نویسنده، شاعر، تحولات اجتماعی هستند. این مقاله در تاریخ 9 خرداد 1387 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 1453 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که هدف : نشان دادن ارتباط زبان و ادبیات و جدایی ناپذیر بودن این دو از یکدیگ ر و از جامعه . و اینکه ارتقاع یکی موجب ارتقاع دیگری خواهد شد . پیدایش زبان برای انسان اولیه که یافتن غذا، خوراک، پوشاک، و سرپناه جزئی از آرزوهای او محسوب می شد، دستاوردی بزرگ است . و زبان زمانی آغاز شد که ... . برای دانلود فایل کامل مقاله زبان ابزاری نمادین در ادبیات با 1 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.