سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

آنالیز پایداری و میرا سازی نوسانات سیستم قدرت به روش تئوری دو شاخهای

Publish Year: 1394
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 596

متن کامل این Paper منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل Paper (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دانلود نمایند.

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

INCEE03_026

Index date: 1 November 2016

آنالیز پایداری و میرا سازی نوسانات سیستم قدرت به روش تئوری دو شاخهای abstract

ناپایداری دینامیکی سیستم قدرت به دلیل برهم خوردن تعادل بین توان میکانیکی ورودی وتوان الکتریکی خروجی وکمبودگشتاور میرا کننده حاصل می شودکه باعث ایجاد نوسانات محلی وبین ناحیه ای در سیستم میگردد در این مقاله درمورد تکنیکهای مختلف کنترلی برای میرا کردن نوسانات نامطلوبinter-areaدر سیستم های قدرت به کمک پایدار ساز سیستم قدرتPSS جبران سازهای اساتیکی توان راکتیوSVC و جبران سازهای سنکرون استاتیکی موازی STATCOM بحث خواهیم کرد. مشکل نوسان از نظر دیدگاه دو شاخه اییHOPF یک آنالیز ویژه گسترش یافته برای مطالعه کنترلرهای مختلف، مکان آنها و استفاده از سیگنال های متنوع کنترلی برای میرا کردن هر چه موثرتر این نوسانات، مورد بررسی قرار گرفته شده است. در نهایت یک مقایسه بین انواع جبرانسازها انجام میشود. مقایسات بر اساس نتایج به دست آمده از ماشین 50IEEE سیستم تست 145 باسه می باشد که به عنوان یک مبنا برای آنالیز پایداری استفاده شده است

آنالیز پایداری و میرا سازی نوسانات سیستم قدرت به روش تئوری دو شاخهای Keywords:

میرا سازی نوسانات سیستم قدرت , تئوری دو شاخهای , ناپایداری دینامیکی/FACTS

آنالیز پایداری و میرا سازی نوسانات سیستم قدرت به روش تئوری دو شاخهای authors

رضا نوری

شرکت توزیع نیروی برق اهواز

هومان همراهی بوربور

دانشگاه شهید چمران اهواز

روح الله نوروزی

دانشگاه شهید چمران اهواز

مقاله فارسی "آنالیز پایداری و میرا سازی نوسانات سیستم قدرت به روش تئوری دو شاخهای" توسط رضا نوری، شرکت توزیع نیروی برق اهواز؛ هومان همراهی بوربور، دانشگاه شهید چمران اهواز؛ روح الله نوروزی، دانشگاه شهید چمران اهواز نوشته شده و در سال 1394 پس از تایید کمیته علمی سومین کنفرانس ملی مهندسی برق ایران پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله میرا سازی نوسانات سیستم قدرت ، تئوری دو شاخهای، ناپایداری دینامیکی/FACTS هستند. این مقاله در تاریخ 11 آبان 1395 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 596 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که ناپایداری دینامیکی سیستم قدرت به دلیل برهم خوردن تعادل بین توان میکانیکی ورودی وتوان الکتریکی خروجی وکمبودگشتاور میرا کننده حاصل می شودکه باعث ایجاد نوسانات محلی وبین ناحیه ای در سیستم میگردد در این مقاله درمورد تکنیکهای مختلف کنترلی برای میرا کردن نوسانات نامطلوبinter-areaدر سیستم های قدرت به کمک پایدار ساز سیستم قدرتPSS جبران سازهای اساتیکی توان راکتیوSVC و جبران ... . برای دانلود فایل کامل مقاله آنالیز پایداری و میرا سازی نوسانات سیستم قدرت به روش تئوری دو شاخهای با 1 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.