سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

توان تخریبی مدل HPM در فناوری E-Bomb از بررسی انرژی خروجی شبیه سازی در برابرپتانسیل تخریبی تسلیحات FCG ، EMP

Publish Year: 1393
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 1,230

This Paper With 6 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

NCAEE01_101

Index date: 1 November 2016

توان تخریبی مدل HPM در فناوری E-Bomb از بررسی انرژی خروجی شبیه سازی در برابرپتانسیل تخریبی تسلیحات FCG ، EMP abstract

در این مقاله سعی شده است پالس های الکترومغناطیسی قوی و عوامل ایجاد کننده ی این پالس ها در بمب های الکترومغناطیسی بررسی شود . رقابت در صنعت نظامی امروزی، بیشتر به سمت مداوم کردن تحول تکنیکی دفاعی در مورد اینکه سلاح هایی که در میدان نبرد آینده مورد استفاده قرار می گیرند، میرود . سلاح های الکترومغناطیسی به نظر می آیند شامل عناصر کلیدی برای نبردهای آینده هستند .این تسلیحات دارای انواع متفاوت و با کارکردهایی متمایزانه هستند که مشروط به غیر کشنده و سودمند بودنشان برای هجوم و حمله کردن با سرعت نور هستند . سلاح های الکترومغناطیسی با فناوری های به روز با 1GFC ، 2EMP و 3HPM از دستهابزارهای الکترومغناطیسی هستند که از حریم میهنی و دفاعی جوامع، حمایت می کند و دشمنان را در سکوی شکست قرارمینهند . این مقاله سعی دارد نشان دهد توان تخریبی سلاح های HPM در 4Bomb-E 4با فناوری بالا، چشمگیر و باعث تامل و بررسی می باشد که در ادامه به مبانی تئوری E-Bomb ، ضرورت استفاده ی تکنیکی از این تکنولوژی برتر و ساختارعملکردی فناوری HPM ، می پردازد . نتیجه ی بهره مندی از این تسلیحات و به خصوص مدل HPM باعث پیروزی در جنگ در برابر دشمنان بدون اینکه به جوامع بشری آسیبی رسد می باشد که خود، یکی از زوایای سلاح های الکترونیکی میباشد

توان تخریبی مدل HPM در فناوری E-Bomb از بررسی انرژی خروجی شبیه سازی در برابرپتانسیل تخریبی تسلیحات FCG ، EMP Keywords:

پالس های الکترومغناطیسی , سلاح های الکترومغناطیسی , نوسان کننده کاتدی ویرکتور , منبع پر توان مایکروویو HPM

توان تخریبی مدل HPM در فناوری E-Bomb از بررسی انرژی خروجی شبیه سازی در برابرپتانسیل تخریبی تسلیحات FCG ، EMP authors

ساناز منجزی

دانشجوی کارشناسی موسسه آموزش عالی جهاد دانشگاهی خوزستان

بهاره برومندنسب

استادیار موسسه آموزش عالی جهاد دانشگاهی خوزستان

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
Deveci, Mert Bayram. 2007. Directed Energy Weapons: Invisible and Invincible. ...
Erickson, Jon. 1966. The Military- Technical Revolution-It Impact on Strategyand ...
Kopp, C. 2006. Directed Energy Weapons-Part 1. Defense Today May/June ...
Necati Ertekin.2008, " E-Bomb". Monterey, Califormia ...
Taylor, Clayborne D., and Giri, D. V. 1994. High-Power Microwave ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "توان تخریبی مدل HPM در فناوری E-Bomb از بررسی انرژی خروجی شبیه سازی در برابرپتانسیل تخریبی تسلیحات FCG ، EMP" توسط ساناز منجزی، دانشجوی کارشناسی موسسه آموزش عالی جهاد دانشگاهی خوزستان؛ بهاره برومندنسب، استادیار موسسه آموزش عالی جهاد دانشگاهی خوزستان نوشته شده و در سال 1393 پس از تایید کمیته علمی نخستین همایش ملی دستاوردهای نوین در مهندسی برق پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله پالس های الکترومغناطیسی؛سلاح های الکترومغناطیسی؛ نوسان کننده کاتدی ویرکتور؛منبع پر توان مایکروویو HPM هستند. این مقاله در تاریخ 11 آبان 1395 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 1230 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که در این مقاله سعی شده است پالس های الکترومغناطیسی قوی و عوامل ایجاد کننده ی این پالس ها در بمب های الکترومغناطیسی بررسی شود . رقابت در صنعت نظامی امروزی، بیشتر به سمت مداوم کردن تحول تکنیکی دفاعی در مورد اینکه سلاح هایی که در میدان نبرد آینده مورد استفاده قرار می گیرند، میرود . سلاح های الکترومغناطیسی به نظر ... . برای دانلود فایل کامل مقاله توان تخریبی مدل HPM در فناوری E-Bomb از بررسی انرژی خروجی شبیه سازی در برابرپتانسیل تخریبی تسلیحات FCG ، EMP با 6 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.