سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

بررسی رابطه بین مسکن پایدار و معضلات مسکن (مطالعه موردی: شهر یاسوج)

Publish Year: 1395
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 994

This Paper With 12 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

ESUD02_263

Index date: 12 November 2016

بررسی رابطه بین مسکن پایدار و معضلات مسکن (مطالعه موردی: شهر یاسوج) abstract

مسکن یکی از مسائل حاد کشورهای در حال توسعه و از نیازهای اساسی انسان است و یکی از معیارهای سنجش توسعه یافتگی محسوب می شود شاید بتوان گفت که مشکل مسکن در همه جای دنیا وجود دارد اما در کشورهای جهان سوم به دلیل رشد شدید جمعیت، مهاجرتهای داخلی، مشکلات مربوط به عرضه زمین، کمبود ن یروی انسانی متخصص و مهمتر از همه نبود خط مشی، سیاست گذاری و برنامه های مناسب در خصوص زمین و مسکن باعث بحران شده است لذا توجه به مسکن در غالب برنامه های ملی و منطقه ای شهری بیش از پیش احساس می شود مساکن یاسوج با مشکلات متعدد کالبدی، فیزیکی، اجتماعی و اقتصادی از جمله کیفیت پایین مساکن فقر مسکن، قیمت مسکن و.. روبه رو است. پژوهش حاضر با هدف دستیابی به راهبردی برای شناخت و بررسی تاثیر عوامل مرتبط بر معضلات مسکن پایدار در این شهر انجام گرفته است روش پژوهش توصیفی تحلیلی، تکنیک گردآوری داده ها مطالعات کتابخانه ای و میدانی، حجم نمونه 320 مورد و روش نمونه گیری خوشه ای - فضایی و تحلیل داده ها از طریق Excel,SPSS بوده است زا نتایج این پژوهش می توان به فرسودگی مساکن متراژ پایین خانه ها نداشتن پروانه ساخت و بالا بودن قیمت مسکن و زمین و مرمتی بودن ساختمانها اشاره کرد همچنین استقرار گروه های درآمدی پایین در محله های یاسوج باعث کاهش توان تولید مسکن شده است لذا هر گونه تلاش در جهت زدودن چهره فقر از محله ها می توانن گامی موثر در راستای کاهش مشکلات مسکن تلقی شود.

بررسی رابطه بین مسکن پایدار و معضلات مسکن (مطالعه موردی: شهر یاسوج) Keywords:

بررسی رابطه بین مسکن پایدار و معضلات مسکن (مطالعه موردی: شهر یاسوج) authors

فاتح کبیری

عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی سمیرم

حمید نصرت زاد

دانشجوی کارشناسی ارشد برنامه ریزی شهری دانشگاه آزاد اسلامی سمیرم

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
پورمحمدی، محمدرضا، (385 1).برنامه ریزی مسکن، انتشارات سمت ...
سرتیپی پور، محسن (1384)، شاخص‌های معماری مسکن روستایی در ایران ...
سروری، زهتاب، (384 1).روشهای تامین مسکن گروههای کم درآمد، پایان ...
_ عربی، ر. حقایقی، م.(389 1).مسکن پایدار.سومین همایش مقاوم سازی ... [مقاله کنفرانسی]
بزی، خ، کیانی ...راضی، ا(1389) .برنامه ریزی و تحلیل توسعه ...
لطفی، حیدر، حمدی، علی، حسن زاده فرجود، داود(388 1) شاخص ...
عادلی گیلانی، الهیار(1389)، اکوویلیج در جلگه گیلان الگوی پایدار مسکن ...
پور طاهری، مهدی، رکن الدین افتخاری، عبد الرضا، نیکبخت منصوره ...
Ca i, H, 2004, T owa r d S usta ...
a nd S weden. Ma ster 's T hesis f ...
T uohy P, 2004, S usta ina ble housing. Msc ...
Huchzermeyer, M(2001) Housing for the poor? Negotiated housing policy in ...
Vincent, I. O. & Joseph, E. O(2001) : Housing policy ...
Ma liene, V . a nd May Is, N, 2009, ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "بررسی رابطه بین مسکن پایدار و معضلات مسکن (مطالعه موردی: شهر یاسوج)" توسط فاتح کبیری، عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی سمیرم؛ حمید نصرت زاد، دانشجوی کارشناسی ارشد برنامه ریزی شهری دانشگاه آزاد اسلامی سمیرم نوشته شده و در سال 1395 پس از تایید کمیته علمی دومین کنگره بین المللی علوم زمین و توسعه شهری پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله مسکن پایدار، معضلات مسکن، شهر یاسوج هستند. این مقاله در تاریخ 22 آبان 1395 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 994 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که مسکن یکی از مسائل حاد کشورهای در حال توسعه و از نیازهای اساسی انسان است و یکی از معیارهای سنجش توسعه یافتگی محسوب می شود شاید بتوان گفت که مشکل مسکن در همه جای دنیا وجود دارد اما در کشورهای جهان سوم به دلیل رشد شدید جمعیت، مهاجرتهای داخلی، مشکلات مربوط به عرضه زمین، کمبود ن یروی انسانی متخصص و ... . برای دانلود فایل کامل مقاله بررسی رابطه بین مسکن پایدار و معضلات مسکن (مطالعه موردی: شهر یاسوج) با 12 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.