بررسی انگیزه های گرایش به رشته هنر و تاثیرات انگیزش ها و روند آموزش بر تولیدات هنری و ادامه فعالیت: نمونه موردی دانشجویان هنر 5 سال اخیر در همدان
Publish place: نخستین همایش بین المللی هنر و صناعات در فرهنگ و تمدن ایرانی اسلامی با تاکید بر هنرهای روبه فراموشی
Publish Year: 1395
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: Persian
View: 1,032
This Paper With 15 Page And PDF Format Ready To Download
- Certificate
- من نویسنده این مقاله هستم
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
ACIICC01_034
تاریخ نمایه سازی: 22 آبان 1395
Abstract:
بشر همواره برای موقعیت های اجتماعی تلاش کرده است و این مورد آن چیزی است که در نوع برخوردهای او، شغل نامگرفته است. علت انتخاب رشته تحصیلی مستقیما با موقعیت اجتماعی مرتبط است و موقعیت اجتماعی توسط جامعهتعریف می گردد. در این پژوهش ضمن مطالعه جامعه شناسی هنر، انگیزه های گرایش به رشته هنر در بین دانشجویانهنر 5 سال اخیر در همدان و تاثیرات انگیزش ها در روند تولیدات هنری و ادامه فعالیت آنها مورد بررسی قرار می گیردکه در راستای انجام این پژوهش روش آماری- توصیفی مد نظر قرار گرفت که بصورت نمودار درصد فراوانی ارائه می گردد. انتخاب جامعه آماری بصورت نمونه گیری تصادفی بوده و لازم به توضی است که در این پژوهش دو دسته ازدانشگاه ها؛ علمی کاربردی و دولتی یا دانشگاه های فنی و حرفه ای و رشته های گرافیک و نقاشی مورد نظر میباشد.حاصل این پژوهش قابل ارائه به دانشگاه جامع علمی کاربردی و وزارت علوم، تحقیقات و فناوری می باشد. انتخاببدون آگاهی دانشجویان، نداشتن معیاری مشخص برای ورود به رشته های هنری و سط کیفی دانشگاه و سر فصل هایآموزشی که آن را می توان جامعه آموزشی و تربیتی هر دانشجو مد نظر قرار داد و در نتیجه این موارد عدم حمایتجامعه، نداشتن بستر فرهنگی نسبت به این رشته، نگاه جامعه و جامعه پذیری قشر هنرمند، مستقیما بر انگیزهدانشجویان تاثیر داشته و به این صورت می توان گفت آن چیزی هایی هستند که می توان به صورت خلاصه، به عنواندستاورد بیان کرد.
Keywords:
Authors
معصومه فرخی
دانشگاه آزاد اسلامی واحد تویسرکان، باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان، تویسرکان ، ایران
فتح الله زارع خلیلی
استادیار ، دکتری هنر مدرن، هنرو معماری، دانشکده هنر و معماری دانشگاه شیراز
مراجع و منابع این Paper:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :