سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

ارائه مدل توسعه گردشگری غذا در استان گیلان با روش ISM

Publish Year: 1395
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 989

This Paper With 11 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

AETCONF02_090

Index date: 12 November 2016

ارائه مدل توسعه گردشگری غذا در استان گیلان با روش ISM abstract

توسعه صنعت گردشگری مستلزم توسعه بصورت پایدار است تا باعث بهبود شاخص های عدالت اجتماعی، ارتقاء سطح زندگی، رفاه عمومی و تعادل و توازن منطقه شود. غذا و فرهنگ پخت و پز محلی جزو میراث ناملموس جوامع شناخته می شود که در چند سال گذشته ثبت این میراث و حتی «حافظه جهانی» در دستور کار یونسکو قرار گرفته و خط اولویت جهانی این سازمان برای مفاهیم «فرهنگ و توسعه و «توسعه پایدار» ایجاد «شبکه شهرهای خلاق» با موضوعات ادبیات، فیلم، موسیقی، صنایع دستی، پخت و پز و خوراک می باشد. در این پژوهش به شناسایی و معرفی مؤلفه های مؤثر بر توسعه گردشگری غذا پرداختیم و برای نشان دادن تأثیرات غذا با روش گردشگری مدل توسعه گیلان استان غذایی گردشگری صنعت ی توسعه مستقیم و غیرمستقیم هریک از مؤلفه ها بر بهره بردیم. در این استان را نشان دادیم و برای خوشه بندی مؤلفه ها از روش ISM تفسیری (ساختاری سازی مدل MICMAC) پیرو انتخاب اخیر شهر رشت به عنوان «شهر خلاق» توسط سازمان یونسکو، این مدل در جهت توسعه صنعت گردشگری غذا می تواند کاربرد داشته باشد. نتایج نشان می دهد باید اقدامات بنیادی در جهت آموزش نیروی انسانی ماهر و متخصص و بالا بردن سطح اطلاعات فعالان صنعت در این استان صورت گیرد تا دیدگاه شفاف تری برای پایه های توسعهگردشگری غذا ایجاد گردد.

ارائه مدل توسعه گردشگری غذا در استان گیلان با روش ISM Keywords:

توسعه پایدار , گردشگری غذا , مدل سازی ساختاری تفسیری , گیلان

ارائه مدل توسعه گردشگری غذا در استان گیلان با روش ISM authors

ناصر حمیدی

دانشیار گروه مدیریت دانشگاه آزاد اسلامی واحد قزوین

روشن بابائی همتی

استادیار گروه گیلان شناسی دانشگاه گیلان

سیدحامد رادناصری

دانشجوی کارشناسی ارشد رشته مدریت جهانگردی دانشگاه علامه قزوینی

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
بابائی همتی روشن، موسوی نرجس. گردشگری خلاق، انتشارات جوانان موفق، ...
بوسل، هارتموت، ترجمه سید علی بدری و علیرضا رکن الیدن ...
شارپلی، ریچارد، ترجمه رحمت اله _ زاده و فاطمه نصیری. ...
کاظمی، مهدی. مدیریت گردشگری، انتشارات سمت .1386 _ ...
Buiatti S., Food and tourismm: the role of the "Slow ...
Cohen E. et al. Food in tourism: Attraction and Impediment, ...
Hall C. Michael, et al., Food Tourism Around the World ...
Horng J-5., et al., U nderstanding the impact of culinary ...
LeHeup R., et al., Ontario's Four-Year Culinary Touurism Strategy and ...
Tsai, W. H., Hsu, J. L. , Chia-Hsin Chen, C. ...
WTO , 1996, what tourism managers Need to know : ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "ارائه مدل توسعه گردشگری غذا در استان گیلان با روش ISM" توسط ناصر حمیدی، دانشیار گروه مدیریت دانشگاه آزاد اسلامی واحد قزوین؛ روشن بابائی همتی، استادیار گروه گیلان شناسی دانشگاه گیلان؛ سیدحامد رادناصری، دانشجوی کارشناسی ارشد رشته مدریت جهانگردی دانشگاه علامه قزوینی نوشته شده و در سال 1395 پس از تایید کمیته علمی دومین کنفرانس بین المللی ایده های نوین در کشاورزی، محیط زیست و گردشگری پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله توسعه پایدار، گردشگری غذا، مدل سازی ساختاری تفسیری، گیلان هستند. این مقاله در تاریخ 22 آبان 1395 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 989 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که توسعه صنعت گردشگری مستلزم توسعه بصورت پایدار است تا باعث بهبود شاخص های عدالت اجتماعی، ارتقاء سطح زندگی، رفاه عمومی و تعادل و توازن منطقه شود. غذا و فرهنگ پخت و پز محلی جزو میراث ناملموس جوامع شناخته می شود که در چند سال گذشته ثبت این میراث و حتی «حافظه جهانی» در دستور کار یونسکو قرار گرفته و خط ... . برای دانلود فایل کامل مقاله ارائه مدل توسعه گردشگری غذا در استان گیلان با روش ISM با 11 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.