سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

افزایش سرزندگی و هویت بخشی در فضاهای عمومی (نمونه موردی پیاده راه تربیت تبریز)

Publish Year: 1395
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 692

This Paper With 10 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

DCEAEM03_099

Index date: 12 November 2016

افزایش سرزندگی و هویت بخشی در فضاهای عمومی (نمونه موردی پیاده راه تربیت تبریز) abstract

حضور اتومبیل در فضای شهری پس از انقلاب صنعتی، موجب شد تا از نقش و اهمیت فضاهای پیاده کاسته شود و به مرور فرد پیاده، جایگاه و الویت خود را در فضای شهری از دست دهد. هدف از این پژوهش بررسی چگونگی افزایش هویت بخشی و سرزندگی در فضاهای عمومی بالاخص در پیاده راه ها می باشد. در این پژوهش بر اساس اطلاعات جمع آوری شده از مطالعه ی منابع کتابخانه ای و اسناد و مدارک مربوطه، سعی شده است با استفاده از روش توصیفی – تحلیلی به بررسی اطلاعات جمع آوری شده پرداخته، و در نهایت به نتیجه گیری و ارائه ی پیشنهاد بپردازیم. ابزار تحقیق این مقاله، پرسشنامه از جامعه آماری شاغلین و عابران پیاده راه تربیت و نمونه گیری تصادفی می باشد. در انتها راهکارهایی در جهت تقویت سرزندگی و هویت بخشی مطرح می گردد.

افزایش سرزندگی و هویت بخشی در فضاهای عمومی (نمونه موردی پیاده راه تربیت تبریز) Keywords:

افزایش سرزندگی و هویت بخشی در فضاهای عمومی (نمونه موردی پیاده راه تربیت تبریز) authors

کمال وحیدی

دانشجوی کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
جیکوبز. جین، "پیاده رو و کارکردهای آن"، ترجمه مسعود قاسمیان، ...
مدنی پور. علی، "طراحی فضای شهری نگرشی بر فرآیندی اجتماعی ...
کاشانی جو. خشایار، " بازشناخت رویکردهای نظری به فضاهای عمومی ...
موریس. جیمز، "تاریخ شکل شهر، انقالب صنعتی"، ترجمه راضیه رضازاده، ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "افزایش سرزندگی و هویت بخشی در فضاهای عمومی (نمونه موردی پیاده راه تربیت تبریز)" توسط کمال وحیدی، دانشجوی کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز نوشته شده و در سال 1395 پس از تایید کمیته علمی سومین کنفرانس سراسری توسعه محوری مهندسی عمران ، معماری ، برق و مکانیک ایران پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله هویت بخشی , سرزندگی , فضاهای عمومی , پیاده راه , عابر پیاده هستند. این مقاله در تاریخ 22 آبان 1395 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 692 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که حضور اتومبیل در فضای شهری پس از انقلاب صنعتی، موجب شد تا از نقش و اهمیت فضاهای پیاده کاسته شود و به مرور فرد پیاده، جایگاه و الویت خود را در فضای شهری از دست دهد. هدف از این پژوهش بررسی چگونگی افزایش هویت بخشی و سرزندگی در فضاهای عمومی بالاخص در پیاده راه ها می باشد. در این پژوهش ... . برای دانلود فایل کامل مقاله افزایش سرزندگی و هویت بخشی در فضاهای عمومی (نمونه موردی پیاده راه تربیت تبریز) با 10 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.