سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

حذف سورفاکتانت ها ازمحیطهای آبی با سه روش مختلف

Publish Year: 1395
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 638

This Paper With 14 Page And PDF and WORD Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

CEE08_199

Index date: 12 November 2016

حذف سورفاکتانت ها ازمحیطهای آبی با سه روش مختلف abstract

روشهای مختلفی در خصوص حذف سورفاکتانتها ازمحیطهای آبی وجود دارند .درمقاله حاضر مطالعه سه روش حذف، مورد بررسی قرار گرفته و نتایج این بررسی به تفضیل بیان میگردد.این روشها عبارتند ازحذف سورفاکتانت ازمحیطهای آبی با 1- استفاده از فوتو راکتور با جریان چرخشی 2-استفاده ازماده منعقد کننده اولیفرا 3- استفاده ازپودرهای اکسید آهن.در روش اول با استفاده از فوتوکاتالیزور TiO2و فوتوراکتور ، سورفاکتانتهای DBS در pH اسیدی و CPC در PH قلیایی حذف بالایی را نشان میدهند.(حدود 80%). در روش دوم با استفاده ازعصاره بذر مورینگا اولیفرا به عنوان یک منعقد کننده ، سورفاکتانتها تا 65% حذف میگردندو متغیرهایی ازجمله درجه حرارت ، pH ، میزان منعقد کننده و غلظت اولیه سورفاکتانت در نتایج آزمایشات موثر میباشند.در روش سوم که حذف سورفاکتانت با استفاده ازپودرهای اکسید آهن میباشد ، حذف سورفاکتانتهای کاتیونی تا 90% ، آنیونی تا 20% و غیریونی تا 40%صورت میگیرد که در تمامی موارد عمل جذب 10 دقیقه و جداسازی مغناطیسی اکسیدهای آهن نیز 10 دقیقه بطول می انجامد.با مقایسه این سه روش میتوان گفت اگرچه استفاده ازماده منعقد کننده اولیفرا راندمان حذف کمتری را نسبت به دو روش دیگر نشان میدهد ولی مزیت این روش، عدم نیازبه تکنولوژی پیشرفته و پرسنل آموزش دیده میباشد. ازمزایای روش استفاده از پودرهای اکسید آهن میتوان به هزینه پایین این پودرها و سمیت نداشتن برای انسان و محیط اشاره نمود.در روش استفده ازفوتوراکتور راندمان حذف سورفاکتانت نسبت به دو روش دیگر بالاتر بوده ولی روش اجرایی آن پیچیده تر میباشد.

حذف سورفاکتانت ها ازمحیطهای آبی با سه روش مختلف Keywords:

حذف سورفاکتانت ها ازمحیطهای آبی با سه روش مختلف authors

ماریا طلایی فر

کارشناس مسئول معاونت مهندسی وتوسعه شرکت آب وفاضلاب استان تهران

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
C. CATERINA BORGHI , M. F., MAURIZIO FIORINI , MAURIZIO ...
J. BEL TR aN-HEREDIA, J. S.-M., M. BARRADO -MORENO 2012. ...
YONG YONG ENG , V. K. S., AJAY K. RAY ...
M.T. Garcia, E. Campos, I. Ribosa, Biodeg radability and ecotoxicity ...
E. Ayranci, O. Duman, Removal of anionic surfactants from aqueous ...
B.Y. Zhu, _ Gu, Surfactant adsorption at solid-liquid interfaces, Advances ...
N.J. Anderson et al., Colour and turbidity removal with reusable ...
G. Mariani, , Fabbri, F. Negrini, P.L. Ribani, High-gradient magnetic ...
X. Gao, J. Chorover, Adsorption of sodium dodecyl sulfate (SDS) ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "حذف سورفاکتانت ها ازمحیطهای آبی با سه روش مختلف" توسط ماریا طلایی فر، کارشناس مسئول معاونت مهندسی وتوسعه شرکت آب وفاضلاب استان تهران نوشته شده و در سال 1395 پس از تایید کمیته علمی هشتمین همایش ملی و نمایشگاه تخصصی مهندسی محیط زیست پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله سورفاکتانت –محیط آبی –حذف –محیط زیست هستند. این مقاله در تاریخ 22 آبان 1395 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 638 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که روشهای مختلفی در خصوص حذف سورفاکتانتها ازمحیطهای آبی وجود دارند .درمقاله حاضر مطالعه سه روش حذف، مورد بررسی قرار گرفته و نتایج این بررسی به تفضیل بیان میگردد.این روشها عبارتند ازحذف سورفاکتانت ازمحیطهای آبی با 1- استفاده از فوتو راکتور با جریان چرخشی 2-استفاده ازماده منعقد کننده اولیفرا 3- استفاده ازپودرهای اکسید آهن.در روش اول با استفاده از فوتوکاتالیزور TiO2و ... . برای دانلود فایل کامل مقاله حذف سورفاکتانت ها ازمحیطهای آبی با سه روش مختلف با 14 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.