سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

بررسی راکتور انوکسیک تصفیه خانه فاضلاب ساری به روش لجن فعال MLE و تعیین عوامل موثر بر آن

Publish Year: 1395
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 2,576

This Paper With 7 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

CHECONF03_417

Index date: 4 December 2016

بررسی راکتور انوکسیک تصفیه خانه فاضلاب ساری به روش لجن فعال MLE و تعیین عوامل موثر بر آن abstract

هدف: اخیرا توجه به زدایش و مواد مغذی خصوصا ازت و فسفر در سیستمهای تصفیه فاضلاب افزایش یافته است زیرا ورود مواد مغذی به محیط زیس می تواند منجر به آلودگی منابع آب و سایرمخاطرات بهداشتی شود مواد و روشها: این تحقیق به صورت توصیفی کاربردی به منظور بررسی توان راکتور انوکسیک در فرآیند لجن فعال به روش MLE طی فراینداهای نیتریفیکاسیون و دنیتریفیکاسیون جهت حذف گروه ازته به صورت مطالعه موردی به روی تصفیه فاضلاب ساری انجام گرفت نمونه ها در طی 16 ماه از بهار 1393 الی تیر ماه 1394 در آزمایشگاه فاضلاب تصفیه خانه فاضلاب ساری از هفت نقطه فاضلاب ورودی، پساب خورجی، لجن فعال در تانک انوکسیک هوادهی، برگشتی، سیر کولاسیون و مازاد انجام گرفت تعداد نمونه ها حدود 126 نمونه که در هر مرحله از برداشت نمونه آنالیز به روی BODs ازت آمونیاکی، نیتریت، نیترات، ازت کل، قلیائیت کل ph ، دما، جامدات معلق کل و فرار و اندازه گیری جریان انجام گرفت. داده های به دست آمده از تحقیق نشان داد راکتور انوکسیک تصفیه خانه فاضلاب ساری در فصول گرم سال به دلیل افزایش دما و بالا رفتن سرعت واکنش و نیز افزایش BODs راندمان حذف نیتروژن کل افزایش و در فصول سرد سال با کاهش دما و کاهش مقدار BOD5 به دلیل بالا بودن سطح آب ها در ناحیه شمال ایارن و وورد نشت اب و آبهای سطحی به شبکه های فاضلاب راندمان حذف کاهش پیدا می کند همبستگی خوبی میان راندمان حذف نیتروژن کل با پارامترهای BODs دما TSS، قلیائیت، امویناک ورودی، نسبتهای جریان برگشت داخلی به جریان ورودی زمان ماند سلولی SRT و زمان ماند هیدرولیکی دارد.

بررسی راکتور انوکسیک تصفیه خانه فاضلاب ساری به روش لجن فعال MLE و تعیین عوامل موثر بر آن Keywords:

تصفیه خانه فاضلاب ساری , لجن فعال MLE , راکتور انوکسیک

بررسی راکتور انوکسیک تصفیه خانه فاضلاب ساری به روش لجن فعال MLE و تعیین عوامل موثر بر آن authors

مریم امینی

دانشجوی کارشناسی ارشد شیمی کاربردی، دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران مرکزی

مریم اوتادی

استادیار عضو هیئت علمی مهندس شیمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران مرکزی

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
امینی، م (1364)، _ " بررسی توان راکتور انوکسیک تصفیه ...
حسنی، ر، شایگان، ج. مقایسه روش های مختلف حذف نیتروژن ...
ززولی. محمدعلی؛ اسمعیل قهرمانی؛ مهدی قربانیان اله آباد و پگاه ...
معاونت برنامه ریزی و نظارت راهبردی رئیس جمهور، "راهنمای نمونه ...
آب و فاضلاب مازندران، دستورالعمل بهره برداری و نگهداری تصفیه ...
Dahab M, Lee Y, Bogardi I. A rule-based fuzzy-set approach ...
Mook W, Chakrabarti M, Aroua M, Khan G, Ali B, ...
EPA, "Nitrogen control", United States environmentl protection agency, Office of ...
Kitchener, J. _ exchange Resins", Methuen, London, (1957). ...
Rice EW, Bridgewater L, Association APH, Association AWW, Federation WE. ...
Tchob anoglous G, Burton FL, Stensel HD, Metcalf, Eddy. Wastewater ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "بررسی راکتور انوکسیک تصفیه خانه فاضلاب ساری به روش لجن فعال MLE و تعیین عوامل موثر بر آن" توسط مریم امینی، دانشجوی کارشناسی ارشد شیمی کاربردی، دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران مرکزی؛ مریم اوتادی، استادیار عضو هیئت علمی مهندس شیمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران مرکزی نوشته شده و در سال 1395 پس از تایید کمیته علمی سومین کنفرانس بین المللی دستاوردهای نوین پژوهشی در شیمی و مهندسی شیمی پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله تصفیه خانه فاضلاب ساری، لجن فعال MLE، راکتور انوکسیک هستند. این مقاله در تاریخ 14 آذر 1395 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 2576 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که هدف: اخیرا توجه به زدایش و مواد مغذی خصوصا ازت و فسفر در سیستمهای تصفیه فاضلاب افزایش یافته است زیرا ورود مواد مغذی به محیط زیس می تواند منجر به آلودگی منابع آب و سایرمخاطرات بهداشتی شود مواد و روشها: این تحقیق به صورت توصیفی کاربردی به منظور بررسی توان راکتور انوکسیک در فرآیند لجن فعال به روش MLE طی ... . برای دانلود فایل کامل مقاله بررسی راکتور انوکسیک تصفیه خانه فاضلاب ساری به روش لجن فعال MLE و تعیین عوامل موثر بر آن با 7 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.