بررسی اثر میزان توافق هدف و وسیله در خط مشی تمام وقتی پزشکان بر مدل اجرای این خط مشی در سال های 1393 و 1394

Publish Year: 1394
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: Persian
View: 571

This Paper With 10 Page And PDF Format Ready To Download

  • Certificate
  • من نویسنده این مقاله هستم

استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:

لینک ثابت به این Paper:

شناسه ملی سند علمی:

CIPA01_056

تاریخ نمایه سازی: 14 آذر 1395

Abstract:

در تبصره 2 ماده 32 قانون برنامه پنجم توسعه کشور به قانون تمام وقتی پزشکان اشاره گردیده است. مطالعه حاضر به منظور بررسی میزان توافق هدف و وسیله در خصوص قانون تمام وقتی پزشکان و اثر آن بر اجرای این خط مشی انجام شده است. جامعه آماری این مطالعه 40 نفر از مدیران، کارشناسان ذینفع، پزشکان و دست اندرکار شاغل در وزارت بهداشت، درمان و آموزشی پزشکی بوده اند. روش پژوهش این مطالعه روش ترکیبی بوده و به منظور جمع آوری اطلاعات از پرسشنامه و مصاحبه نیمه ساختار یافته به صورت همزمان استفاده شده است. داده های حاصل از مصاحبه با استفاده از کدگذاری موضوعی مورد تحلیل قرار گرفت . نتایج مطالعه نشان می دهد توافق درخصوص هدف خط مشی به میزان بالایی وجود داشته، توافق بر سر وسیله پایین تر از میزان متوسط بوده و یافته های حاصل از مصاحبه نیز نشان می دهد که بین میزان توافق بر هدف و وسیله و مدل اجرای اثربخش خط مشی همبستگی قوی وجود دارد. همچنین پیشنهاداتی از جمله افزایش سهم نظام سلامت از بودجه کشور، طراحی سیستم مناسب پرداخت به ارائه کنندگان خدمات، همکاری بین بخشی در دولت برای اجرای این قانون و تعدیل در قانون در راستای اجرای اثربخش تر این قانون پیشنهاد شد.

Keywords:

اهداف خط مشی گذاری عمومی , ابزارهای خط مشی گذاری عمومی , مدل اجرای خط مشی عمومی

Authors

محمد پورخانلر احمدی

محقق بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران ( دانشجوی دکترای تصمیم گیری و خط مشی گذاری عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران مرکز )

زهرا خیری

کارشناس وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی ( دانشجوی دکترای تصمیم گیری و خط مشی گذاری عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران مرکز )