سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

بهره گیری بیشتر از نور طبیعی در طراحی فضاهای آموزشی با استفاده از آتریوم

Publish Year: 1395
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 1,374

This Paper With 10 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

IACUT02_233

Index date: 15 December 2016

بهره گیری بیشتر از نور طبیعی در طراحی فضاهای آموزشی با استفاده از آتریوم abstract

استفاده از نور طبیعی روز در فضاهای آموزشی برای عملکرد بهتر دانش آموزان از اهمیت ویژه ای برخوردار است،نورگیری کلاس های درس اغلب از طریق پنجره ها بوده و استفاده از نورگیرهای مرکزی از جمله آتریوم در طراحیمدارس مورد توجه قرار نگرفته است. آتریوم در معماری مدرن، فضای میانی واسطی است که چندین طبقه ارتفاع دارد ودارای سقف شیشه ای است که علاوه بر افزایش نورگیری داخلی در ساختمان بر کاهش مصرف انرژی، ایجاد آسایشحرارتی، تهویه طبیعی و ایجاد فضایی اجتماع پذیر برای افراد موثر است. هدف تحقیق حاضر بررسی تاثیر آتریوم درفضاهای آموزشی به منظور بهره گیری بیشتر از نور طبیعی است که از طریق روش توصیفی- تحلیلی مورد بررسیقرارگرفت. با بررسی پلان های معماری مدارس ابتدایی شهر تهران، مشاهده شد که هیچکدام از آتریوم استفاده نکرده-اند، به منظور نورگیری بهتر کلاس های درس و تاثیرات مثبتی که از نظر فیزیکی و روانشناختی بر دانش آموزاندبستانی دارد، و همچنین ایجاد فضای میانی اجتماع پذیر مناسب برای دانشآموزان در مدارس، استفاده از آتریوم هایمربعی، با توجه به فرم پلان مدارس و نورگیری بیشتر در این نوع آتریوم، در فضاهای آموزشی برای رسیدن بهعملکردی بهتر پیشنهاد می شود.

بهره گیری بیشتر از نور طبیعی در طراحی فضاهای آموزشی با استفاده از آتریوم Keywords:

بهره گیری بیشتر از نور طبیعی در طراحی فضاهای آموزشی با استفاده از آتریوم authors

ساغر مختارمنش

گروه معماری، واحد دماوند، دانشگاه آزاد اسلامی، دماوند، ایران

محمد قمیشی

گروه معماری، واحد دماوند، دانشگاه آزاد اسلامی، دماوند، ایران

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
احدی. امین اله، خان محمدی. محمدعلی، 1393، عملکرد بهتر داشجویان ...
برزگر گنجی. هدی، نوروزیان پور. هیربد، عامریان. صالح، 1392، بررسی ...
پاشایی کمالی. فرشته، ایمانی. فرید، قلی زاده. روح اله، 1394، ...
لطف‌عطا، آیناز، 1387، تاثیر عوامل محیطی بر یادگیری و رفتار ...
محمدآقایی. طاهره، 1393، بررسی تاثیر آتریوم بر توزیع نور در ... [مقاله کنفرانسی]
محمودی زرندی. مهناز، 1394، آتریوم‌ها و معضلات نورگیرهای مرکزی در ...
مختاری. مهسا، قراعتی. مهران، مدنی. رامین، 1394، دستورالعمل‌های بهینه سازی ...
مدی. حسین، اکبری. رحمن، المیرا. شیرین، 1394، نقش آتریوم در ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "بهره گیری بیشتر از نور طبیعی در طراحی فضاهای آموزشی با استفاده از آتریوم" توسط ساغر مختارمنش، گروه معماری، واحد دماوند، دانشگاه آزاد اسلامی، دماوند، ایران؛ محمد قمیشی، گروه معماری، واحد دماوند، دانشگاه آزاد اسلامی، دماوند، ایران نوشته شده و در سال 1395 پس از تایید کمیته علمی دومین همایش بین المللی معماری،عمران و شهرسازی در آغاز هزاره سوم پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله آتریوم، فضای آموزشی، نور طبیعی، مدارس هستند. این مقاله در تاریخ 25 آذر 1395 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 1374 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که استفاده از نور طبیعی روز در فضاهای آموزشی برای عملکرد بهتر دانش آموزان از اهمیت ویژه ای برخوردار است،نورگیری کلاس های درس اغلب از طریق پنجره ها بوده و استفاده از نورگیرهای مرکزی از جمله آتریوم در طراحیمدارس مورد توجه قرار نگرفته است. آتریوم در معماری مدرن، فضای میانی واسطی است که چندین طبقه ارتفاع دارد ودارای سقف شیشه ای ... . برای دانلود فایل کامل مقاله بهره گیری بیشتر از نور طبیعی در طراحی فضاهای آموزشی با استفاده از آتریوم با 10 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.