سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

تأثیرانرژی زمین گرمایی برالگوهای ساخت مسکن

Publish Year: 1395
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 686

This Paper With 19 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

IACUT02_299

Index date: 15 December 2016

تأثیرانرژی زمین گرمایی برالگوهای ساخت مسکن abstract

امروزه در کنار مشکل پایان پذیری سوختهای فسیلی عواملی چون اقتصاد و محیط زیست باعث افزایش استفاده انرژیهای تجدیدپذیر در جهت تأمین نیازهایی از قبیل سرمایش، گرمایش، تهویه و در نهایت آسایش فضاهای مصنوع شدهاست. در این بین میتوان به انرژی زمین گرمایی اشاره کرد که در حال حاضر در مفید بودن و لزوم استفاده از این منبعانرژی تردیدی وجود ندارد و آنچه که از اهمیت خاصی برخوردار است، روش توسعه این گونه انرژی ها است. با وجود اینکهساختمان از جمله پایگاه های اصلی مصرف انرژی است و گرمایش ساختمان متداول ترین کاربرد مستقیم انرژی زمینگرمایی می تواند باشد، همچنان این منبع با ارزش انرژی جدی گرفته نشده است. این مقاله بر آن است تا ضمن بررسیانرژی زمین گرمایی به بررسی کاربردی آن در بخش طراحی ساختمان بپردازد. روش تحقیق به کار رفته در این مقالهمتکی براسناد و مدارک موجود وکتابخانه ای و تجزیه و تحلیل دقیق مسئله انرژی زمین گرمایی در خانه های سنتی میباشد. بدین منظور با بررسی شیوه های به کار رفته در استفاده مستقیم از انرژی زمین گرمایی و با معرفی برخی بناهایساخته شده، در کنار پتانسیل های معماری فعلی کشورمان، امکان استفاده بهینه از این منبع انرژی مطالعه می گردد.نتایج این مطالعات نشان میدهد که میتوان به روش های مناسبی بر اساس پتانسیل ها و محدودیت های ایران، برایاستفاده از انرژی زمین گرمایی جهت تأمین گرمایش و سرمایش ساختمان ها دست یافت. استفاده از این انرژی درمسکن ایران میتواندجاگزین بخشی از نیاز به منابع فسیلی به کار رفته در بخش ساختمان گردد، امری که در نهایت همباعث کاهش مصرف انرژی در این بخش و هم باعث کاهش آلودگی های ناشی از مصرف سوخت های فسیلی می گردد.

تأثیرانرژی زمین گرمایی برالگوهای ساخت مسکن Keywords:

انرژی زمین گرمایی , کاهش مصرف سوخت , استفاده مستقیم در ساختمان , مسکن

تأثیرانرژی زمین گرمایی برالگوهای ساخت مسکن authors

علی وقفی پور

دانشجوی کارشناسی ارشد معماری ، دانشگاه آزاد اسلامی ، واحد زاهدان ، زاهدان ، ایران

امیراحمد امینیان

دکترای معماری، عضوهیات علمی گروه هنرومعماری دانشگاه امام رضا مشهد، مشهد، ایران

حسین سپهری راد

کارشناس ارشد معماری ،عضوهیات علمی گروه معماری ، دانشگاه آزاد اسلامی ، واحد زاهدان ، زاهدان ، ایران

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
از انرژیهای نو چه میدانید، گزارش دوم نشریه سازمان انرژیهای ...
.پروفسور نربرت لکنر، ترجمه محمد علی کی نژاد -رحمان آذری، ...
تبریزی، ایرج؛ 1381« جایگاه انرژی در نظام اقتصادی بهینه» تهران، ...
.جی.زد .براون -مارک دکی، ترجمه سعید آقایی 1386، طراحی اقلیمی ...
. سقطی، اصغر، 1380 اصول و کاربرد انرژی خورشیدی، تهران، ...
-حسینیان، غلامرضاه 1382 _ »بررسی اقلیمی و استفاده از انرژی ...
.درگاهی، سارا، چشماندازهای استفاده از انرژی ژئوترمال و هیدروترمال در ...
دونالد واتسون -کنت لبز، ترجمه وحید قبادیان محمد مهدوی، 1389، ...
. طالبی، شهرام، استفاده از انرژی زمینگرمایی در ساختمان ...
قبادیان، وحید، بهار 1382، بررسی اقلیمی ابنیه سنتی ایران، تهران، ...
مبرا، امیر حسین، نقش انرژیهای تجدیدپذیر در توسعه روستاها و ...
مقصودلو، بیژن، مبانی طرح ریزی فرآیند متدولوژیک امکان سنجی زیست ...
نظری، زینب، بررسی انرژی ژئوترمال و پتانسیلهای آن در ایران ...
هدفی، فرزانه، معماری و انرژیهای تجدیدپذیر ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "تأثیرانرژی زمین گرمایی برالگوهای ساخت مسکن" توسط علی وقفی پور، دانشجوی کارشناسی ارشد معماری ، دانشگاه آزاد اسلامی ، واحد زاهدان ، زاهدان ، ایران؛ امیراحمد امینیان، دکترای معماری، عضوهیات علمی گروه هنرومعماری دانشگاه امام رضا مشهد، مشهد، ایران؛ حسین سپهری راد، کارشناس ارشد معماری ،عضوهیات علمی گروه معماری ، دانشگاه آزاد اسلامی ، واحد زاهدان ، زاهدان ، ایران نوشته شده و در سال 1395 پس از تایید کمیته علمی دومین همایش بین المللی معماری،عمران و شهرسازی در آغاز هزاره سوم پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله انرژی زمین گرمایی، کاهش مصرف سوخت، استفاده مستقیم در ساختمان، مسکن هستند. این مقاله در تاریخ 25 آذر 1395 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 686 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که امروزه در کنار مشکل پایان پذیری سوختهای فسیلی عواملی چون اقتصاد و محیط زیست باعث افزایش استفاده انرژیهای تجدیدپذیر در جهت تأمین نیازهایی از قبیل سرمایش، گرمایش، تهویه و در نهایت آسایش فضاهای مصنوع شدهاست. در این بین میتوان به انرژی زمین گرمایی اشاره کرد که در حال حاضر در مفید بودن و لزوم استفاده از این منبعانرژی تردیدی وجود ... . برای دانلود فایل کامل مقاله تأثیرانرژی زمین گرمایی برالگوهای ساخت مسکن با 19 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.