سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

مقایسه تاثیر ارتباطات و تعاملات افراد با برخورداری از تکنولوژی های نوین ارتباطی بر هویت ایرانیان و غربیان

Publish Year: 1394
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 598

This Paper With 16 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

ICPS01_014

Index date: 15 December 2016

مقایسه تاثیر ارتباطات و تعاملات افراد با برخورداری از تکنولوژی های نوین ارتباطی بر هویت ایرانیان و غربیان abstract

گرچه هدف از برخورداری تکنولوژی های ارتباطی نوین کارکرد مثبت آن دراطلاع رسانی و اگاهی بخشی بوده است .اما آنچهامروزه جامعه با آن مواجه است استفاده از این تکنولوژی ها و بخصوص ایجاد شبکه های اجتماعی، چیزی غیرازآن است. بایدپذیرفت تولید هر ابزاری بدون تاثیر پذیری ازبافت فرهنگی و اجتماعی آن نخواهد بود و ورود, درسطح جهانی انتقال فرهنگآن سرزمین به سایرنقاط را درپی خواهد داشت. این شبکه ها نسخه پیشنهادی کشورهای غربی برای جوامع خودشان است کهاستفاده ازآن با همان کاربرد درکشورمان می تواند ضربه ای مهلک بر هویت ایرانی باشد. شبکه های اجتماعی در بعد روانیمنجر به انعطاف پذیری هویتی و شکل گیری هویت های مجازی جدید می شود، هدف این مقاله بررسی و مقایسه تاثیرارتباطات و تعاملات برخورداری از تکنولوژی های نوین ارتباطی بر هویت ایرانیان و غربیان می باشد. لذا ابتدا به بررسی و مرورپیشینه موضوع و مطالعات قبلی در این زمینه در داخل و خارج از کشور پرداخته و تفاوت تاثیرات ارتباطات و تعاملاتبرخورداری از تکنولوژی های نوین ارتباطی اینترنت، تلفن همراه و حتی ماهواره برگرایشهای سنتی و هویتی ,ایرانیان وغربیان، همچنین چالش ها و تهدیدهای آن بر هویت, تعاملات و مناسبات زندگی خانوادگی بررسی می شود. سپس به ارائهپیشنهادات و راهکارهایی درجهت کاهش آسیب های احتمالی و افزایش سودمندی کاربرد این تکنولوژی ها برهویت انسانیمی پردازد.

مقایسه تاثیر ارتباطات و تعاملات افراد با برخورداری از تکنولوژی های نوین ارتباطی بر هویت ایرانیان و غربیان Keywords:

ارتباطات , تعاملات , هویت , تکنولوژی های نوین ارتباطی , شبکه های اجتماعی

مقایسه تاثیر ارتباطات و تعاملات افراد با برخورداری از تکنولوژی های نوین ارتباطی بر هویت ایرانیان و غربیان authors

مهناز امیرپور

استادیار گروه علوم ارتباطات اجتماعی دانشگاه آزاد اسلامی واحدتربت جام

بهزاد چوبانکاره

دانشجوی کارشناس ارشد علوم ارتباطات اجتماعی، دانشگاه آزاد اسلامی واحد قوچان

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
احمد پور، م. و قادرزاده، ا. (1388). تعامل در فضای ...
استادیان، ن. (1392). اینترنت و آسیب های اجتماعی. پایگاه تخصصی ...
بزرگواری، ر. (1388). واگذاری چیستی اخلاق در شهر الکترونیکی، دومین ... [مقاله کنفرانسی]
حاجیانی، ا. (1388). جامعه شناسی هویت ایرانی. تهران: پژوهشکده تحقیقات ...
خلیلی، پ. (1384). وبلاگ نویسی در ایران مطالعه کمی و ...
دوران، ب. (1381). تاثیر فضای سایبرنتیک برهویت اجتماعی، رساله ی ...
ذکایی، م. س. و خطیبی، ف. (1385). اینترنت و تغییرات ...
ربیعی، ع. (1387). رسانه های نوین و بحران هویت. فصلنامه ...
صبوری خسرو شاهی، ح. و آذرگون، ن. (1392). تاثیر شبکه ...
عباسی قادی، م. خلیلی کاشانی، م. (1390). تاثیر اینترنت بر ...
عدلی پور، ص. (1391). تحلیل جامعه شناختی پیامدهای شبکه های ...
کاستلز، م. (1385). عصر اطلاعات، قدرت هویت، ترجمه حسن چاوشیان، ...
کیا، ع.ا. مرادآبادی، ی. (1391). عوامل مرتبط با گرایش دانشجویان ...
گزارش راهبردی. (185). بررسی بحران هویت در ایران، تهران: مرکز ...
معمار، ث.، عدلی پور، ص. و خاکسار، ف. (1391). شبکه ...
معینی علمداری، ج. (1384). هویت و مجاز: تاثیر هویت اینترنتی. ...
K. Sullivan, J. M., .Bartholomew, M. K.; Schoppe- Sullivan, J. ...
Bell, D. (2001), An Introduction to Cyberspace, London: Rutledge. ...
Chou, A & Lim, B. (2010) _ framework for measuring ...
Corcoran, M. (2012). THE IMPACT OF NEW MEDIA TEC HNOLOGIEA ...
Papacharissi, Z.(2009). "The virtual geographies of social networks: a comparative ...
Protheroe, Claire, (2009), identity formation in contemporary society: the influence ...
Ren, Y. Kraut & R. Kiesler, S (2007), "Applying Common ...
Wodarz, N. (2011), Hiring, Social Media, and E-Due Diligence, School ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "مقایسه تاثیر ارتباطات و تعاملات افراد با برخورداری از تکنولوژی های نوین ارتباطی بر هویت ایرانیان و غربیان" توسط مهناز امیرپور، استادیار گروه علوم ارتباطات اجتماعی دانشگاه آزاد اسلامی واحدتربت جام؛ بهزاد چوبانکاره، دانشجوی کارشناس ارشد علوم ارتباطات اجتماعی، دانشگاه آزاد اسلامی واحد قوچان؛ زهرا خواجوی نوشته شده و در سال 1394 پس از تایید کمیته علمی اولین همایش ملی اطلاعات، ارتباطات، مردم و جامعه پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله ارتباطات، تعاملات، هویت، تکنولوژی های نوین ارتباطی، شبکه های اجتماعی هستند. این مقاله در تاریخ 25 آذر 1395 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 598 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که گرچه هدف از برخورداری تکنولوژی های ارتباطی نوین کارکرد مثبت آن دراطلاع رسانی و اگاهی بخشی بوده است .اما آنچهامروزه جامعه با آن مواجه است استفاده از این تکنولوژی ها و بخصوص ایجاد شبکه های اجتماعی، چیزی غیرازآن است. بایدپذیرفت تولید هر ابزاری بدون تاثیر پذیری ازبافت فرهنگی و اجتماعی آن نخواهد بود و ورود, درسطح جهانی انتقال فرهنگآن سرزمین ... . برای دانلود فایل کامل مقاله مقایسه تاثیر ارتباطات و تعاملات افراد با برخورداری از تکنولوژی های نوین ارتباطی بر هویت ایرانیان و غربیان با 16 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.