سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

مقایسه روشهای طبقه بندی کیفیت آب زیر زمینی دشت دارنجان براساس مجموع جامدات محلول

Publish Year: 1394
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 699

This Paper With 8 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

WRQSD01_014

Index date: 15 December 2016

مقایسه روشهای طبقه بندی کیفیت آب زیر زمینی دشت دارنجان براساس مجموع جامدات محلول abstract

هدف از این تحقیق ارزیابی مجموع جامدات آب زیر زمینی دشت دارنجان واقع در حوزه شهرستان فیروزآباد استان فارس میباشد از اطلاعات ۱۴ چاه نمونه برداری در طی دوره آماری 92-1383 استفاده گردید طبقه بندی های آزمایشکاه شوری آمریکا 1954 ویلکوکس 1955 روبینو و همکاران 1958 استاندارد آبیاری 1964 تیپتون و کالامباچ 1965 داویس و دست 1966 آکادمی ملی علوم و مهندسی 1973 انجمن و آیرزو وست کات 1985 برای ارزیابی مجموع جامدات محلول مورد استفاده قرار گرفت نتیج نشان داد که براساس طبقه بندی آزمایشگاه شوری آمریکا 1954 همه نمونه های در دسته خوب دارند براساس طبقه بندی ویلکوکس 1955 همه نمونه ها در طبقه عالی قرار دارند بر اساس طبقه بندی روبینو و همکاران 1958 همه نمونه در طبقه فاقد شوری قرار میگیرد بر اساس طبقه بندی استاندارد آبیاری 1964 همه مناطق در طبقه مطمئن قرار دارند براساس طبقه بندی تیپتون و کالامباچ 1965 همه نموننه ها در طبقه مطمئن قرار میگیرند بر اساس طبقه بندی داویس و دیست 1966 همه نمونه ها در طبقه مطلوب قرار دارند بر اساس طبقه بندیآکادمی ملی علوم ومهندسی 1973 همه نمونه ها در طبقه مناسب برای تمام کیاهان قرار دارند بر اساس طبقه بندی آیرزوست کات 1985 همه نمونه ها در طبقه خوب قرار دارند

مقایسه روشهای طبقه بندی کیفیت آب زیر زمینی دشت دارنجان براساس مجموع جامدات محلول Keywords:

مقایسه روشهای طبقه بندی کیفیت آب زیر زمینی دشت دارنجان براساس مجموع جامدات محلول authors

مسعود سمیعی

دانشجوی دکتری آبخیزداری دانشگاه کاشان

سجاد اردیبهشت

کارشناس ارشد مرتعداری اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان فارس

میلاد میرزایی

کارشناس آبخیزداری اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان فارس

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
-Arumugam K. & K. Elangovan, 2009. Hydrochemical characteristics and groundwater ...
- FAO., 1985. Water quality for agriculture FAO irrigation and ...
- Hussain, G., A. Alquwaizany and A. AL-Zarah, 2010. Guideline ...
- Obiefuna G. and A. Sheriff, 2011. Assessment of Shallow ...
-Muthukumar S, Lakshumana. C, Santhiya.G, Krishnakumar P, V iveganandann. S, ...
-Prasanth S. V. S., 0 N. S. Magesh ., K. ...
-Robinove, C.J., R.H. longfort and J.W. Brook, 1958. Saline water ...
_ Tipton and Kalmbach In. Engineers, 1965. Salinity control and ...
- US Salinity Laboratory Staff. 1954. Diagnosis and improvement of ...
- Wilcox LV (1955) Classification and use of irrigation water, ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "مقایسه روشهای طبقه بندی کیفیت آب زیر زمینی دشت دارنجان براساس مجموع جامدات محلول" توسط مسعود سمیعی، دانشجوی دکتری آبخیزداری دانشگاه کاشان؛ سجاد اردیبهشت، کارشناس ارشد مرتعداری اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان فارس؛ میلاد میرزایی، کارشناس آبخیزداری اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان فارس نوشته شده و در سال 1394 پس از تایید کمیته علمی اولین همایش ملی کیفیت منابع آب و توسعه پایدار پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله کیفیت شیمیایی،دشت دارنجان ،مجموع جامدات محلول،روشهای طبقه بندی هستند. این مقاله در تاریخ 25 آذر 1395 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 699 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که هدف از این تحقیق ارزیابی مجموع جامدات آب زیر زمینی دشت دارنجان واقع در حوزه شهرستان فیروزآباد استان فارس میباشد از اطلاعات ۱۴ چاه نمونه برداری در طی دوره آماری 92-1383 استفاده گردید طبقه بندی های آزمایشکاه شوری آمریکا 1954 ویلکوکس 1955 روبینو و همکاران 1958 استاندارد آبیاری 1964 تیپتون و کالامباچ 1965 داویس و دست 1966 آکادمی ملی علوم ... . برای دانلود فایل کامل مقاله مقایسه روشهای طبقه بندی کیفیت آب زیر زمینی دشت دارنجان براساس مجموع جامدات محلول با 8 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.