سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

مدلسازی تامین مالی جمعی موفق: مطالعه موردی درایران

Publish Year: 1395
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 2,230

This Paper With 19 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

AMCONF01_264

Index date: 15 December 2016

مدلسازی تامین مالی جمعی موفق: مطالعه موردی درایران abstract

تأمین مالی جمعی یا به عبارتی سرمایه گذاری جمعی، یکی از شیوه های نوین بمنظور جذب سرمایه برای کارآفرینان و استارت آپ ها است. در این روش، پروژه های نوپا (طرح های مبتکرانه) در یک پلتفرم اینترنتی در ملاً دید عموم قرار می گیرند و علاقهمندان بی شماری با انگیزههای مختلف و با سرمایه های اندک خود اقدام به سرمایه گذاری می کنند. این نوع تأمین مالی، در کشورهای توسعه یافته به یکی از محبوبترین شیوه ها تبدیل گردیده و طرح های زیادی با این شیوه، تأمین مالی می شوند در حالیکه در ایران تاکنون جایگاه مناسبی پیدا نکرده است، لذا هدف اصلی این پژوهش ارائه الگویی بومی برای تأمین مالی جمعی موفق است. برای دستیابی به این هدف پس از بررسی جنبههای مختلف تأمین مالی جمعی، عوامل تأثیرگذار بر موفقیت آن تحت عنوان کیفیت پروژه، مشخصات پروژه، بازگشت سرمایه، عوامل جغرافیایی، مشوق ها، و اعتبار، شناسایی گردید و مدل عاملی ثانویه مورد نظر از طریق نظرسنجی به شیوه پرسشنامه اینترنتی با تعداد نمونه 350 نفر و بهرهگیری از روش معادلات ساختاری، در نرم افزار AMOS مورد آزمون قرار گرفت. مدل نهایی با شاخص نیکویی برازش 0.917 GFI = ، نشان میدهد که عامل بازگشت سرمایه و اعتبار به ترتیب با بارهای عاملی 0.98 و 0.9 از الزامات اساسی و عامل مشوق ها و عوامل جغرافیایی به ترتیب با بارهای عاملی 0.45 و 0.31 از الزامات انگیزشی برای سرمایهگذاران هستند

مدلسازی تامین مالی جمعی موفق: مطالعه موردی درایران Keywords:

مدلسازی تامین مالی جمعی موفق: مطالعه موردی درایران authors

رضا آزادرنجبر

کارشناس ارشد MBA مالی دانشگاه خوارزمی دانشکده مدیریت

سیدکاظم چاوشی

استادیار و عضو هیئت علمی گروه مدیریت بازرگانی دانشگاه خوارزمی دانشکده مدیریت

خسرو منطقی

عضوهیئت علمی دانشگاه خوارزمی دانشکده مالی

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
سینی، سید حسین: نظام دوست، حسین و محسنی، بهنام، (1393) ...
دفتر توسعه کارآفرینی، (1393)؛ مقدمه‌ای بر تامین مالی جمعی"، معاونت ...
کاوند، مجتبی، (1393)؛ "تامین مالی جمعی"، مدیریت پژوهش، توسعه و ...
کلانتری، خلیل، (1392)؛ مدل سازی معادلات ساختاری در تحقیقات اجتماعی ...
success of non- Theه Michelucci, Fania Valeria, Rota, Francesca Silvia, ...
Cordova, Alessandro, Dolci, Johanna, Gianfrate, Gianfranco, (2015); _ kleterminnts of ...
Esposito, Salvatore, Vargas, Alfonso, Cucari, Nicola, (2015); "Social innovation practices: ...
Golic, Zorica, (2014); "Advantages Of Crowdfundling As An Alternative Source ...
Lambert, Thomas, Schwienb acher, Armin, (2010); _ empirical analysis of ...
Profatilov, Denis A, Bykova, Olga N, Olkhovskaya, Maria O, (2015); ...
Rossi, Matteo, (2014); _ Ways to Raise Capital: An Exploratory ...
S chwienbacher, Armin, Larralde, Benjamin, (2010); _ Crowdfunding of small ...
Zheng, Haichao, Wan, Neng, Chen, Dongyu, Wang, Tao, (2014); "Antecelents ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "مدلسازی تامین مالی جمعی موفق: مطالعه موردی درایران" توسط رضا آزادرنجبر، کارشناس ارشد MBA مالی دانشگاه خوارزمی دانشکده مدیریت؛ سیدکاظم چاوشی، استادیار و عضو هیئت علمی گروه مدیریت بازرگانی دانشگاه خوارزمی دانشکده مدیریت؛ خسرو منطقی، عضوهیئت علمی دانشگاه خوارزمی دانشکده مالی نوشته شده و در سال 1395 پس از تایید کمیته علمی اولین کنفرانس بین المللی دستاوردهای نوین پژوهشی در مدیریت،حسابداری و اقتصاد پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله تامین مالی جمعی ،سرمایه گذاری جمعی ،موفقیت مدلسازی معادلات ساختاری ،مدل عاملی ثانویه ،استارت آپ هستند. این مقاله در تاریخ 25 آذر 1395 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 2230 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که تأمین مالی جمعی یا به عبارتی سرمایه گذاری جمعی، یکی از شیوه های نوین بمنظور جذب سرمایه برای کارآفرینان و استارت آپ ها است. در این روش، پروژه های نوپا (طرح های مبتکرانه) در یک پلتفرم اینترنتی در ملاً دید عموم قرار می گیرند و علاقهمندان بی شماری با انگیزههای مختلف و با سرمایه های اندک خود اقدام به سرمایه ... . برای دانلود فایل کامل مقاله مدلسازی تامین مالی جمعی موفق: مطالعه موردی درایران با 19 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.