سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

کنترل و بهسازی لرزه ای سازه فولادی 10 طبقه با استفاده از میراگرهای ویسکوز

Publish Year: 1394
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 945

This Paper With 14 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

ISSEE02_095

Index date: 15 December 2016

کنترل و بهسازی لرزه ای سازه فولادی 10 طبقه با استفاده از میراگرهای ویسکوز abstract

در این مقاله، کنترل و بهسازی لرزهای یک ساختمان فولادی ده طبقه با سیستم مقاوم جانبی قاب خمشی فولادی معمولی (OMRSF) با استفاده از میراگرهای ویسکوز و مقایسه نتایج با سازه بهسازی نشده مورد مطالعه واقع شده است. بدین منظور ابتدا بارگذاری ثقلی سازه ی مورد بحثانجام شده، سپس با استفاده از آیین نامه UBC97 و NEHRP، برش پایه و ضریب برش پایه برای سازه مذکور به دست آمد. مدل سازه در نرم افزار 2000SAP ساخته شد و بارگذاری هایی که به صورت دستی محاسبه شده اند، به نرم افزا ر داده شد . در نهایت سازه اولیه بدون حضور میراگرهای ویسکوز مورد تحلیل و طراحی قرار گرفت و دریفتهای سازه محاسبه شدند. در گام بعدی، میراگرهای ویسکوز پس از تعیین مشخصات مکانیکی و تعیین آرایش قرارگیری آن ها، به سازه اضافه شدند و سازه مجهز به میراگرهای ویسکوز مورد تحلیل و طراحی قرار گرفت. سپس تحلیلهای دینامیکی غیر خطی تاریخچه زمانی برای رکورد زلزله السنترو در دو سطح DBE و MCE انجام شده و نتایج بدست آمده است. در انتها تحلیل دینامیکی تاریخچه زمانی سازه اولیه بدون میراگرها نیز تحت زلزله السنترو انجام شده و پاسخ های سازه بدست آمده است و با نتایج حاصل از تحلیل سازه بهسازی شده با میراگرها مقایسه شده است. نتایج حاصل از تحلیل های دینامیکی غیرخطی تاریخچه زمانی نشان داد که حضور میراگرهای ویسکوز در سازه باعث کاهش چشمگیر دریفت های سازه گردیده و این دریفت ها در محدوده ی مجاز آیین نامه قرار می گیرند.

کنترل و بهسازی لرزه ای سازه فولادی 10 طبقه با استفاده از میراگرهای ویسکوز Keywords:

کنترل و بهسازی لرزه ای سازه فولادی 10 طبقه با استفاده از میراگرهای ویسکوز authors

یزدان حیاتی

دانشجوی دکتری مهندسی سازه، دانشگاه صنعتی امیرکبیر، تهران، ایران

غلامرضا هوائی

استادیار، دانشگاه صنعتی امیرکبیر، تهران، ایران

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
Buffalo Damper with Linear Velocity Exponent". SUNYه [6] SAP2000 Verifications, ...
Ramirez. Oscar M, "Development and Evaluation of Simplified Procedures for ...
UBC97 "Uniform Building Code, 1997" Volume 2, Structural Engineering Design ...
NEHRP 1997 _ Re commendation Provisions for Seismic Regulations for ...
FEMA, (1997), NEHRP Guidelines and Commentary for the Seismic Rehabilitation ...
SAP2000 Verifications, Example 6-005, "Damper Element under Harmonic Loading". ...
FEMA-356, "Pre-standard and Commentary for the Seismic Rehabilitation of Buildings", ...
Building Code", International Code Council, 2000. Internationalء [9] IBC-2000, ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "کنترل و بهسازی لرزه ای سازه فولادی 10 طبقه با استفاده از میراگرهای ویسکوز" توسط یزدان حیاتی، دانشجوی دکتری مهندسی سازه، دانشگاه صنعتی امیرکبیر، تهران، ایران؛ غلامرضا هوائی، استادیار، دانشگاه صنعتی امیرکبیر، تهران، ایران نوشته شده و در سال 1394 پس از تایید کمیته علمی دومین همایش ملی مهندسی سازه ایران پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله کنترل سازه، میراگر ویسکوز، تثلیل دینامیکی، تاریخچه زمانی هستند. این مقاله در تاریخ 25 آذر 1395 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 945 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که در این مقاله، کنترل و بهسازی لرزهای یک ساختمان فولادی ده طبقه با سیستم مقاوم جانبی قاب خمشی فولادی معمولی (OMRSF) با استفاده از میراگرهای ویسکوز و مقایسه نتایج با سازه بهسازی نشده مورد مطالعه واقع شده است. بدین منظور ابتدا بارگذاری ثقلی سازه ی مورد بحثانجام شده، سپس با استفاده از آیین نامه UBC97 و NEHRP، برش پایه و ... . برای دانلود فایل کامل مقاله کنترل و بهسازی لرزه ای سازه فولادی 10 طبقه با استفاده از میراگرهای ویسکوز با 14 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.