سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

تخمین پاسخ لرزه ای سازه های بادبندی واگرا با استفاده از روش انرژی

Publish Year: 1394
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 693

This Paper With 7 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

ISSEE02_118

Index date: 15 December 2016

تخمین پاسخ لرزه ای سازه های بادبندی واگرا با استفاده از روش انرژی abstract

با توجه به نوع نگرشی که به حرکت لرزه ای زمین می توان داشت، روش های طراحی در مقابل این پدیده می تواند متفاوت باشد. از جمله روش های طراحی در حال حاضر میتوان به روش طراحی لرزهای بر پایه روش نیرویی اشاره کرد. به دلیل ضعف این روش در لحاظ نکردن عوامل مهمی چون پتانسیل آسیب به سازه و مشخصات حرکت قوی که منجر به عملکرد نامناسب سازه ها تحت زلزله های مخرب گردید ، دیدگاه طراحی لرزه ای به سمت روش های غیرخطی بر پایه مفاهیم عملکردی سوق داده شد. در روش های عملکردی که بر پایه تحلیل غیرخطی سازه ها استوار است، پاسخ سازه در سطوح مختلف خطر محاسبه و با توجه به عملکرد مورد انتظار در سطح خطر مربوطه محاسبه گردیده و کفایت طرح مورد ارزیابی قرار می گیرد. در محاسبه پاسخ از روش های تحلیل استاتیکی و یا دینامیکی بسته به اعتبار روش در سازه مورد نظر بهره گرفته می شود. در این راستا روش های مختلف و عموما تقریبی از جمله روش انرژی نیز می تواند مورد استفاده قرار گیرد. با توجه به ضعف هایی که در روش های دیگر طراحی وجود دارد، به نظر می رسد که در آینده نزدیک روش انرژی با رشد و تکامل مناسب جایگزین روش های فعلی طراحی لرزه ای سازه ها شود. از آنجا که میزان آسیبی که از زلزله به سازه وارد می شود، ارتباط نزدیکی به میزان ظرفیت سازه در جذب و استهلاک انرژی دارد، می توان انتظار داشت که روش بر پایه انرژی راهکار مناسبی جهت بررسی عملکردی سازه ها باشد. در این مطالعه ابتدا دقت روش انرژی بر پایه تحلیل استاتیکی غیرخطی در تخمین نیاز تغییرمکانی سازه های بادبندی واگرا با تعداد طبقات متفاوت تحت رکورد با خصوصیات نزدیک بررسی شده است. همچنین از نتایج آنالیز غیرخطی تاریخچه زمانی مربوط به هر رکورد به عنوان سنجش دقت نتایج روش انرژی استفاده شده است.

تخمین پاسخ لرزه ای سازه های بادبندی واگرا با استفاده از روش انرژی Keywords:

تخمین پاسخ لرزه ای سازه های بادبندی واگرا با استفاده از روش انرژی authors

لیلا رضایی

دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی زلزله، دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی، تهران، ایران

بهروز عسگریان

استاد، دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی، تهران، ایران

حسنیه توکلی

دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی زلزله، دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی، تهران، ایران

سید بهرام بهشتی اول

دانشیار، دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی، تهران، ایران

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
G. S. C. W. Leelataviwat Sutat: , Application of Energy ...
G. Housmer: , Limit design of structure of resist earthquake ...
N. H. W. Newmark: , Seismic Design Criteria for Nuclear ...
Leelataviwt Sutat, Goel Subhash. C, Saewon _ , .Ehergy-based Seismic ...
Sutat Leelataviwat , Winai Saewon , Subhash C. Goel" An ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "تخمین پاسخ لرزه ای سازه های بادبندی واگرا با استفاده از روش انرژی" توسط لیلا رضایی، دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی زلزله، دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی، تهران، ایران؛ بهروز عسگریان، استاد، دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی، تهران، ایران؛ حسنیه توکلی، دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی زلزله، دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی، تهران، ایران؛ سید بهرام بهشتی اول، دانشیار، دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی، تهران، ایران نوشته شده و در سال 1394 پس از تایید کمیته علمی دومین همایش ملی مهندسی سازه ایران پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله طراحی لرزه ای، روش انرژی، نیاز تغییرمکانی، رکورد نزدیک رسل هستند. این مقاله در تاریخ 25 آذر 1395 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 693 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که با توجه به نوع نگرشی که به حرکت لرزه ای زمین می توان داشت، روش های طراحی در مقابل این پدیده می تواند متفاوت باشد. از جمله روش های طراحی در حال حاضر میتوان به روش طراحی لرزهای بر پایه روش نیرویی اشاره کرد. به دلیل ضعف این روش در لحاظ نکردن عوامل مهمی چون پتانسیل آسیب به سازه و ... . برای دانلود فایل کامل مقاله تخمین پاسخ لرزه ای سازه های بادبندی واگرا با استفاده از روش انرژی با 7 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.