سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

کنترل سازه ها و سیستم های میرایی با نگاهی بر ضوابط آیین نامه ASCE/SEI 7-10 و جایگاه آن در آیین نامه های ایران

Publish Year: 1394
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 928

This Paper With 9 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

ISSEE02_193

Index date: 15 December 2016

کنترل سازه ها و سیستم های میرایی با نگاهی بر ضوابط آیین نامه ASCE/SEI 7-10 و جایگاه آن در آیین نامه های ایران abstract

امروزه یکی از مطرح ترین روش ها در جهت افزایش ایمنی در برابر پدیده های خطر آفرین طبیعی نظیر زلزله و بادهای شدید کنترل سازه ها می باشد.از جمله روش های کنترل ارتعاش سازه ها در برابر نیروهای دینامیکی ناشی از این پدیده ها، استفاده از نوعی المان های سازه ای انعطاف پذیر به نام میراگرها می باشد که با حرکت نسبی خود سبب استهلاک انرژی می گردند.به طورکلی سیستم های کنترل سازه به 4 گروه غیرفعال، فعال ،نیمه فعال ومرکب تقسیم می شوند، کنترل غیر فعال در سازه ها بدون اعمال نیروی خارجی یاانرژی جهت کاهش ارتعاش سازه استفاده می شود. در کنترل فعال جهت کاهش ارتعاش سازه علاوه بر استفاده از یکی از روش های کنترل غیر فعال از یک نیروی خارجی نیز استفاده می شود. در کنترل نیمه فعال برای بهتر شدن عملکرد کنترلگر، در هر لحظه پارامترهای کنترل گر با توجه به میزان نیروی وارده تغییر می کند. در سیستم مرکب با ترکیب سیستم های فوق مانند استفاده هم زمان از میراگرها و سیستم جداسازی لرزه ای، سیستم های جدیدی با رویکرد کنترل فعال سازه ها می توان ارائه نمود. در این مقاله مروری بر انواع میراگرها و سیستم های میرایی در سازه ها و ساختمان ها انجام گرفته وضوابط آیین نامه ASCE/SEI 7-10 ویرایش سال 2010 بصورت کامل مورد بررسی قرار گرفته است،همچنین با توجه به عدم اشاره به ضوابط کنترل سازه ها و میراگرها در آیین نامه 2800 ،بررسی در خصوص استفاده از ضوابط پیشنهادی آیین نامه ASCE در ایران انجام گرفته است و در پایان ضوابط قابل استفاده در سازه هایی که با سیستم میرایی در ایران احداث می گردند پیشنهاد می شود.

کنترل سازه ها و سیستم های میرایی با نگاهی بر ضوابط آیین نامه ASCE/SEI 7-10 و جایگاه آن در آیین نامه های ایران Keywords:

کنترل سازه ها و سیستم های میرایی با نگاهی بر ضوابط آیین نامه ASCE/SEI 7-10 و جایگاه آن در آیین نامه های ایران authors

ندا طاهرخانی

دانشجوی کارشناسی مهندسی عمران، موسسه غیرانتفاعی صائب، ابهر، ایران

فهیمه اکبری

دانشجوی کارشناسی مهندسی عمران، موسسه غیرانتفاعی صائب، ابهر، ایران

آرمین خانی

استاد، موسسه غیرانتفاعی صائب، ابهر، ایران

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
[] آئین نامه طراحی ساختمانها برابر زلز له (استاندارد 2800) ...
جواد پالیزوان زند، علی روشنی، "قصل پنجم سیستم های کنترل ...
حیصمی, علیرضا و نوید سیاه پلو، 1323 انواع میراگرها و ...
[ه] حاتمی. صالح، 1393، اثر میراگرها بر رفتار لرزه ای ...
ASCE Standard 7-10, Minimum design loads for buildings and other ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "کنترل سازه ها و سیستم های میرایی با نگاهی بر ضوابط آیین نامه ASCE/SEI 7-10 و جایگاه آن در آیین نامه های ایران" توسط ندا طاهرخانی، دانشجوی کارشناسی مهندسی عمران، موسسه غیرانتفاعی صائب، ابهر، ایران؛ فهیمه اکبری، دانشجوی کارشناسی مهندسی عمران، موسسه غیرانتفاعی صائب، ابهر، ایران؛ آرمین خانی، استاد، موسسه غیرانتفاعی صائب، ابهر، ایران نوشته شده و در سال 1394 پس از تایید کمیته علمی دومین همایش ملی مهندسی سازه ایران پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله کنترل سازه ها ، میراگرها ، ASCE 2022 هستند. این مقاله در تاریخ 25 آذر 1395 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 928 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که امروزه یکی از مطرح ترین روش ها در جهت افزایش ایمنی در برابر پدیده های خطر آفرین طبیعی نظیر زلزله و بادهای شدید کنترل سازه ها می باشد.از جمله روش های کنترل ارتعاش سازه ها در برابر نیروهای دینامیکی ناشی از این پدیده ها، استفاده از نوعی المان های سازه ای انعطاف پذیر به نام میراگرها می باشد که با ... . برای دانلود فایل کامل مقاله کنترل سازه ها و سیستم های میرایی با نگاهی بر ضوابط آیین نامه ASCE/SEI 7-10 و جایگاه آن در آیین نامه های ایران با 9 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.