سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

مطالعه تطبیقی تعریف هنر اسلامی از نظر تیتوس بورکهارت و آندره گدار

Publish Year: 1395
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 1,820

This Paper With 14 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

ICRSIE01_536

Index date: 15 December 2016

مطالعه تطبیقی تعریف هنر اسلامی از نظر تیتوس بورکهارت و آندره گدار abstract

در این مقاله به بررسی دیدگاه های رایج هنر اسلامی بویژه سنت گرایان و تاریخی نگران پرداخته شده است وافکار بوکهارت و گدار به عنوان نمایندگان این گروه ها اشاره شده است.از منظر بورکهارت هنر اسلامی کاربرد نمادو رمز را بهترین راه تبیین حقایق باطنی و عمیق دانسته میشود. و از نظر آندره گدار هنر اسلامی مضمونی تزئینی دارد که از دیگر تمدنها الگو گرفته و خلاء خلاقانه و ابداعی بودن در آن نمایان است و معتقد است بیشتر از عناصرجغرافیایی و محیطی متاثر است و قائل به مضاکین عرفانی و نمادین نیست. یکی از بزرگترین دستاوردهای هنراسلامی این بوده که توانسته تجلی صوری آن حقیقت بیکران باشد. از این رو هیچ گاه هنر اسلامی با هنر دنیوی قابل جمع نیست و تمامی هنرهای قدسی و سنتی، جلوه ای از حضور فراگیر حق و مکمل شریعت است هنراسلامی دستاورد اصولی است که به انسان می آموزداز طریق چیزی که می سازد و اشیائی که زندگی اش را دربرگرفته اند، همواره کلام خداوند را به یاد داشته باشند. تلاش برخی از مورخان هنر ، در متاثر دانستن هنراسلامی از الگوی دیگر تمدنها ، تا اندازه ای افزون بر ریشه های واقعه گرایانه آن ، ریشه در بد فهمی از مبانی فکری تمدنهای سنتی و سنت شرق ستیزی )یا اسلام ستیزی ( دارد. از این رو برخی تاریخی نگران غربی میکوشند تاهنر اسلامی را غیر بومی جلوه دهند .

مطالعه تطبیقی تعریف هنر اسلامی از نظر تیتوس بورکهارت و آندره گدار Keywords:

مطالعه تطبیقی تعریف هنر اسلامی از نظر تیتوس بورکهارت و آندره گدار authors

نسرین اناری

دانشجوی کارشناسی ارشد دانشگاه پیام نور واحد تهران شرق

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
موسوی، سید رضی، درآمدی بر روش شناسی هنر اسلامی، قم: ...
نصر، سید حسین، معرفت جاویدان. به اهتمام حسن حسینی. تهران. ...
بورکهارت، تیتوس، ارزش های جاویدان هنر اسلامی. ترجمه سید حسین ...
نصر، سید حسین، نیاز به علم مقدس. ترجمه حسن میانداری، ...
بورکهارت، تیتوس، معانی رمز آینه. ترجمه احمدرضا قائم مقامی، قم:دانشکده ...
[آقرامکی، فرامرز، (1380). روش شناسی مطالعات دینی. مشهد: دانشگاه علوم ...
[] قرامکی، فرامرز، (1385). اصول وفنون پژوهش. چاپ دوم، قم: ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "مطالعه تطبیقی تعریف هنر اسلامی از نظر تیتوس بورکهارت و آندره گدار" توسط نسرین اناری، دانشجوی کارشناسی ارشد دانشگاه پیام نور واحد تهران شرق نوشته شده و در سال 1395 پس از تایید کمیته علمی کنفرانس بین المللی پژوهش در علوم و مهندسی پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله هنر اسلامی، سنت گرایان ، تاریخی نگران ، بورکهارت ، آندره گدار هستند. این مقاله در تاریخ 25 آذر 1395 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 1820 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که در این مقاله به بررسی دیدگاه های رایج هنر اسلامی بویژه سنت گرایان و تاریخی نگران پرداخته شده است وافکار بوکهارت و گدار به عنوان نمایندگان این گروه ها اشاره شده است.از منظر بورکهارت هنر اسلامی کاربرد نمادو رمز را بهترین راه تبیین حقایق باطنی و عمیق دانسته میشود. و از نظر آندره گدار هنر اسلامی مضمونی تزئینی دارد که ... . برای دانلود فایل کامل مقاله مطالعه تطبیقی تعریف هنر اسلامی از نظر تیتوس بورکهارت و آندره گدار با 14 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.