سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

بهبود عملکردسازه های بنایی با استفاده از سیستم جداگر پایه با در نظرگیری اندرکنش بین خاک و سازه

Publish Year: 1395
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 634

This Paper With 12 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

UPUE03_228

Index date: 15 December 2016

بهبود عملکردسازه های بنایی با استفاده از سیستم جداگر پایه با در نظرگیری اندرکنش بین خاک و سازه abstract

جداسازی پایه در سازه ها در بسیاری از کشورهای زلزله خیز تاحدودی زیادی مراحل تئوری و آزمایشگاهی خود را طی کرده و جنبه کاربردی پیدا کردهاست . ساختمانهای آجری در زلزله های گذشته آسیبهای شدیدی را متحمل شده اند . باتوجه به تعداد زیاد این ساختمانها در ایران و در سایر نقاط جهانی، ارزیابی عملکرد لرزه ای آنها از ضرورت خاصی برخوردار است در این پژوهش با توجه به ضرورت عملکرد مناسب سازه های بنایی به مدلسازی و بررسی تاثیر استفاده از سیستم جداگر پایه لاستیکی بر پاسخ سیستم می پردازیم. برای دستیابی به نتایج دقیقتر از اثرات اندرکنش بین خاک و سازه چشم پوشی نکرده و اثرات آن را با مدلسازی سیستم لحاظ می کنیم نتایج حاکی از علکرد مناسب سیستم تقویت شده با استفاده از جداگر لاستیکی است.

بهبود عملکردسازه های بنایی با استفاده از سیستم جداگر پایه با در نظرگیری اندرکنش بین خاک و سازه Keywords:

بهبود عملکردسازه های بنایی با استفاده از سیستم جداگر پایه با در نظرگیری اندرکنش بین خاک و سازه authors

عبداله روانا

دانش آموخته کارشناسیارشد گروه عمران دانشکده فنی و مهندسی دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرمانشاه ایران

محمدجواد اسفندیاری

عضو هیئت علمی گروه عمران دانشکده فنی و مهندسی دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرمانشاه ایران

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
" آئین نامه طراحی ساختمان ها در برابر زلزله (استاندارد ...
مقدم، " طراحی لرزه‌ای ساختمان‌های آجری "، دانشگاه صنعتی شریف، ...
فرامرز عالمی، ف، ناطقی الهی، (1383) " ر " روش ...
مهرتاش معتمدی و حسین آقابیگی، "استفاده از روش قاب معادل ... [مقاله کنفرانسی]
عباسعلی تسنیمی و امین محب خواه، " تاثیر سطح نسبی ...
w.H.Hendry , " structural brick work " _ macmillan press ...
casolo, s., " Modelling the out-of-plane seismic behaviour of masonry ...
Zuccarello .F.A., Milani, G., Olivito, R, S., Tralli, A., (2009), ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "بهبود عملکردسازه های بنایی با استفاده از سیستم جداگر پایه با در نظرگیری اندرکنش بین خاک و سازه" توسط عبداله روانا، دانش آموخته کارشناسیارشد گروه عمران دانشکده فنی و مهندسی دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرمانشاه ایران؛ محمدجواد اسفندیاری، عضو هیئت علمی گروه عمران دانشکده فنی و مهندسی دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرمانشاه ایران نوشته شده و در سال 1395 پس از تایید کمیته علمی سومین کنفرانس بین المللی دستاوردهای نوین پژوهشی در مهندسی عمران، معماری و مدیریت شهری پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله دیوار آجری، روش اجزاء محدود، اندرکنش بین خاک و سازه، جداگر پایه لاستیکی هستند. این مقاله در تاریخ 25 آذر 1395 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 634 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که جداسازی پایه در سازه ها در بسیاری از کشورهای زلزله خیز تاحدودی زیادی مراحل تئوری و آزمایشگاهی خود را طی کرده و جنبه کاربردی پیدا کردهاست . ساختمانهای آجری در زلزله های گذشته آسیبهای شدیدی را متحمل شده اند . باتوجه به تعداد زیاد این ساختمانها در ایران و در سایر نقاط جهانی، ارزیابی عملکرد لرزه ای آنها از ضرورت ... . برای دانلود فایل کامل مقاله بهبود عملکردسازه های بنایی با استفاده از سیستم جداگر پایه با در نظرگیری اندرکنش بین خاک و سازه با 12 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.