سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

پردازش تصاویر روبش B حاصل از آزمون ToFD با استفاده از روش دیکانولوشن وینر و تکنیک برونیابی طیفی اتورگرسیو

Publish Year: 1386
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 1,450

This Paper With 13 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

ICTINDT01_033

Index date: 25 June 2008

پردازش تصاویر روبش B حاصل از آزمون ToFD با استفاده از روش دیکانولوشن وینر و تکنیک برونیابی طیفی اتورگرسیو abstract

تصاویر روبش B-Scan) B) حاصل از آزمونهای فراصوتی را میتوان با استفاده از تکنیکهای مختلف پردازش تصویر و یا روشهای پردازش سیگنال بهبود بخشید. بکارگیری روشهای پردازش سیگنال علاوه بر افزایش نسبت سیگنال به نویز و در نتیجه بالا بردن کیفیت تصاویر، میتواند در افزایش تفکیکپذیری آنها نیز موثر باشد. از میان روشهای گوناگون پردازش سیگنال، استفاده از روش فیلتر وینر مبتنی بر روش دیکانولوشن سیگنال های خام بدست آمده از آزمون فراصوتی بعلاوه روش برونیابی طیفی اتورگرسیو در افزایش تفکیکپذیری تصاویر بسیار سودمند است. در روشهای مذکور انتخاب سیگنال مرجع تاثیر فراوانی در نتایج حاصل از پردازش تصاویر دارد. در این مقاله، با بیان علت تاثیر انتخاب سیگنال مرجع در پردازش سیگنال های بدست آمده از آزمونهای فراصوتی خصوصاً آزمون ToFD، نتایج پردازش تصاویر روبش B این آزمون تحت تاثیر سیگنال های مرجع متفاوت مورد بررسی قرار میگیرد. نتایج در دو بخش سیگنال های مدلسازی شده و تصاویر بدست آمده از آزمایش ارائه میگردد.

پردازش تصاویر روبش B حاصل از آزمون ToFD با استفاده از روش دیکانولوشن وینر و تکنیک برونیابی طیفی اتورگرسیو Keywords:

پردازش تصاویر روبش B حاصل از آزمون ToFD با استفاده از روش دیکانولوشن وینر و تکنیک برونیابی طیفی اتورگرسیو authors

امین یاقوتیان

دانشجوی دکترای مکانیک دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی

فرهنگ هنرور

دانشیار دانشکده مهندسی مکانیک دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
the time-res olution and signal-to- Improving"؛ [1] Honarvar, F., Sheikhzadeh, ...
Jansson, P.A., (Ed.), ،، Decon volution of images and spectra?, ...
Sin, S.K., Chen, C.H., ،0A comparison of deconvolution techniques for ...
Kay, S.M., ،، Modern spectral estimation: Theory and Application' , ...
Fortin, J., ،، Enhancement of synthetic aperture focusing technique (SAFT) ...
Tang, X. M., Toksoz, M. N., Cheng, C. H., ،Elastic ...
Honarvar, F., Yaghootian, A., ، 0An gl e-Dependent Decon volution ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "پردازش تصاویر روبش B حاصل از آزمون ToFD با استفاده از روش دیکانولوشن وینر و تکنیک برونیابی طیفی اتورگرسیو" توسط امین یاقوتیان، دانشجوی دکترای مکانیک دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی؛ فرهنگ هنرور، دانشیار دانشکده مهندسی مکانیک دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی نوشته شده و در سال 1386 پس از تایید کمیته علمی اولین کنفرانس بین المللی بازرسی فنی و آزمون غیرمخرب پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله تصاویر B-Scan، پردازش سیگنال، سیگنال مرجع، آزمون ToFD هستند. این مقاله در تاریخ 5 تیر 1387 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 1450 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که تصاویر روبش B-Scan) B) حاصل از آزمونهای فراصوتی را میتوان با استفاده از تکنیکهای مختلف پردازش تصویر و یا روشهای پردازش سیگنال بهبود بخشید. بکارگیری روشهای پردازش سیگنال علاوه بر افزایش نسبت سیگنال به نویز و در نتیجه بالا بردن کیفیت تصاویر، میتواند در افزایش تفکیکپذیری آنها نیز موثر باشد. از میان روشهای گوناگون پردازش سیگنال، استفاده از روش فیلتر ... . برای دانلود فایل کامل مقاله پردازش تصاویر روبش B حاصل از آزمون ToFD با استفاده از روش دیکانولوشن وینر و تکنیک برونیابی طیفی اتورگرسیو با 13 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.